Microgaming kaszinó

Vannak olyan játékfejlesztők, amelyek nagyobb hatással voltak az iGaming iparágra, mint mások, és ha az igazán nagy és befolyásos játékfejlesztőkről akarunk beszélni, akkor nem kerülhetjük meg a Microgaminget. Az angol játékfejlesztőnek sokan tulajdonítják, hogy 1994-ben megnyitotta a legelső teljes értékű online kaszinót, és azóta sem néztek hátra. A Man-szigeten található központjukból több mint 30 éve központi szerepet játszanak az online szerencsejátékok terén, és ma már többé-kevésbé minden magyar online kaszinó Microgaming kaszinónak nevezhető.

Egy óriás, akit nem lehet megállítani

Annak ellenére, hogy a Microgaming már több mint 30 éve fejleszt játékokat és nyerőgépeket, a nevük mindig az év legtöbbet játszott nyerőgépei listájának élén található. Már régen nem fejlesztettek olyan új nyerőgépet, amely a toplistára került, de az a tény, hogy az olyan klasszikusok, mint a Mega Moolah és az Immortal Romance még mindig a listák élén szerepelnek, sokat elmond arról, hogy milyen minőséget nyújtanak, amikor igazán akarnak.

Az elmúlt években a vállalat nagyrészt úgy döntött, hogy a saját játékgyártást félreteszi, és inkább kisebb, független stúdiók bevonására összpontosít, hogy kizárólag nekik és a hálózatuknak fejlesszenek nyerőgépeket. Figyelembe véve, hogy mennyi fenomenális gépet gépeket adtak nekünk az évek során, ez nagy kár, másrészt viszont egyedülálló lehetőséget adnak a kis és ismeretlen fejlesztőknek.

Ha a vállalat nem lenne elkötelezett, valószínűleg soha nem hallottál volna olyan fejlesztőkről, mint a Just For The Win, Gameburger Studios, Switch Studios, Slingshot Studios, Stormcraft Studios, Triple Edge Studios és mások.

Microgaming banner

A Microgaming legjobb nyerőgépei

Végignézve a játékkönyvtárukat, lehetetlen nem lenyűgözni és hálásnak lenni. Az elmúlt 30 évben több száz nyerőgépet, valamint rengeteg virtuális asztali játékot készítettek. Emellett kipróbálták magukat a Élő játékok, de mint mindannyian tudjuk, ez Evolution Gaming nyerte ezt a csatát. Nem könnyű kiválasztani a legjobb Microgaming nyerőgépeket, de van öt olyan nyerőgép, amelyről úgy érezzük, hogy minden játékosnak tudnia kell. Mind az ötöt játszhatod többek között Casino Winner.

Mega Moolah

Sok olyan nyerőgép van, amely nagy sikert ért el és beírta magát a történelemkönyvekbe, de a Mega Moolah-val egyik sem veheti fel a versenyt. Nemcsak az egyik legelső progresszív nyerőgép volt a piacon, amikor 2006-ban piacra dobták, hanem közel 20 éve tartja pozícióját a világ legnépszerűbb progresszív nyerőgépeként!

A Mega Moolah azonnali sikert aratott megjelenésekor, és a NetEnt és a Mega Fortune játékukkal folytatott folyamatos küzdelemben a Mega Moolah az, amely a legtöbb jackpot-kifizetési világrekordot állította fel.

A két stúdió évek óta küzd a rekordokért. 2013-ban a NetEnt és az ő Mega Fortune-juk tartotta a rekordot 17,8 millió eurós kifizetéssel. A rekord egészen 2018-ig állt, amikor a Mega Moolah visszavette a trónt, hogy aztán 2021-ben elveszítse a rekordot a saját Absolutely Mad Mega Moolah-jával szemben, amikor egy belga játékos 19,4 millió eurót nyert.

Microgamings Spilleautomat Mega Moolah

Immortal Romance

Ahogy a Mega Moolah számtalan afrikai témájú nyerőgépet inspirált, úgy az Immortal Romance nagyjából minden vámpír témájú nyerőgépet. Ez a nyerőgép 2011-ben jelent meg, és azóta évről évre az egyik legtöbbet játszott nyerőgép.

