NetEnt kaszinó

A svéd NetEnt nem csak az iGaming egyik legismertebb játékfejlesztője, hanem az egyik legjelentősebb is az iparágban. A vállalatot mindössze néhány évvel azután alapították, hogy Microgaming és mindig is élen járt a nyerőgépek fejlesztésében és innovációjában. Azon nagyon kevés fejlesztők egyike, akiknek sikerült olyan új funkciókkal és innovatív technológiákkal előállniuk, amelyeket ma már minden játékfejlesztő használ. Az ő fejlődésükkel egy időben egy egész sereg magyar NetEnt kaszinót is nyertünk.

Vezető az innovációban

Ma már több száz NetEnt kaszinó létezik, és valójában nehéz olyan kaszinót találni, ahol ne lennének NetEnt nyerőgépek. A stúdió híres nyerőgépeinek listája hatalmas, és nehéz elképzelni, hogy milyen lenne ma az online szerencsejáték nélkülük. A Gonzo’s Quest, a Starburst, az Aloha Cluster Pays, a Dead Or Alive, a Mega Fortune, a Hall Of Gods, a Jake And The Beanstalk, a Narcos és a NetEnt Rock sorozat mind-mind kitolták a nyerőgépek határait.

Ennek a stúdiónak köszönhetjük a kaszkád tárcsákat, a 3D-s nyerőgépeket, a klaszteres fizetéseket és az infiniReels-t, a bővülő tárcsákat és még sok mást. Közel 30 éve feszegetik a határait annak, hogy mit nyújthat egy nyerőgép a játékélmény tekintetében, és nem mutatják jelét annak, hogy egyhamar megállnának.

NetEnt-Better-Gaming banner

A NetEnt legjobb nyerőgépei

A NetEnt egy olyan játékfejlesztő, amelyet minden játékosnak ismernie kell, és a legjobb nyerőgépeik listájának összeállítása kicsit olyan, mintha azt választanád ki, hogy melyik gyerekedet szereted a legjobban. Mindegyiknek megvan a maga előnye, és nem számít, milyen típusú slotot használ, garantáljuk, hogy van olyan slotjuk, amely megfelel az Ön igényeinek.

A NetEnt nyerőgépek egyfajta „toplistáját” csak úgy tudjuk összeállítani, ha feltételezzük, hogy Ön mint olvasó még nem ismeri őket. Az alábbi öt nyerőgép nem csak a valaha készült legjobbak közé tartozik, de betekintést nyújtanak abba a zsenialitásba is, amit a NetEnt jelent.

Ha szeretné kipróbálni a nyerőgépek valamelyikét, a fenti listában megtalálja a legjobb új kaszinókat, vagy közvetlenül a következő weboldalra léphet ComeOn Casinoahol a nyerőgépeik nagyszerű választékát találod.

netent online szerencsejáték

Gonzo’s Quest

A NetEnt 2011-ben indította el a Gonzo’s Questet, és a nyerőgép azonnal beírta magát a történelemkönyvekbe. A téma lazán Gonzalo Pizarro spanyol felfedező történetén alapul, aki El Dorado elveszett városának keresésére indult. Ez a gép volt a legelső, amely a Cascading Reels funkcióval rendelkezett, amelyet ma már több száz gépen használnak, és amely központi szerepet játszik a Megaways gépeken.

A Gonzo’s Quest a 3D-s grafika legjavát, közepes volatilitást és rengeteg klassz funkciót kínál. A főnyeremény mindössze a tét 1800-szorosa, de ez nem számít. Ez egy magas szintű játék szórakozás, akár nagyot nyersz, akár nem.

Miután nem kapott engedélyt a Big Time Gaming a Megaways nyerőgépek fejlesztésére, ugyanolyan boldogan vásárolták fel a Red Tiger amely az előző évben kapott engedélyt, néhány százmillió euróért. A Megaways technológiához való hozzáféréssel a Gonzo’s Quest volt a NetEnt egyik első Megaways nyerőgépe, és bármennyire is szeretjük az eredetit, a Gonzo’s Quest Megaways változata egy mestermű.

