Big Time Gaming – Kaszinó a BGT játékaival

Nem sok évvel ezelőtt még senki sem hallott a Big Time Gaming játékfejlesztő cégről, amelyet 2011-ben alapítottak Ausztráliában. Ez azonban egyik napról a másikra megváltozott, amikor 2016-ban elindították a világ legelső Megaways nyerőgépét, a Bonanzát. Ma már a BTG-t az egész világon ismerik, és 2021-ben felvásárolta őket a Evolution Gaming 450 millió euróért!

A Megaways királya

Amíg a Big Time Gaming ki nem fejlesztette a Megaways technológiát, a NetEnt a világ leginnovatívabb játékfejlesztőjeként volt ismert, és bár a Megaways több mint elég ahhoz, hogy a BTG nagybetűkkel írja be magát a történelemkönyvekbe, azóta sem álltak le az új, innovatív megoldásokkal.

A Megaways egyik napról a másikra tette fel a Big Time Gaminget a térképre, és a Megaways nyerőgépek ma már abszolút minden magyar online kaszinóban megtalálhatóak. A BTG a Megaways-t számos más játékfejlesztőnek is licencelte, és ma már a Playtech, a Red Tiger Gaming, a Blueprint gaming és még sokan mások is fejlesztenek Megaways nyerőgépeket. Azt állítják, hogy NetEnt nem kapott engedélyt a Big Time Gamingtől, de ők könnyen megkerülték a problémát azzal, hogy megvásárolták a Red Tiger Gaming. Mielőtt a következő évben őket is felvásárolta volna az Evolution Gaming.

Ha szeretnéd jobban megismerni a BTG-t és a nyerőgépeiket, a fenti listában megtalálod a legjobb Big Time Gaming kaszinókat. Ha nincs ideje mindet átnézni, nyugodtan ajánljuk, hogy menjen egyenesen a következő oldalra Betsson Casino.

Big Time Gaming - Banner

A Big Time Gaming legjobb autós játékai

A Big Time Gaming örökre a Megaways nyerőgépekkel fog összekapcsolódni, de a cég olyan nyerőgépeket is fejleszt, amelyek nem a Megaways technológiáján alapulnak. Ennek ellenére tagadhatatlan, hogy a legjobb nyerőgépeik a Megaways nyerőgépek. A Megaways nyerőgépek 2016 óta a világot a lábuk elé vetették, és bár sok más fejlesztőnek van engedélye Megaways-nyerőgépek fejlesztésére, és sokan közülük sikeresek is, a BTG még mindig a Megaways királya, ha minket kérdezel.

Megaways-Big Time Gaming

Bonanza Megaways

A Bonanza Megaways volt a világ legelső Megaways nyerőgépe, és amikor a Big Time Gaming 2016-ban elindította, mind a játékosok, mind a sajtó tele volt dicsérettel. A Megaways a legmagasabb szintű innováció volt és maradt. A nagyszerű grafika mellett 117.649 nyerővonalat és menő funkciókat is kapunk, amelyek a Bonanzát a NetEnt Starburst és a Mega Moolah mellett a történelemkönyvekbe emelik. Microgaming

Tisztázzuk, hogy a Megaways hosszú utat tett meg 2016 óta, és kétségtelen, hogy a Bonanza már mutatja a korát, de ez egy történelmi nyerőgép, amelyet minden nyerőgép-rajongónak ismernie kell.

big-time-gaming-slots

Holy Diver Megaways

Senki sem hibáztathatná a Big Time Gaminget, ha hátradőlnének és megpihennének a babérjaikon, miután a Megaways-t adták a világnak, de nem álltak meg itt. 2019-ben készen álltak a Holy Diver Megaways-szel, amely az 586 971 nyerővonal és a 20 000-szeres tétet elérő csúcsnyeremény mellett olyan Reel Adventure™ játékkal érkezik, amely új magasságokba emeli a Megaways-t. A BTG-nek három évébe telt a Reel Adventure és a Holy Diver kifejlesztése, de megérte várni.

Survivor Megaways

A Survivor volt a világ egyik első valóságshow-ja a televízióban, és a sorozat világszerte óriási sikert aratott, így Magyarországon is, ahol a Robinson Expedíciót a TV3-on vetítettük.

A Survivor több játékfejlesztőt is megihletett az évek során, de egyikük sem fejleszthetett hivatalos Survivor-játékgépet. Ez a megtiszteltetés 2020-ban a BTG-t érte, akik minden bizonnyal megfeleltek a feladatnak. A Big Time Gaming ismét bizonyítja a Megaways technológia erejét, és extra tárcsákkal, kaszkádos tárcsákkal, wild szorzókkal, ingyenes pörgetésekkel és teljesen egyedi tárcsaelrendezéssel, a nyerőgép 100 842 nyerővonallal és hatalmas, 44 000 x tétes főnyereménnyel rendelkezik.

Survivor nyerőgép - Big Time Gaming

Royal Mint Megaways

A Royal Mint Megaways 2020-ban indult egy menő témával, ahol a Big Time Gaminget az angliai érméket és bankjegyeket készítő Royal Mint inspirálta. A nyerőgép tele van olyan finomságokkal is, mint a Végtelen szorzó, a Szívmegállító, a Tripla reakció, a Reakciók, az Ingyenes pörgetések és a Továbbfejlesztett pörgetések, így több mint elég dolgod lesz. A BTG megszokott stílusában a nyerőgép akár 117 649 nyerővonallal, magas volatilitással, 96,48%-os RTP-vel és 40 000 x tétes csúcsnyereménnyel rendelkezik!