A grafika 2011-es, és ez könnyen észrevehető, de még mindig jobb, mint amit néhány fejlesztő manapság nyújt. A nyerőgép, amely 96,86%-os RTP-vel és 12 000-szeres tétes csúcsnyereménnyel rendelkezik, jóval megelőzte korát, de számos nagyszerű funkcióval rendelkezik, amelyeket ma is használnak. Az Immortal Romance kiváló példa egy igazán nagyszerű nyerőgépre, amely kiállja az idő próbáját.

Break Da Bank

A Break Da Bank valószínűleg a világ egyik leghíresebb nyerőgépe, és a 90-es évekbeli grafika és a kis főnyeremény ellenére a Microgaming nagy sikerrel indította újra a nyerőgépet több új verzióban. Ez egy nagyszerű tisztelgés az első 3D-s nyerőgépek előtt, és a Break Da Bank szórakoztató témájával és animációival egy nagyszerű klasszikus, amely nem hajlandó meghalni.

Playboy Gold

A Microgaming a NetEnt-tel együtt a hivatalos nyerőgépek vezető fejlesztője, és olyan nyerőgépek fejlesztésével bízták meg őket, mint az Operaház fantomja, a Halloween és a Jurassic World. Az ilyen típusú nyerőgépek jogaiért gyakran ádáz harcok folytak a két óriás között, és talán soha nem volt ilyen hevesebb, mint amikor egy hivatalos Playboy-nyerőgépet kellett volna kifejleszteni.

Van néhány Playboy-nyerőgép a piacon, de a Triple Edge Studios által a Microgaming számára fejlesztett Playboy Gold az egyetlen hivatalos nyerőgép, amelyet a Playboy-csoporttal közösen fejlesztettek ki. A Playboy Csoporttal való szoros együttműködésnek köszönhetően nagyon sikeresnek bizonyult, és a nyerőgép, amely 100 nyerővonallal, hatalmas tárcsákkal, hatszor 10 szimbólummal, interaktív bónuszjátékokkal és számos híres playmate-tel rendelkezik, igencsak látványos.

Microgaming-Wowpot-Megaways

Book Of Oz

A Book Of Oz játékkal a stúdió egy nagyszerű grafikával, varázslatos hangulattal és nagy nyereményekkel rendelkező, elbűvölő nyerőgépet kínál. Grafikai szempontból a nyerőgép abszolút mestermű, és az újrapörgetések megvásárlásának lehetősége, valamint az aktív wild és scatter azt jelenti, hogy soha nem lesz unalmas pillanat.

A nyerőgép nagyon magas volatilitással rendelkezik, így hosszú távon nem biztos, hogy minden játékos számára megfelelő, de ez egy mesteri nyerőgép, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. A Book Of Oz játékban a nyeremények nem jönnek közel és gyakran, de a tét 5000-szeresének megnyerésének lehetősége szépen enyhíti ezt.

Mi jellemez egy Microgaming nyerőgépet?

Több mint 30 éves múltjukkal nincs olyan dolog, amit még ne csináltak volna meg egy nyerőgéppel. Abszolút minden elképzelhető témájú és nagyszerű grafikájú nyerőgépeik vannak, hagyományos, de népszerű funkciókat mindig tartalmaznak.

A márkás nyerőgépek (híres filmeken, együtteseken és zenészeken alapuló hivatalos nyerőgépek) terén is a legnagyobbak közé tartoznak, és a NetEnt kivételével kevesen tudnak a több tízmilliós főnyereményt kínáló progresszív nyerőgépeikhez hasonlót nyújtani.

A Microgaming előnyei és hátrányai

A Microgaming nyerőgépek előnyei és hátrányai

A Microgaming az iGaming egyik óriása, és nehéz elképzelni, hol lenne az iGaming-ipar a Microgaming és a csúcsminőségű nyerőgépek fenomenális választéka nélkül.

