Red Tiger Gaming kaszinó

2014-ben a szerencsejáték-rajongók egy kis csoportja összefogott és megalapította a Red Tiger Gaminget. Mindannyian nagy tapasztalattal rendelkeztek az iGaming területén mind Európában, mind Ázsiában. A weboldaluk szerint egy olyan „varázslókból álló csapatot állítottak össze, akik szenvedélyesen szeretik a szerencsejátékokat és mindig új lehetőségeket keresnek az online játékfejlesztésben.” Most nem mondhatjuk, hogy minden nyerőgépük „varázslatos”, de a Red Tiger Gaming gyorsan ismertté vált a magas minőségű nyerőgépekről, és nem sok év alatt több mint 120 nyerőgépet és kisszámú asztali játékot fejlesztettek ki.

Siker az első naptól kezdve

A legtöbb játékfejlesztő lassan születik meg, és az első években meglehetősen kicsi a termelés, de a Red Tiger Gaming többé-kevésbé az első naptól kezdve sikertörténet. Gyorsan hírnevet szereztek, mint az iGaming egyik legjobb és leginnovatívabb fejlesztője, és bebizonyították, hogy egyedülálló képességük van arra, hogy új megoldásokkal álljanak elő, amelyek ritkán okoznak csalódást. Figyelembe véve, hogy minden hónapban új nyerőgépeket adnak ki, lenyűgöző, amit elértek. Jelenleg több száz magyar online kaszinónak szállítanak játékokat, például a következőknek LeoVegas Casino amely minden új játékost nagyszerű üdvözlő bónusszal.

Red-Tiger-Gaming-Banner

A Red Tiger Gaming legjobb nyerőgépei

Amikor a Red Tiger Gaming először jelent meg a színpadon, sokan kicsit kritikusan álltak hozzájuk és ahhoz a tényhez, hogy gyakran ragaszkodtak ugyanahhoz a témához és nyerőgép típushoz. Bizonyos mértékig egyet kell értenünk, mert a kezdeti években rengeteg ázsiai ihletésű nyerőgép volt. Ez azonban gyorsan megváltozott, és ma már a Red Tiger Gaming változatos portfólióval rendelkezik a következő területeken nyerőgépek minden típusú játékos számára.

Clash of the Beasts

Kétségtelen, hogy a Red Tiger Gaming előszeretettel használja a keleti témákat, de annak ellenére, hogy sok ilyen nyerőgépük van, a minőségből sincs hiány, mint például a Clash of the Beasts esetében. A nyerőgép kiváló grafikával rendelkezik, és a Red Tiger Gaming, mint mindig, most is éles szemmel figyel az apró részletekre. Hat tárcsán, négy soron és 40 nyerővonalon keresztül egy hatalmas tigris és egy sárkány uralja a játékot. Pontosan úgy, ahogy az egy ilyen típusú nyerőgépen lennie kell. A Red Tiger nyerőgépbe belefért volna még néhány funkció, de a Tiger Spins, a Dragon Spins és a Clash Spins véletlenszerű vadakkal rengeteg szórakozást nyújtanak az 1 300-szoros tétet jelentő főnyereményre való vadászat során.

Piggy Riches Megaways

2018-ban a Red Tiger Gaming megkapta a Megaways licencet a Big Time Gaming és a pletykák szerint ez volt az egyik oka annak, hogy NetEnt (amelytől megtagadták az engedélyt) 2019-ben megvásárolta a Red Tiger Gaminget. A felvásárlás után nem sokkal a Red Tiger Gaming elkészült a Piggy Riches Megaways játékkal, egy elragadó nyerőgéppel, amely a régi klasszikus Piggy Riches-t kelti életre. A Megaways technológiának köszönhetően a nyerőgép hat tárcsával és akár 117 649 vonallal rendelkezik, amit egy nagyszerű, 10 474 x tétes csúcsnyeremény követ.

Red Tiger Gaming nyerőgépek

The Wild Hatter

Az Alice Csodaországban egy olyan történet, amely számos játékfejlesztőt megihletett. Az utóbbi években valószínűleg a White Rabbit Megaways, from, amely a legnagyobb felhajtást keltette, de a Red Tiger Gaming értelmezése, a The Wild Hatter is remek példa erre. Ez egy színes, karakteres és gyönyörű részletekkel teli nyerőgép. A funkciók tekintetében egy kicsit alul van szerelve, de a The Wild Hatter így is megér egy-két pörgetést. Az ismerős tündérmese öt tárcsán és 30 nyerővonalon játszódik, tele ismerős és szeretett szimbólumokkal, amelyeket mindannyian jól ismerünk. A 3,333-szoros tétet elérő csúcsnyeremény is megkönnyíti az órákon át tartó álmodozást.

Vault of Anubis

Mint szinte minden játékfejlesztőnek, a Red Tiger Gamingnek is több Egyiptom ihlette nyerőgép van az önéletrajzában. Az olyan nyerőgépek, mint a Wings Of Ra, Phoenix Fire, Jewel Scarabs, Mega Pyramid és Ra’s Legend mind a Red Tiger Gaming kiadásai. Most nem állítjuk, hogy mindegyik nyerőgép egyformán jó, de a Red Tiger rengeteg tapasztalatot szerzett, és ez a Vault Of Anubisban is megmutatkozik. A hét soron és hat soron átívelő nyerőgép egy olyan klaszteres fizetős nyerőgép, amely igazán lendületes. A Vault Spins, a Super Symbols, a Gamble Wheel, a Generous Gods és az 5,500 x tétet elérő csúcsnyeremény révén ez egy olyan nyerőgép, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia, aki szereti Egyiptomot mint témát.