Az Aloha! Cluster Pays

Mondjuk ki rögtön, az Aloha! A Cluster Pays nem a legjobb nyerőgépük, de gyönyörű ránézni, és ha egy krétafehér homokos tengerparton töltött lusta napokra vágysz, nincs is jobb. A 2016-ban indított nyerőgép volt a legelső, amely a Cluster Pays technológiát alkalmazta, és rejtélyes szimbólummal, újrapörgetésekkel és 2500-szoros tétet jelentő csúcsnyereménnyel is rendelkezett.

A vállalat számos újításért felelős, de a kaszkád tárcsák és a klaszterfizetések kétségkívül az a két funkció, amely igazán nyomot hagyott. Az Aloha! Cluster Pays révén ők adták nekünk a legelső hagyományos nyerővonalak nélküli nyerőgépet, és tudtukon kívül megalapozták a Megaways és az olyan sikertörténetek alapjait, mint a Jammin’ Jars, amely 2018-ban a Push Gaming a térképre, amikor elnyerte az év legjobb nyerőgépének járó díjat.

NetEnt-Better-Gaming

Mega Fortune

A NetEnt és a Microgaming az évek során intenzív, de tiszteletteljes csatát vívott egymással, és senki sem készít jobb progresszív nyerőgépeket, mint ez a két óriás. A Microgaming sokáig egyedül uralta ezt a piacot a Mega Moolah című monstre slágerével, de ez csak addig volt így, amíg a NetEnt el nem indította a Mega Fortune nevű progresszív slágerét.

A Mega Fortune 2008-as indulása óta a Mega Moolah-val versenyez a legnagyobb online jackpot kifizetés rekordjaiért. Joggal mondhatjuk, hogy a Microgaming és a Mega Moolah bizonyos előnyben van, de a Mega Fortune többször is a csúcson volt a 200 millió HUF közeli kifizetésekkel.

A nyerőgép tele van luxussal, és olyan dizájnnal, grafikával és funkciókkal rendelkezik, amelyekkel a Mega Moolah nem tud versenyezni.

Jack and the Beanstalk

Manapság sokan a 3D-s nyerőgépeket a Betsofta fenomenális Slot3 sorozatuk miatt, de a NetEnt volt az, aki 2014 novemberében mindent elkezdett. A Jack and the Beanstalkkal a világnak adták a legelső teljes értékű 3D-s nyerőgépet, úttörő animációkkal. A Jack and the Beanstalk 20 nyerővonalat, ingyenes pörgetéseket, sétáló vadakat és egy kincsgyűjtő bónuszjátékot is tartalmaz. Sok év telt el azóta, hogy új mércét állítottak fel a 3D-s nyerőgépek terén, de a Jack And The Beanstalk még ma is megállja a helyét.

NetEnt Rock

A Microgaminggel együtt a NetEnt az a fejlesztő, amely a legtöbb márkás nyerőgépet fejlesztette ki híres filmek, emberek és együttesek alapján. A NetEnt márkás nyerőgépek listája hosszú, és olyan jelentős címeket tartalmaz, mint a Narcos, a Vikings, a Jumanji, a Hell’s Kitchen és a Creature from the Black Lagoon.

Van azonban egy olyan márkás nyerőgép-sorozat, amely külön osztályba emeli őket. A NetEnt Rock a NetEnt 20. évfordulójának része volt, amelyet a Guns N’ Roses (Az év nyerőgépe 2016), Jimi Hendrix és Motorhead témájú hivatalos nyerőgépekkel ünnepeltek. A nyerőgépek egytől egyig a grafika, a funkciók és a valaha volt legjobb hangsávok mesteri kombinációi.

Mi jellemez egy NetEnt nyerőgépet?