👍 Előnyök

 • Minden hónapban új nyerőgépeket ad ki
 • Nagyon magas minőség
 • Nagy sikerű nyerőgépek széles választéka
 • Jackpotos nyerőgépek jó választéka
 • Minden játék elérhető mobilon

👎 Hátrányok

 • Kevés saját nyerőgépet fejlesztett 2020 után

Microgaming nyerőgépek mobilon

A Microgaming mindig is élen járt az innovációban az online szerencsejátékok terén, és korán elkezdték játékukat mobileszközökön is kínálni. A HTML5 bevezetése óta kizárólag mobilra fejlesztettek játékokat, és a legtöbb régebbi nyerőgépüket HTML5-re frissítették, így játszhatsz velük PC-n, táblagépen, Androidon és iOS-en is.

Microgaming spill på mobilen

A Microgamingről

Játékfejlesztőként a Microgaming minden olyan négyzetet kipipál, amit játékosként szeretnél. Több mint 30 éve meghatározó szerepet játszanak az iGaming iparág fejlődésében. Kevés olyan fejlesztő van, aki több olyan nyerőgépet dobott piacra, amelyet más fejlesztők inspiráltak, és bár a Microgaming jelenleg kevés új nyerőgépet fejleszt saját maga, több mint 30 kevésbé ismert játékfejlesztővel alakított ki partnerhálózatot, ami biztosítja, hogy a Microgaming még hosszú évekig jelentős szereplője lesz az iparágnak.

A Microgaming jelenleg mind a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA), az Egyesült Királyság Szerencsejáték Felügyelete (UKGC) és a Man-szigeti Szerencsejáték Felügyelet (GSC).

Gyakran ismételt kérdések a Microgamingről

 • Hol játszhatok Microgaming nyerőgépekkel?

  A stúdió a magyar kaszinók egyik legnagyobb játékszállítója, és több száz online kaszinóban találhatod meg nyerőgépeiket.

 • Miről ismert a Microgaming?

  A cég arról ismert, hogy a játékipar egyik vezető szereplője. Megbízható licencelésükkel és kiváló hírnevükkel világszerte ismertek az üzemeltetők és a játékosok körében. Hihetetlen progresszív jackpotos nyerőgépeikről is ismertek.

 • Tisztességesek a játékaik?

  Igen, a vállalat belső teszteléssel biztosítja a tisztességes RTP-ket és a játékaik tisztességességét. Emellett olyan harmadik féltől származó ügynökségekkel dolgoznak együtt, mint az eCOGRA és a Betting and Gaming Council, hogy biztosítsák a játékosokat a játékuk tisztességességéről.

 • Milyen gyakran indítanak új játékokat?

  Minden hónapban újabb és újabb játékokat indít ez a jó hírű szolgáltató. A megjelenő játékok száma havonta változik, de átlagosan három-öt játékhelyet adnak ki havonta.

 • Lehetőség van a játékok ingyenes tesztelésére?

  Igen, többé-kevésbé minden magyar online kaszinó lehetővé teszi a nyerőgépek ingyenes tesztelését. Beleértve a Microgaming nyerőgépeit is.

 • Mennyi az eddigi legmagasabb Microgaming nyerőgép kifizetés?

  2013-ban a NetEnt és a Mega Fortune játékuk tartotta a rekordot 17,8 millió eurós kifizetéssel. A rekord egészen 2018-ig állt, amikor a Mega Moolah visszavette a trónt, hogy aztán 2021-ben elveszítse a rekordot a saját Absolutely Mad Mega Moolah-jával szemben, amikor egy belga játékos 19,4 millió eurót nyert.

 • Melyik Microgaming nyerőgépeknél a legjobb a kifizetés?

  A stúdió számos olyan címmel rendelkezik, amelyek RTP-je 95% feletti. A messze legmagasabb RTP-vel rendelkező játék a Hot Ink, amelyik 97,50%-os RTP-vel rendelkezik.

 • Milyen más Microgaming kaszinójátékok vannak még?

  A nyerőgépeken kívül más játékokat is fejlesztenek, mint például póker, rulett, blackjack, bingó.