Bónusz fogadási követelmények nélkül

Mindenki, aki online kaszinózik, tudja, hogy a magyar online kaszinókban számos nagyszerű kaszinóbónusz található, de van egy bónusz, amit különösen keresünk. A fogadási követelmények nélküli bónusz. Ez a bónuszok bónusza, és bár nem olyan gyakori, mint az üdvözlő bónusz és az ingyenes pörgetések, mégis jó néhány magyar kaszinó kínálja időről időre. Ezen az oldalon közelebbről megnézzük a fogadási követelmények nélküli kaszinóbónuszt és az összes ilyen típusú bónuszt, amit megtalálhatsz a ajánlott új kaszinókban.

Hogyan működik a kaszinóbónusz fogadási követelmények nélkül?

Ahogyan a helyi boltok is különböző kedvezményeket és „3 fizet 2ért” ajánlatokat kínálnak, úgy az online kaszinók is bónuszokat adnak abban a reményben, hogy náluk fogsz játszani és nem másoknál. online kaszinó.

Mindig jó érzés egy nagy bónuszt vagy néhány száz ingyenes pörgetést felajánlani, de a probléma az, hogy a kaszinóbónuszok szinte mindig a bónuszra és a nyereményre vonatkozó fogadási követelményekkel járnak, mielőtt a kaszinóból kifizetheted a nyereményt. Itt tűnnek ki a fogadási követelmények nélküli bónuszok, mert ahogyan az áll, nem kell sem a bónuszt, sem a nyereményt feltenned, mielőtt kifizetnéd.

Tegyük fel, hogy 5000 HUF kap 5000 HUF. üdvözlő bónusz ha 5000 HUF-ot fizet be, és a fogadási követelmény 30-szoros. Ez azt jelenti, hogy 150 000 HUF-ot kell játszania, mielőtt a bónuszból nyert nyereményt átutalhatja a saját bankszámlájára.

Tulajdonképpen teljesen rendben van, hogy a kaszinó megszabja a fogadási követelményeket, hiszen végül is ingyen adtak pénzt, és valójában csak annyit kérnek, hogy adj nekik egy esélyt a pénz visszanyerésére. Ezért nem találsz soha különösen nagy, megforgatás nélküli kaszinóbónuszokat az interneten. A kaszinó egyszerűen nem kockáztathatja meg, hogy túl sokat nyer, majd egyszerűen átutalja a pénzt a saját bankszámlájára.

A fogadási követelmények nélküli bónuszok ritkán nagyon nagyok, és a legtöbb esetben a kaszinó 200 HUF vagy 20-50 ingyenes pörgetést ad neked. Ha nyersz, nem kell aggódnod a nyeremény egyszeri megforgatása miatt, és ha szeretnéd, a nyereményt közvetlenül a saját számládra is átutalhatod.

Miért adnak a kaszinók online kaszinóbónuszokat fogadási követelmények nélkül?

Az online kaszinók már évek óta használják a bónuszokat az új játékosok bevonzására, és tudják, hogy a fogadási követelmények nélküli bónuszok mindig vonzzák az új játékosokat. Azt remélik, hogy egy kisebb, fogadási követelmények nélküli online kaszinóbónusz megadásával kipróbálhatod a kaszinót, és rájössz, hogy tetszik neked, és végül pénzt fizetsz be, és sokkal többet játszol.

Miért érdemes elfogadni a fogadási követelmények nélküli bónuszt?

Könnyű lehet elveszni az online bónuszkínálatban, de nagyon kevés kivételtől eltekintve mindig érdemes megfontolni egy olyan bónusz elfogadását, amelynek nincsenek fogadási követelményei. Nem csak valódi pénzt nyerhetsz, de ha szeretnéd, a nyereményt azonnal átutalhatod a saját bankszámládra.

A fogadási követelmények nélküli bónuszok nem ritkák a magyar kaszinókban, és gyorsan megtérülhet, ha egy kis időt szánsz a keresésükre. Ennek ellenére ne feledd, hogy még ha a kaszinóbónusz nem is tartalmaz fogadási követelményeket, ez nem jelenti azt, hogy nem járhat más követelményekkel és feltételekkel.

