Ingyenes pörgetések a magyar online kaszinókban

Az ingyenes pörgetések az egyik leggyakoribb bónusz, amivel a magyar online kaszinókban találkozhatsz, és szinte minden kaszinó rendszeresen lehetőséget ad arra, hogy ingyenes pörgetéseket kapj. A kaszinó ingyenes pörgetések gyakran részei a kaszinó által adott üdvözlő bónusznak, de az üdvözlő bónuszon kívül is lehet ingyenes pörgetéseket kapni, ahogy Magyarországon nevezzük.

Az ingyenes pörgetések az a kaszinóbónusz, amire a magyar játékosok a leginkább vágynak, és nem ritka, hogy egy új kaszinóba való regisztrációkor akár ingyenes ingyen pörgetéseket is kaphatsz. Az ingyenes pörgetéseknek sokféle formája létezik, és sokféle követelmény és feltétel lehet, de ne aggódj. Csak olvass tovább, és mi elmagyarázunk mindent, amit erről a nagyszerű kaszinóbónuszról tudni kell.

Mik azok a kaszinó ingyenes pörgetések?

Kezdjük az elején, és magyarázzuk el, hogy mik azok az ingyenes pörgetések és hogyan működnek. A kaszinó ingyenes pörgetések lehetőséget adnak arra, hogy a legjobb nyerőgépekkel játszhass a magyarországi játéktermekben. online kaszinókban teljesen ingyenesen!

Ha találtál egy olyan kaszinót, amely ingyenes pörgetéseket kínál, egyszerűen csak hozz létre egy fiókot, és az ingyenes pörgetések bónusza azonnal felkerül a számládra. Néha befizetésre van szükséged ahhoz, hogy megkaphasd a bónuszt, míg máskor, mint az ingyenes ingyenes pörgetéseknél a regisztrációkor, csak egy fiókot kell létrehoznod.

Bár ezek olyan pörgetések, amelyekért nem fizettél, természetesen valódi pénzt is nyerhetsz, és a pörgetések ugyanúgy működnek, mint amikor játszol. Nyerőgépek a saját pénzeddel.

Az egyetlen dolog, amivel tisztában kell lenned, hogy az ingyenes pörgetések egy adott nyerőgéphez lehetnek kötve, ami azt jelenti, hogy csak azon a nyerőgépen játszhatsz. Ez azonban kaszinónként nagyban változik, és könnyen találhatsz olyan magyar kaszinókat, amelyek lehetővé teszik, hogy az általad választott nyerőgépekkel játszhass.

ingyenes ingyenes pörgetések kaszinó 2021 banner

Különböző kaszinó ingyenes pörgetés bónuszok

Többnyire minden magyar új online kaszinó kínál valamilyen ingyenes pörgetés bónuszt, de az, hogy mennyi pörgetést kapsz és hogyan, nagyon változó, ezért nézzük meg közelebbről a különböző magyar kaszinó ingyenes pörgetéseket.

Ingyenes pörgetések és üdvözlő bónusz

Ingyenes pörgetések és üdvözlő bónusz

Az ingyenes pörgetések bónuszának leggyakoribb formája, hogy az üdvözlő bónusszal együtt kapsz ingyenes pörgetéseket. Például 3.000 HUF befizetés mellett 100%-os bónuszt + 200 ingyenes pörgetést kaphatsz a Book Of Dead játékra a Play’n GO-tól. Így a végén 6000 HUF és 200 ingyenes pörgetést kapsz.

Ingyenes ingyenes pörgetések regisztrációkor

Az ingyenes pörgetések regisztrációkor azt jelenti, hogy a kaszinó felajánl egy kis számú ingyenes pörgetést csak azért, mert létrehoztad a számládat. Nem kell saját pénzt befizetnie, csak létrehoznia egy fiókot és megerősítenie az e-mail címét. Amint ez megtörtént, az ingyenes pörgetések hozzáadódnak a számládhoz.

Amikor ingyenes ingyenes pörgetésekről beszélünk a regisztrációkor, akkor általában 10-20 pörgetésről beszélünk, de vannak olyan kaszinók is, amelyek sokkal több ingyenes pörgetést adnak csak a fiók létrehozásáért. Az ilyen bónuszokat nevezik kaszinó ingyenes pörgetések befizetés nélküli bónusznak is.

Újratöltési ingyenes pörgetések

Kivéve a az üdvözlő bónusz kivételével amit csak egyszer kaphatsz meg, általában az új befizetések alkalmával kaphatsz extra ingyenes pörgetéseket a magyar kaszinókban. A reload bónusz egy angol kifejezés, amit a magyar kaszinókban gyakran betéti bónuszként emlegetnek. Ezt a bónuszt nagyon gyakran kaphatod meg, és sok kaszinóban minden egyes befizetésed alkalmával kaphatsz ingyenes pörgetésekkel járó befizetési bónuszt. Ne feledje, hogy a bónuszok igénybevételéhez mindig van egy minimális befizetési limit, de gyakran ez mindössze 100-200 HUF.