Gonzo’s Quest Megaways

Amikor a NetEnt elindította a Gonzo’s Questet, ez volt az egyik leginnovatívabb nyerőgép. Megismertetett minket mind a kaszkád tárcsákkal, mind a legmagasabb osztályú 3D grafikával, valamint az általunk látott legjobb animációkkal. A nyerőgép hihetetlenül népszerű, és a rajongók évek óta követelik a folytatást. 2020-ban végre vége lett a várakozásnak, és ha úgy gondoltad, hogy az eredeti jó volt, akkor csak várnod kell, amíg belemélyedhetsz a Red Tiger Gaming Megaways verziójába. Az akár 117 649 vonal, a közepes/magas volatilitás, a 96,21%-os RTP és a hatalmas, akár 20 000 x tétet elérő csúcsnyeremény minden bizonnyal méltó folytatás.

Mi jellemzi a Red Tiger nyerőgépet?

A Red Tiger Gaming mindig is az innovációra koncentrált, és többször is meglepett már okos megoldásokkal. A NetEnt részeként és a Evolution Gaming Group minden adott ahhoz, hogy a Red Tiger még évekig az innováció és a nyers grafika szinonimája legyen.

A Red Tiger Gaming előnyei és hátrányai

A Red Tiger Gaming előnyei és hátrányai

A Red Tiger Gaming gyorsan növekvő portfólióval rendelkezik, amely rengeteg változatosságot kínál, így minden játékos megtalálhatja a neki tetsző nyerőgépeket. Nem sok hibát tudunk felróni a Red Tiger Gamingnek, azon kívül, hogy a portfólióban még mindig túlsúlyban vannak az ázsiai témájú nyerőgépek, valamint túl kevés a 10.000x feletti csúcsnyereményt kínáló nyerőgép.

👍 Előnyök

 • Az Evolution Gaming csoport tagja
 • Nagyszerű grafika gyönyörű animációkkal
 • Minden hónapban új játékok
 • Rengeteg innovatív megoldás és funkció

👎 Hátrányok

 • Kicsit túl sok azonos témájú nyerőgép (anno 2024)
 • Néhány nyerőgép több mint 10,000 x nyeremény (anno 2024)

Red Tiger Gaming nyerőgép mobilon

A Red Tiger Gaming az első naptól kezdve HTML5-ös nyerőgépeket fejlesztett. Ez azt jelenti, hogy minden nyerőgépük egyformán jó játékélményt nyújt PC-n, mobilon és táblagépen egyaránt. Nem kell letöltened semmilyen szoftvert, és közvetlenül a böngészőben játszhatsz Windows, iOS és Android rendszereken.

Red Tiger Gaming játékgépek mobilon

A Red Tiger Gamingről

A Red Tiger Gaming az első naptól kezdve sikertörténet, amit az egyre növekvő nyereményalapjuk is bizonyít. Fiatal koruk ellenére többek között díjakat gyűjtöttek be, Mobil szerencsejáték Az év szolgáltatója, Innováció a mobilban, Legjobb online nyerőgép, Az év kaszinószolgáltatója és Az év RNG-szállítója. Miután a NetEnt felvásárolta őket, az Evolution Gaming Group óriásvállalat részei lettek, amely 2022-ben 1800 millió euróért felvásárolta a NetEntet.

A Red Tiger Gaming elkötelezett az ügyei rendben tartása mellett, és jelenleg mind az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által engedélyezett, Máltai Szerencsejáték Hatóság, az Alderney Gambling Control Commission és a gibraltári HM kormány.

Gyakran ismételt kérdések

 • Ki a Red Tiger Gaming?

  A Red Tiger egy játékfejlesztő cég, amely online kaszinók számára készít nyerőgépeket. Néhány asztali játék is megtalálható a portfóliójukban. A vállalatot 2020-ban felvásárolta a NetEnt, majd 2022-ben az Evolution Gaming Group részévé vált, amely felvásárolta a NetEntet.

 • Népszerű a Red Tiger Magyarországon?

  Innovatív és nagyon jó minőségű nyerőgépeiknek köszönhetően egyre több rajongót szereznek Magyarországon is.

 • Melyek a Red Tiger Gaming legjobb játékai?

  A legjobb játékok közé tartozik a Pirate’s Plenty, Piggy Riches Megaways, Mystery Reels, Dragon’s Fire, Tiki Fruits és Gonzo’s Quest Megaways.

 • Milyen napi jackpotok vannak a Red Tiger-től?

  Ezek progresszív jackpotok, amelyeket egy meghatározott időn belül kell megnyerni. Csak a Red Tiger kiválasztott játékainál érhetőek el.

 • Hol találom a Red Tiger Gaming játékait?

  A magyar online kaszinók túlnyomó többségében megtalálhatóak a Red Tiger játékai. Mindegyikről olvashat a kaszinó értékelések.

 • Mi jellemző a Red Tiger játékaira?

  Innováció, nagyszerű funkciók és fantasztikus grafika.

 • Magyarországról is játszhatok a Red Tiger Gamingnél?

  Igen, a magyar játékosok számára teljesen rendben van a Red Tiger nyerőgépekkel való játék.

 • Kipróbálhatom a Red Tiger játékokat ingyen?

  Igen, minden magyar kaszinó, amely Red Tiger Gaming nyerőgépeket kínál, lehetővé teszi a játékok ingyenes kipróbálását demó módban.