Elég gyakori, hogy az ilyen bónuszoknál van egy maximális limit, hogy mennyit nyerhetsz, vagy hogy a bónusz csak bizonyos típusú játékokra használható fel. Ezért mindig olvassa el a „feltételeket”, mielőtt elfogadja.

A legjobb kaszinóbónuszok fogadási követelmények nélkül

A fogadási követelmények nélküli bónuszok ugyanúgy működnek, mint bármely más bónusz. Az egyetlen különbség az, hogy a nyereményeddel azt csinálsz, amit csak akarsz. A különböző fogadási kötelezettség nélküli bónuszok, amelyekkel online találkozhatsz, a következők:

Fogadásmentes bónuszkészpénz

Ez egy olyan bónusz, ahol a kaszinótól kapsz egy valódi pénzösszeget, amelyet gyakran szabadon felhasználhatsz a kaszinó legtöbb játékában és nyerőgépén. Lehetnek olyan játékok, amelyek kizárásra kerülnek, de erre mindjárt visszatérünk.

Ingyenes pörgetések fogadási követelmények nélkül

Ez a magyar játékosok egyértelmű kedvence, és egy olyan bónusz, amivel elég gyakran találkozhatsz. Minden egyszerűségében számos ingyenes pörgetések a számládra, amit különböző nyerőgépeken használhatsz fel. Ha nyersz, a nyereményt szabadon felhasználhatod, vagy átutalhatod a saját bankszámládra.

Fogadási bónusz fogadási követelmények nélkül

Ha a hagyományos kaszinójátékok helyett a sportokat és az oddsokat kedveli, mint például a nyerőgépek és a rulett, akkor találhatsz fogadási követelmények nélküli fogadási bónuszokat. Egy ilyen bónusz általában 100 és 500 HUF közötti ingyenes fogadási kupon formájában érkezik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy vannak minimális odds követelmények.

VIP bónusz fogadási követelmények nélkül

A legtöbb kaszinónak van valamilyen hűségprogramja, amely a ranglétrán való felemelkedéssel készpénzes bónuszokat és ingyenes pörgetéseket is adhat. Sok játékos figyelmen kívül hagyja a VIP programot, amikor új kaszinókat fontolgat, de nem szabad. A VIP-program fantasztikus módja lehet annak, hogy új, fogadási követelmények nélküli bónuszokat találj.

„Welcome back” bónusz fogadási követelmények nélkül

Minden kaszinó hűséges játékosokat szeretne, és mindenki tudja, hogy a bónuszok a jutalmazás legjobb formája. Ezért elég gyakori, hogy fogadóknak fogadókedvezmény nélküli bónuszokat ajánlanak fel, ha egy ideje nem játszottál a kaszinóban. Ha rövid szünetet tartott az online játéktól, a fogadási követelmények nélküli bónuszajánlatok gyorsan megjelenhetnek a postaládájában vagy SMS-ben. Ezért érdemes engedélyt adni a kaszinónak, hogy e-maileket és SMS-eket küldjön, hogy ne maradj le a megforgatási követelmények nélküli online kaszinóbónuszról.

A fogadási követelmények nélküli bónuszokkal kapcsolatos tipikus feltételek

Még ha egy bónusz nem is tartalmaz fogadási követelményeket, akkor is járhat különböző követelményekkel és feltételekkel, és ezeket mindig ellenőrizni kell, mielőtt elfogadod a bónuszt. A leggyakoribb feltételek a következők:

Felső nyereményhatár

Bármilyen bónuszt is kap egy kaszinótól, valódi pénzt nyerhet. Ez a bónuszok lényege, de gyakran a bónusszal nyert nyereményeket korlátozzák, hogy mennyit nyerhetsz. Például lehet, hogy van egy 1000 HUF-os limit, és ha Ön 3000 HUF-ot nyer egy nyerőgépen, akkor csak 1000 HUF-ot fizetnek ki Önnek.

