Push Gaming kaszinó

A Push Gaming egy angol játékfejlesztő cég, amely 2010-ben indult Londonban. Saját weboldaluk szerint (mint mindenki más) céljuk, hogy a legjobb nyerőgépeket fejlesszék a mobil játékosok számára. Természetesen a Push nyerőgépet PC-n is játszhatod, de ha ezt megteszed, rögtön látni fogod, hogy a mobil játékosokat célozzák meg. Nos, senki sem állíthatja, hogy a Push Gaming forradalmi üzleti stratégiát választott volna, de sikerrel jártak, és ezt meg is jutalmazták, amikor 2018-ban a Jammin Jar’s játékukkal elnyerték a rangos „Az év nyerőgépe” díjat.

Boldogan kicsiben

A Push Gaming semmiképpen sem egy nagy játékfejlesztő, és 13 év alatt mindössze 36 játékot fejlesztettek ki. nyerőgépetés a Push csak nyerőgépekkel foglalkozik. A meglehetősen gyenge produkció ellenére a Push egy nagyon jó képességű fejlesztőként tűnt ki, és a nyerőgépeik már több mint 200 online kaszinóban megtalálhatóak. Most azt kell mondani, hogy nem sok Push Gaming kaszinó rendelkezik a teljes portfóliójukkal, a legnagyobb nyerőgépek, mint például a Jammin Jar’s, mindegyikben megtalálhatóak, többek között Barz Casino 

A Push Gaming sok tekintetben emlékeztet a svéd Nolimit Cityamely mindig is boldog volt, mint egy kis fejlesztő, aki az egyedi nyerőgépekre összpontosít. A kis méret sem akadályozta meg egyiküket sem abban, hogy felvásárolják őket. A Nolimit ma már a Evolution Gaming tulajdonában vanmíg a LeoVegas, amely 2024-ban az MGM csoport tulajdonába került, megvásárolta a Push-t.

Push-Gaming-Slots-Slots-Players-First

A Push Gaming legjobb nyerőgépei

Mielőtt a Push Gaming 2018-ban elindította a Jammin Jars-t, nem sok játékos tudott róluk, és még ma is valószínűleg sokan vannak, akik ismerik a Push-t. Ha te is közéjük tartozol, akkor nem tehetünk mást, mint hogy erősen ajánljuk, hogy próbáld ki a Push Gaming több nyerőgépét is. A Push klasszikus példája annak, hogy mi játékosok nem engedhetjük meg magunknak, hogy figyelmen kívül hagyjuk a kevésbé ismert játékfejlesztőket. Ha ezt tesszük, gyorsan lemaradhatunk olyan fenomenális nyerőgépekről, amelyek könnyedén felvehetik a versenyt a sokkal nagyobb és ismertebb fejlesztőkkel.

Jammin’ Jars

Ha a Push Gaming legjobb nyerőgépeiről beszélünk, lehetetlen nem a legnagyobb sikerükkel, a Jammin’ Jars-szel kezdeni. A díjnyertes nyerőgép a nyerőgép és a tetris színes keveréke, és elsősorban a mobiljátékokra fejlesztették ki.

A nyerőgép kaszkádos tárcsákat és klaszteres fizetéseket egyaránt használ, de a Push olyan nagyszerű funkciókkal is ellátta, mint a szivárvány funkció, a szorzó, a bónuszjátékok és egy csomó újrapörgetés.

A Jammin Jars tényleg annyira egyszerű, amennyire egy nyerőgép csak lehet, de ez nem csökkenti a játék élvezetét, és az sem árt, hogy 96,8%-os RTP-vel és 20,000 x tétes csúcsnyereménnyel büszkélkedhet.

Push-Gaming- Jammin-Jars-nyerőgépek-nyerőgépek

Power Force Villains / Power Force Heroes

A Push Gaming sosem sietett az új nyerőgépek fejlesztésében, így enyhén szólva mindenki meglepődött, amikor 2017-ben ugyanazon a napon két új nyerőgépet is kiadtak! Könnyen lehetett volna néhány hónapra tartogatniuk egy-egy slotot, de minden rajongónak nagy öröm volt, hogy egyszerre játszhattak a Power Force Villains és a Power Force Heroes játékokkal is. Mindkettő fenomenális képregényes nyerőgép a klasszikus „Jó vs. Gonosz” témával, amelyet mindenki felismer a különböző szuperhős képregényekből.

Grafikai szempontból a nyerőgépek kiemelkedőek, és ha ehhez hozzáadunk egy csomó menő funkciót és nem kevesebb, mint két progresszív jackpotot, akkor ez a két nyerőgép még évekig a Push legjobb nyerőgépei között marad.

Kövér nyúl

A Fat Rabbit egy újabb nagyszerű példa arra, hogy a Pushnak van érzéke ahhoz, hogy nagyon egyszerű, de nagyszerű játékélményt nyújtó nyerőgépeket fejlesszen ki. A Fat Rabbit nevetségesen egyszerű, egy nyúl szimbólummal, amely egyre nő és nő, ahogy pörgeted a tárcsákat, és felfalja a farmer répáit. Amint a nyúl eleget evett a gazda földjéből, mega szimbólummá nő, amely mind az öt tárcsát lefedi, és esélyt ad arra, hogy akár 10 000-szeres tétet nyerj.

Grafikai szempontból nincs semmi, amiért hibáztathatnánk a Fat Rabbitot. A nyerőgép természetesen játszható PC-n, mobilon és táblagépen is, de meg kell említenünk, hogy a játékélmény mobilon a legjobb.