Ha megkérdezzük a tapasztalt játékosokat, hogy mit társítanak a stúdióhoz, valószínűleg a gyönyörű grafikát, az innovatív funkciókat, a 3D-t, a márkás nyerőgépeket és a progresszív jackpotokat fogják említeni. A cég mindig is a fejlesztés élvonalában volt, és még ha nem is találják el minden alkalommal a belső szintet, a legtöbb, amit csinálnak, az mesteri.

A NetEnt előnyei és hátrányai

A NetEnt előnyei és hátrányai

Nehéz bármit is találni, amiért kritizálni lehetne ezt a stúdiót, de ha van valami, akkor az az lenne, hogy túl sok olyan nyerőgépük van, amelyeknek meglehetősen alacsonyak a főnyereményei. Azonban a szórakoztató tényezőt, amit nyújtanak, kevés más fejlesztő tudja elérni.

👍 Előnyök

 • Vezetők az innovációban
 • Nagy portfólió
 • Nagyszerű grafika és funkciók
 • Klasszikusok, 3D és Megaways
 • Mindenféle téma és funkció

👎 Hátrányok

 • Kicsit sok játék, kicsit alacsony felső nyeremény

NetEnt nyerőgépek mobilon

A legtöbb más fejlesztőhöz hasonlóan a NetEnt is gyorsan ráugrott a 2013-ban komolyan beindult mobilhullámra, és ma már minden nyerőgépét a mobilra való tekintettel fejlesztették ki. A NetEnt volt az első elismert fejlesztő is, aki az összes régi nyerőgépét frissítette mobilra, a játékosok nagy örömére világszerte.

NetEnt nyerőgépek mobilon

A NetEntről

A vállalatot csak 1996-ban alapították, de eredete a Cherryföretagenre vezethető vissza, amely 1963-ban kezdett játékokat szállítani a svédországi boltoknak és kaszinóknak. A Bill Lindwall és Rolf Lundström által alapított cég 1972-ben egyesült az AB Roulett konsult & Spelautomaterrel.

Együtt Cherry AB néven váltak ismertté, és több mint 20 éven át fejlesztettek nyerőgépeket a szárazföldi kaszinók számára. Amikor az internet igazán beindult, Bill Lindwall fia, Pontus Lindwall volt az, aki 1996-ban megalapította a NetEntet.

A stúdió számos iGaming-díjat nyert, és 2020-ban a céget felvásárolta a Evolution Gaming Group 1800 millió euróért! Az akvizíció természetesen a fantasztikus Live Beyond Live megoldásuk végét is jelentette.

Gyakran ismételt kérdések a NetEntről

 • Mi az a NetEnt?

  A NetEnt az iGaming egyik legrégebbi és legnépszerűbb játékfejlesztője.

 • Milyen játékokat kínálnak?

  Elsősorban nyerőgépeket, de jackpot játékokat, asztali játékokat és videópókert is.

 • Miről ismert leginkább a stúdió?

  Több mint 20 éve szállítanak minőségi játékokat, és vezető szereplőként ismertek, amely mindig az innováció és a fejlesztés élvonalában van.

 • Melyek a legjobb játékaik?

  Rengeteg játék közül választhatsz, de a leghíresebbek közé tartozik a Starburst, Gonzo’s Quest, Twin Spin, Hall of Gods, Divine Fortune, Fruit Shop és Jackpot 6000.

 • Mi jellemző a nyerőgépeikre?

  Gyakran készítenek nagy szórakoztató értékkel bíró játékokat, amelyek ugyanakkor könnyen érthetőek is. A stúdió mindig a minőség a mennyiség helyett elve alapján dolgozik.

 • A magyar játékosok számára legális a NetEnt játékokkal való játék?

  Igen, ez 100%-ban legális. Minden online kaszinójáték engedélyezett Magyarországról, és a cég rendelkezik az összes szükséges engedéllyel.

 • Hol találom meg a játékaikat?

  A magyar online kaszinók túlnyomó többségében megtalálhatóak a stúdió nyerőgépei.