Időbeli korlátozások

Online kaszinóbónuszokból sosincs hiány, de mindig ellenőrizze a feltételeket, mivel sok bónusz olyan feltételekkel jár, amelyek azt jelentik, hogy a bónusz csak rövid ideig érvényes. Például 10 napon keresztül minden nap kaphatsz 10 ingyenes pörgetést, de minden pörgetést minden nap éjfélig fel kell használni. Ha nem használod fel a mai pörgetéseket, akkor másnap is kapsz újakat, de a tegnapi pörgetések örökre elvesznek.

A bónusz csak a kiválasztott játékokra vonatkozik

Gyakori, hogy a fogadási követelmények nélküli kaszinóbónuszok közvetlenül egyetlen nyerőgéphez vagy egy adott játéktípushoz kapcsolódnak. Ennek oka, hogy az ilyen bónuszok gyakran a kaszinó és a játékfejlesztő közötti együttműködés eredménye. Ha a bónusz nincs egy adott géphez kötve, akkor is érdemes ellenőrizni a feltételeket, mivel szinte mindig vannak bizonyos gépek, amelyeken nem lehet bónuszokkal játszani.

Az odds bónuszokat előre meghatározott minimális odds mellett kell megjátszani.

Ha elfogad egy odds bónuszt amelyhez nem tartoznak fogadási követelmények, akkor nagyjából szabadon fogadhat mindenféle sportágra, de ne feledje, hogy ellenőrizze a minimális nyereményszorzókra vonatkozó követelményeket. A követelmény általában 1,5 körül van, de lehet jóval magasabb is.

Gyakran ismételt kérdések a fogadási követelmények nélküli bónuszokról

 • Mi az a fogadási követelmény nélküli bónusz?

  A megforgatási követelmény nélküli bónusz egy olyan készpénzbónusz vagy ingyenes pörgetés, amelyet a kaszinótól kapsz, és amelyet nem kell megforgatnod a bónusszal nyert nyeremény kifizetése előtt.

 • Mit jelent a fogadási követelmény?

  A fogadási követelmény azt jelenti, hogy a bónuszt és a nyereményt x-szer kell megtenned, mielőtt kifizetheted. Ha a követelmény 30-szoros, akkor ez azt jelenti, hogy 100 HUF bónusz esetén 3 000 HUF-ot kell megjátszania. Ha olyan bónuszt kap, amelyhez nincs megforgatási követelmény, akkor ez a követelmény teljes mértékben eltörlésre kerül.

 • Lehet-e valódi pénzt nyerni bónuszokból fogadási követelmények nélkül?

  Igen, természetesen lehet, de vegye figyelembe, hogy az ilyen bónuszok gyakran korlátozásokkal járnak a nyerhető összegek tekintetében. A maximális nyeremény például 1 000 HUF lehet, így ha egy pörgetésen 2 200 HUF-ot nyer, akkor csak 1 000 HUF kerül kifizetésre.

 • Melyek a legjobb fogadási követelmények nélküli bónuszok?

  Ez attól függ, hogy Ön melyik bónuszt részesíti előnyben. Készpénzes bónuszt vagy ingyenes pörgetéseket szeretne? Ezen túlmenően meg kell nézned, hogy mekkora a maximális nyeremény, amit a bónusszal nyerhetsz, és mely játékokra használhatod fel a bónuszt. Ingyen pénzről beszélünk, így nehéz kritizálni egy olyan bónuszt, amelynél nincsenek megforgatási követelmények.

 • Hogyan találhatok fogadási követelmények nélküli bónuszokat?

  Úgy, hogy elolvasod a kaszinóértékeléseinket. Mindig figyelembe vesszük, hogy egy kaszinó milyen bónuszokat kínál, és folyamatosan tájékoztatunk a fogadási követelmények nélküli bónuszokról.

 • Mi az a nem kötelező bónusz?

  A nem ragadós bónusz egy olyan befizetési bónusz, amely nincs a befizetésedhez kötve. Ez azt jelenti, hogy először a saját pénzeddel játszol. Amint ezt a pénzt elvesztetted, megkapod a bónuszt.

 • Miért kínálnak egyes kaszinók megforgatás nélküli bónuszokat?

  Minden kaszinó arra törekszik, hogy játékosokat csábítson hozzájuk, ezért néha nagy erőfeszítéseket tesznek azért, hogy jó bónuszokat kínáljanak.