The Hidden Temple

A Push Gaming mindig is szerette feszegetni a határokat, és a The Hidden Temple játékkal egyszer és mindenkorra bebizonyítják, hogy a kissé összetettebb nyerőgépeket is teljes mértékben uralják. A nyerőgép a számítógépes játékok és a klasszikus 3 tárcsás nyerőgépek kellemes keveréke, tele olyan klassz funkciókkal, mint a nyereményjósló jelenetek, a „forró” és „hideg” állapot, az asszisztencia idő mód és a garantált nyereményekkel járó bónuszjátékok!

Ha az interaktív nyerőgépek rajongója vagy, akkor a The Hidden Temple nyerőgépet mindenképpen neked találták ki. A nyerőgép nyolc gombot tartalmaz, amelyeket minden egyes pörgetésnél használni kell, és útközben meg kell állítani egy-egy tárcsát. Talán kicsit nehézkesnek hangzik, de a The Hidden Temple meglepően jó játékélményt nyújt, ami különbözik minden mástól, amit Magyarországon egy Push Gaming kaszinóban találhatsz.

Mi jellemez egy Push Gaming nyerőgépet?

Ami a Push nyerőgépeit és fókuszterületét jellemzi, az három szóban összefoglalható: Mobil, mobil és mobil. Ez volt a vezércsillaguk az első naptól kezdve, és bár manapság minden fejlesztő a mobilokra koncentrál, nem sokan voltak olyan sikeresek, mint a Push Gaming évek óta. Eddig úgy döntöttek, hogy kizárólag a nyerőgépekre koncentrálnak, és semmi nem utal arra, hogy a közeljövőben más típusú játékokat is fejleszteni fognak.

Ahogy már említettük, a Push mindig is a mobiljátékosokat helyezte előtérbe, és portfóliójukban sokkal több 5 x 5 és 6 x 4 tárcsás nyerőgép található, mint 5 x 3 tárcsás.

A Push játék előnyei és hátrányai

A Push Gaming előnyei és hátrányai

A Push Gaming egy nagyon izgalmas fejlesztő, amely bebizonyította, hogy lehet kicsiben is sikeresnek lenni. Kizárólag a mobilokra való összpontosításuk jól sikerült, és nehéz kritizálni őket bármi másért is, mint azért, hogy a portfóliójuk még mindig egy kicsit vékony.

👍 Előnyök

 • Kiváló minőségű játékok és grafika
 • Végig a mobilra összpontosítanak
 • Az év legjobb nyerőgépének győztese
 • Progresszív nyerőgépek
 • Szórakoztató bónusz játékok

👎 Hátrányok

 • Viszonylag kevés nyerőgépet fejlesztett ki (2023)

Push Gaming mobilon

Minden játékfejlesztő a mobilos játékokra is gondolva fejleszt nyerőgépeket, de a legtöbb játékfejlesztővel ellentétben a Push Gaming sarokköve a mobilos nyerőgépek. Nagyon sikeresnek bizonyultak abban a céljukban, hogy új és innovatív nyerőgépeket fejlesszenek mobilra. A mobiljátékosok mindig is az első helyen álltak és állnak a Push Gamingnél.

Push-Gaming-Mobile-Slots

A Push Gamingről

A Push Gaminget 2010-ben alapította Londonban egy kis csapat tervező és matematikus, azzal a közös céllal, hogy a játékosok számára a lehető legjobb tökéletes mobil játékélményt nyújtsanak. Az olyan nyerőgépekkel, mint a Race Reels, a Reel Bets és a díjnyertes Jammin Jars, a Push Gaming viszonylag szerény játékportfóliója ellenére az elmúlt években egyre népszerűbbé vált. Ami azt is megmagyarázza, hogy az MGA tulajdonában lévő LeoVegas miért vásárolta meg a Push Gaminget 2024-ban.

Gyakran ismételt kérdések a Push Gamingről

 • Miről ismert a Push Gaming?

  A Push leginkább arról ismert, hogy a mobiljátékok számára készült nyerőgépek fejlesztésére összpontosít, valamint a díjnyertes Jammin Jars nyerőgépükről.

 • Milyen játékokat fejlesztenek?

  A Push eddig (2023) kizárólag nyerőgépeket fejleszt.

 • A PG rendelkezik licenccel?

  Igen, van. A Push rendelkezik licenccel mind a MGA és az UKGC-től is.

 • Tisztességesek a játékaik?

  Igen, azok. Az eCogra jóváhagyta őket, és RNG tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ami azt jelenti, hogy minden játékosnak egyenlő esélye van a nyerésre, függetlenül attól, hogy a nap melyik szakában játszik, és hogy mekkora a tét.

 • Mit jelent az, hogy a Push játékok HTML-5 technológiával készültek?

  Egyszerűen azt jelenti, hogy minden nyerőgépükkel játszhatsz asztali számítógépen, táblagépen és mobilon is. Nem számít, hogy milyen típusú telefonod van. A HTML-5 technológia lehetővé teszi, hogy a játék alkalmazkodjon a képernyő méretéhez.

 • Hol található a Push Gaming?

  A Push-t Londonban alapították, de jelenleg Máltán van a központja.

 • Lehet ingyenesen játszani a nyerőgépeivel?

  Igen, lehetséges. Lehetőség van a játékok kipróbálására demó verzióban, így megismerkedhetsz vele, mielőtt eldöntenéd, hogy a játék megfelel-e neked vagy sem.

 • Kifejlesztették a Megaways-t?

  IGEN, a Big Time Gaminggel együttműködve kiadták a népszerű Wild Swarm Megaways-t.