Ingyenes pörgetések különleges alkalmakkor

A magyar kaszinók mindig keresik az új lehetőségeket a kaszinóbónuszok kiosztására, és az olyan különleges alkalmak, mint a karácsony, a húsvét, a halloween és a nyári szünet mind jó alkalmak az új ingyenes pörgetések kiosztására, ezért mindig fontos, hogy az év ezen időszakaiban különösen óvatos legyél.

Üdvözöljük vissza az ingyenes pörgetéseket

Minden kaszinó szereti a hűséges játékosokat, és ha egy ideje nem játszottál a kaszinóban, nem ritka, hogy SMS-t vagy e-mailt kapsz, amelyben különböző kaszinóbónuszokat ajánlanak, köztük magyar kaszinó ingyenes pörgetéseket befizetés nélkül. Ezeket az ingyenes pörgetéseket abban a reményben ajánlják fel, hogy visszatérsz a kaszinóba és tovább játszol.

Új nyerőgépek indítása

Folyamatosan új nyerőgépeket indítanak, és amikor olyan különleges nyerőgépek kerülnek piacra, amelyekre mind a kaszinó, mind a játékosok már régóta várnak, nem ritka, hogy a kaszinó a játékfejlesztővel együttműködve kicsit extra nagylelkű lesz, és vödrökben és vödrökben osztogatja az ingyenes pörgetéseket.

VIP ingyenes pörgetések

Nem szabad megfeledkeznünk a VIP ingyenes pörgetésekről, vagy ha úgy tetszik, a hűségprogram ingyenes pörgetéseiről sem. Ez egy másik formája a kaszinó ingyenes pörgetéseknek no deposit, amit minden alkalommal megkaphatsz, amikor elérsz egy új VIP szintet a kaszinóban. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ez nem egy olyan ingyenes pörgetés bónusz, amit minden kaszinóban megkapsz. Minden kaszinónak megvan a saját VIP programja, és nem mindegyik kínál ingyenes pörgetések bónuszt, amikor elérsz egy új VIP szintet.

ingyenes pörgetések uten omsetningskrav banner

A kaszinó ingyenes pörgetésekkel kapcsolatos feltételek

Ez az ingyenes pörgetésekkel is így van, mint nagyjából minden típusú kaszinóbónusz esetében, a kaszinó bizonyos követelményeket és feltételeket határoz meg, amikor ingyenes pörgetéseket ad bónuszként. Az ingyenes pörgetésekkel nyert nyereményekre vonatkozó fogadási követelmény a leggyakoribb követelmény, és egyszerűen azt jelenti, hogy a nyereményt bizonyos számú alkalommal meg kell játszania, mielőtt a kaszinóból kifizetheti.

A követelmény általában 30-szoros körül van, de lehet alacsonyabb vagy sokkal magasabb is. Ha a követelmény x30, akkor ez azt jelenti, hogy például 1 000 HUF összegű nyereményt 30-szor kell megtennie, mielőtt kifizetést eszközölhet. Más szóval, 30 000 HUF-ot kell játszania, mielőtt az ingyenes pörgetésekkel nyert nyereményt kiveheti. Ez a követelmény minden típusú ingyenes pörgetésre vonatkozik, beleértve a magyar kaszinó ingyenes pörgetéseket is, befizetés nélkül.

A fogadási követelmények mellett egyéb követelmények és feltételek is lehetnek, amelyekkel mindig meg kell ismerkednie, mielőtt elfogadja az ingyenes pörgetéseket egy online kaszinótól.

Fogadás

Fogadás

A modern nyerőgépek lehetővé teszik, hogy egyetlen pörgetéssel hatalmas összegekért játsszon, és nem ritka, hogy egy pörgetés 200 HUF vagy még többe kerül, de amikor a kaszinó ingyenes pörgetésekről van szó, amelyeket a kaszinótól kap, nem lesz lehetősége ilyen összegekért játszani.

Az ok egyszerű. Ez egyszerűen túl sok pénz ahhoz, hogy elajándékozd. Tegyük fel, hogy kapsz 200 ingyenes pörgetést, és mindegyiknek az értéke 200 HUF. Akkor a kaszinó a valóságban 40 000 HUF adna neked csak azért, mert 500 HUF befizetést tettél? Ez a matematika nem áll össze, ezt mindannyian megértjük.

Az ingyenes pörgetések ezért sokkal józanabb fogadási limitekkel érkeznek, általában pörgetésenként öt és 10 HUF között. Még mindig nagy összegeket lehet nyerni, így ez nem igazán probléma, ha belegondolsz.

Maximális nyeremény az ingyenes pörgetésekkel

Tekintettel arra, hogy manapság sok nyerőgépen hatalmas, a téted 10 000-szeresét és még annál is nagyobb nyereményeket lehet nyerni, sok ingyenes pörgetésekkel rendelkező kaszinó korlátozza, hogy mennyi nyereményt lehet nyerni az egyszeri nyereményekkel a kaszinó ingyenes pörgetések befizetés nélkül, vagy más típusú ingyenes pörgetésekkel.