Grafikai szempontból a Royal Mint Megaways nem a legjobb, amit eddig a BTG-től láttunk, de a funkciók és a csúcsnyeremények miatt a Royal Mint egy nagyszerű Megaways nyerőgép, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Mi jellemez egy Big Time Gaming nyerőgépet?

A Big Time Gamingről mindenki a Megaways nyerőgépekre asszociál, de a BTG jóval több, mint a Megaways. Dióhéjban az innováció az, ami a legjobban jellemzi a BTG-t. Az első Megaways nyerőgép 2016-os megjelenése óta számos további egyedi funkciót fejlesztettek ki, mint például a mega cluster, feature drop, heartstopper, mega quods, mega stack és a reel adventure, többek között.

Ha az innovációt, a nyers grafikát és a rengeteg funkciót ötvöző nyerőgépeket kedveli, akkor a BTG az Ön játékfejlesztője.

A Big Time Gaming játékainak előnyei és hátrányai

A Big Time Gaming játékainak előnyei és hátrányai

Kétségtelen, hogy a BTG korunk egyik legnagyobb játékfejlesztője, de nem tökéletesek.

👍 Előnyök

 • A Megaways megalkotója
 • Innováció minden szakaszban
 • Egyedi és innovatív funkciók
 • Hatalmas nyerési potenciál és rengeteg akció
 • Nagyszerű grafika

👎 Hátrányok

 • Nincsenek progresszív nyerőgépek
 • A nyerőgépek kicsit bonyolultak lehetnek a kezdők számára

Big Time Gaming nyerőgépek mobilon

Mivel a Big Time Gaming 2011-ben alakult, sikerült néhány nyerőgépet kifejleszteniük, mielőtt a világra jött a html5, ami mindent megváltoztatott. Másokhoz hasonlóan ők is gyorsan változtattak a stratégiájukon, és 2012 után az összes nyerőgépüket, beleértve a Megaways nyerőgépeket is, HTML5-ben fejlesztették ki, ami azt jelenti, hogy mindegy, hogy Android vagy iOS telefonod van, mobilon is játszhatsz velük.

Ma már a Big Time Gaming kizárólag HTML5-ben fejleszti játékait, így minden nyerőgépüket élvezheted PC-n, mobilon és táblagépen is.

Big Time Gaming nyerőgépek mobilon

A Big Time Gamingről

A Big Time Gaminget Nik Robinson alapította 2011-ben egy céllal. A feje tetejére akarta állítani az iGaming iparágat azáltal, hogy új és egyedi megoldásokat fejlesztett, amilyeneket a világ még nem látott. Ez semmiképpen sem új üzleti ötlet, de keveseknek sikerült olyan jól, mint Niknek és a Big Time Gamingnek. 2021-ben a Big Time Gaminget felvásárolta az Evolution Gaming, amely a 2020-ban felvásárolt NetEnt tulajdonosa is.

Az Evolution Gaming Group részeként nem kétséges, hogy a Big Time Gaming az elkövetkező években is az iGaming innováció élvonalába fog tartozni. Számos legnagyobb sikerüket már most fenomenális élő játék show-kká fejlesztették, amelyeket az Evolution Gaming élő kaszinót kínáló kaszinókban találhatsz.

A BTG egy teljes körűen engedélyezett játékfejlesztő cég, amely több kontinensen is rendelkezik irodákkal és stúdiókkal. Annak érdekében, hogy legálisan működhessen határokon és joghatóságokon átívelően, a Big Time Gaming keményen dolgozott azért, hogy mindkettőtől megkapja az engedélyt:

Gyakran ismételt kérdések és Big Time Gaming

 • Ki az a Big Time Gaming?

  A BTG egy 2011-ben alapított ausztrál játékfejlesztő cég. A cég a Megaways nyerőgépek feltalálója, és 2021-ben felvásárolta az Evolution Gaming Group.

 • Miről ismert leginkább a BTG?

  Elsősorban arról ismertek, hogy ők a Megaways nyerőgépek feltalálói.

 • Magyarországon is elérhetőek a BTG játékai?

  Igen, a BTG teljes körű engedéllyel kínálja játékait Magyarországon, és a legtöbb online kaszinóban megtalálhatóak.

 • Melyek a BTG legjobb nyerőgépei?

  Végső soron Ön dönti el, hogy mi tetszik a legjobban, de a legnépszerűbb BTG nyerőgépek a Bonanza, a Wild Flower, a White Rabbit, az Extra Chilli, a Monopoly Megaways, a Who Wants to be a Millionaire és a Danger High Voltage.

 • Hol találom a játékaikat?

  A legtöbb komoly online kaszinóban megtalálhatóak a BTG nyerőgépek, mivel annyira népszerűek. Többet is találsz róluk kaszinóértékeléseinkben.

 • Mi jellemző a BTG nyerőgépekre?

  Mindenekelőtt a Megaways formátum, amely rendkívül robbanékony és izgalmas játékokat biztosít hatalmas nyerési lehetőséggel és magas maximális nyereményrel.

 • Játszhatok a BTG nyerőgépekkel ingyen?

  Igen, minden játékuk ingyenesen játszható játékpénzzel, úgynevezett demó módban.

 • Mennyi a maximális nyeremény a nyerőgépeiken?

  Ez játékonként változik, de gyakran 12 000 és 50 000x tét között van. Egyes bónuszfordulókban, extra funkciókkal ez a szám akár 200 000x fölé is emelkedhet.