A követelmény kaszinónként változik, de nem ritka, hogy a maximális nyereményt egyetlen pörgetéssel 1000 HUF határozzák meg. Ez azt jelenti, hogy ha 1 800 HUF-ot nyer, akkor a nyereményéből csak 1 000 HUF kerül kifizetésre. Ez persze egy kicsit bosszantó, de egy fillért sem fizettél a nyereményért, ezt ne felejtsd el.

ingyenes pörgetések betsafe banner

Időbeli korlátozások

Akár üdvözlő bónusz részeként, akár befizetés nélküli kaszinó ingyenes pörgetéseként kapod a kaszinó ingyenes pörgetéseket, a kaszinó gyakran több napra osztja el az ingyenes pörgetéseket, és ritka, hogy az összes ingyenes pörgetést egyszerre kapod meg. A leggyakoribb az, hogy az ingyenes pörgetések a bónusz kézhezvételétől számított bizonyos számú nap alatt kerülnek kiosztásra. Például, ha elfogadsz 200 pörgetést, akkor 10 napon keresztül minden nap kapsz 20 pörgetést.

Ezeket azonban nem kell félretenni, mert az ingyenes pörgetések szinte mindig időlimithez vannak kötve, és ha aznap 24:00 óráig nem használtad fel őket, akkor általában örökre elvesznek.

Csak a kiválasztott nyerőgépekre érvényes

Ha elfogadsz egy magyar kaszinó ingyenes pörgetéseit, akkor tisztában kell lenned azzal, hogy azok gyakran csak a nyerőgépek egy kis választékán használhatók fel. Minden kaszinóban vannak olyan nyerőgépek, amelyek nem számítanak bele a fogadási követelménybe, amelyet teljesítenie kell ahhoz, hogy a nyereményt ki tudja venni.

Ez azt jelenti, hogy az ezeken a gépeken végrehajtott pörgetések nem számítanak bele a követelménybe, és így megnő a kockázata annak, hogy nem teljesíti a fogadási követelményt. Az, hogy melyik és hány nyerőgépet nem játszhatsz, kaszinónként nagyon eltérő, ezért mindig ellenőrizd a feltételeket.

Ingyenes pörgetések fogadási követelmények nélkül

Végül, de nem utolsósorban meg kell említenünk a fogadási követelmények nélküli ingyenes pörgetéseket. Ahogy a neve is mutatja, ezek olyan ingyenes pörgetések, amelyeket egy kaszinótól kap és nem kell aggódnia a fogadási követelmények miatt.. Az ilyen ingyenes pörgetések természetesen nem olyan gyakoriak, mint a fogadási követelményekkel járó ingyenes pörgetések, így ha találsz ilyen típusú ingyenes pörgetést, az ritkán több, mint egy kis számú pörgetés, de akkor mi van? Ingyen vannak, szóval csak hajolj meg és köszönd meg.

Gyakran ismételt kérdések az ingyenes pörgetésekről

 • Mik azok az ingyenes pörgetések?

  Az ingyenes pörgetések olyan ingyenes körök a nyerőgépeken, amelyeket a kaszinó vagy az üdvözlőcsomag részeként, vagy egyszerűen csak azért kínál, mert létrehoztál egy számlát a kaszinóban.

 • Miért fogadjam el az ingyenes pörgetéseket?

  Érdemes elfogadni az ingyenes pörgetéseket, mivel gyakran nem kerül semmibe, hogy megkapja őket, de még mindig nyerhet valódi pénzt, és nem akarja visszautasítani az ingyenes pénzt?

 • Hol találom a legjobb ingyenes pörgetések bónuszát?

  A ofkd2020.hu mindig teszteli a mindenkori legjobb ingyenes pörgetések bónuszát. Itt a ofkd2020.hu-on megtalálja a legjobb freespins bónuszokat a piacon. Olyan exkluzív freespins bónuszokat is találhat, amelyeket sehol máshol nem talál.

 • Hogyan kaphatok freespint?

  Nagyon egyszerű freespineket kapni: Kövesse a kaszinók linkjét ezen az oldalon, hozzon létre egy játékosfiókot, és kapja meg a freespineket vagy a regisztrációkor, vagy az első befizetés részeként.

 • Milyen fogadási követelmények vonatkoznak a freespins bónuszra?

  Az ingyenes pörgetések bónuszának megforgatási követelménye egy olyan követelmény, amelyet teljesíteni kell, mielőtt az ingyenes pörgetések segítségével nyert nyereményt ki tudod venni. A követelmény gyakran 35x, de akár 50x is lehet.

 • Lehet valódi pénzt nyerni az ingyenes pörgetésekkel?

  Igen, lehet. Nem csak valódi pénzt nyerhetsz, de vannak olyan kaszinók is, amelyek fogadási követelmény nélküli ingyenes pörgetéseket kínálnak, ami azt jelenti, hogy az ingyenes pörgetésekből származó összes nyeremény szabadon átutalható a saját bankszámládra.

 • Kaphatsz befizetés nélküli ingyenes pörgetéseket?

  Igen, ezen az oldalon feljebb több olyan kaszinót is felsoroltunk, amelyek gyakran adnak befizetés nélküli ingyenes pörgetéseket. Sőt, több magyar játékos is nyert már milliókat ingyenes pörgetésekkel!