Útmutató az online ruletthez

A rulett a világ egyik legrégebbi és legnépszerűbb kaszinójátéka. A rulettet már jóval több mint 100 éve játsszák, és amikor az 1990-es évek elején megjelentek az online kaszinók, az online rulett volt az egyik olyan játék, amely a legtöbb játékost vonzotta a magyar kaszinókba. Sokféle vélemény létezik arról, hogy egy kizárólag a szerencsén alapuló játék hogyan érhetett el ekkora népszerűséget, de valószínűleg nagy szerepet játszik ebben az a tény, hogy a rulett a szerencsén alapul, és az, hogy bárki percek alatt megtanulhatja a játékot.

Hogyan játsszon rulettet online

Ha mindig is szerette volna kipróbálni a szerencséjét az „ördög kerékén”, akkor tartson ki, és mi elmondunk mindent, amit az online rulettről tudni kell. Ez az egyik legnépszerűbb kaszinójáték a világon, és az online rulett izgalma ugyanolyan nagy, mintha egy valódi, szárazföldi kaszinóban játszanál.

Az online rulettet játszhatod gépeken, vagy játszhatsz élő rulettet egy osztóval, hogy még autentikusabb kaszinóérzést érezz.

Sokan azt mondanák, hogy az online rulett olyan játék, amelyhez – a pókerhez és a bakkaráthoz hasonlóan – jó érzék kell az esélyekhez és a matematikához, de ez nem teljesen igaz. A játék tisztán a szerencsén alapul, és bár sokan állítják, hogy többet nyerhetsz, ha különböző rulett stratégiákat alkalmazol, ez nem változtat a játék kimenetelén.

rulett online

Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk a különböző lehetőségeket, amelyek játékosként rendelkezésedre állnak az online rulettjáték során, fontos tisztázni, hogy a rulett egy és csakis egy dologról szól. Találd ki, melyik számon áll meg végül a labda.

Ez minden, amire játékosként gondolhatsz, amikor online rulettezel. Különböző számkombinációkra is fogadhatsz, hogy növeld a nyerési esélyeidet, de ezzel a potenciális nyereményed is csökken. A rulettben a legnagyobb esélyt egyetlen számra való fogadással érheti el.

Játékosként csak annyit kell tennie, hogy zsetonjait arra a számra vagy számkombinációra helyezi, amelyre a golyó véleménye szerint érkezni fog. Az osztó, vagy a gép, amelyen játszik, megpörgeti a kereket, és körbeküldi a golyót, így önnek nincs befolyása a végeredményre. Nagyon egyszerűen fogalmazva. Ha tudsz 36-ig számolni, akkor online is tudsz rulettezni.

A rulett játékszabályai

A rulett játékban kétféle tét létezik. Belső tétek és külső tétek, vagy ahogy angolul mondjuk, inside bets és outside bets. A belső tét azt jelenti, hogy a 0-tól 36-ig terjedő számokra fogad, amelyek az asztal közepén lévő rácson világosan fel vannak tüntetve. Mindössze annyit kell tennie, hogy zsetonokat helyez el arra a számra vagy számokra, amelyekre fogadni szeretne.

A külső játékok ezzel szemben különböző kombinációs játékok, amelyek az asztal oldala mentén egyértelműen fel vannak tüntetve. Ezek lehetnek pl. oszlopos, tucat vagy magas/alacsony.

Előnyök és hátrányok

Az online rulett előnyei és hátrányai

A rulett nagyon szórakoztató játék, és ha egy igazi kaszinóban játszol, garantálhatjuk, hogy mindig nagy a nyüzsgés az asztal körül. Szinte nevetségesen könnyű megtanulni a játékot, és egy, kizárólag a szerencsén alapuló játék kivételével kevés hátránya van.

👍 Előnyök

 • Szórakoztató játék, amely kevés tudást igényel
 • PC-n és mobilon is játszható
 • Játszható gépeken vagy az élő kaszinóban is
 • Közösségi

👎 Hátrányok

 • Kizárólag a szerencsén alapul

Hogyan lehet belső fogadást elhelyezni

Egyszerű fogadás/Single:

Fogadás egy adott számra. Ez a legmagasabb oddsú fogadás, ezért a legmagasabb nyereményt fizeti ki 35:1 arányban.
Ha helyesen tippelsz, a téted 35-szörösét nyered.

Rulett online egyenes fogadás

Osztott fogadás – Split bet:

A zsetonjait két szám közötti vonalra helyezi. Ha a golyó az egyik számon áll meg, 17:1 arányban nyerhetsz.

osztott tét rulett online

Utca/utca:

A zsetonokat egy számsor külső vonalára helyezed, és mindhárom számot egyszerre játszod meg. A nyereményeket 11:1 arányban fizetjük ki.

utcai fogadás rulett-online

Sarok/Sarok:

A zsetonokat négy szám metszéspontjára helyezi, hogy mind a négyet kijátssza. Ha talál, a nyeremény 8:1 arányban kerül kifizetésre

rulett-online-sarki fogadás

Vonal/vonal:

Az egyszerre megjátszható számok legmagasabb száma. A zsetonokat 2 szomszédos sor szélére helyezze. A nyereményt 5:1 arányban fizetik ki

 rulett-online vonalas fogadás

Hogyan tegyen külső fogadást

Piros/fekete:

Csak arra fogadjon, hogy a golyó melyik színre fog megállni. Választhat a piros vagy a fekete között. Ha a golyó a zöldre (0) esik, elveszíti a tétet. Ha a golyó az Ön színének megfelelő számra érkezik, 1:1 arányú nyereményt fizet.

 rulett-online-farge spill

Páros vagy páratlan számok:

Itt páros vagy páratlan számokra teheti meg tétjét. Ha eltalálod, 1:1 arányú nyereményt fizetnek ki.

Pár-szám-szám fogadás- rulett-online

Magas vagy alacsony:

Ez a játék nem is lehetne egyszerűbb. Egyszerűen csak a legalacsonyabb (1-18) vagy a legmagasabb (19-36) számokra kell tennie a tétet. A nyereményt 1:1 arányban fizetik ki.

Magas vagy alacsony fogadás- rulett-online útmutató

Oszlop:

Itt arra fogadhat, hogy a játék három oszlopának melyikébe kerül a golyó. Az oszlopok kifizetése 2:1 arányban történik.

 • 1. oszlop: 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19, 22, 25, 28, 31, 34.
 • 2. oszlop: 2, 5, 8, 11, 14, 17, 20, 23, 26, 29, 32, 35.
 • 3. oszlop: 3, 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24, 27, 30, 33, 36

 rulett-online-oszlopos fogadások

Tizenkettő:

Dozen: A tucat 3 csoportra van osztva, az első 12 szám, a 12 középső és a 12 legmagasabb számra. A rulett online tucatjátékban a kifizetés 2:1.

Tizenkettes fogadás- rulett-online

Amint láthatja, az online rulett nem egy bonyolult játék, és ha jó vagy a esélyekez minden bizonnyal egy olyan játék, amellyel nagyot nyerhetsz, ha megismerkedsz a különböző fogadásokkal.

A rulettjátékok változatai

Amikor az emberek a rulettről beszélnek, akkor többnyire az európai rulettre gondolnak, de számos más változat is létezik, amelyet online játszhatsz. A francia rulettel kezdődött, majd később jött az európai és az amerikai rulett.

A francia és az európai rulett teljesen hasonló, és ugyanazok a szabályai. Csak az asztalok másképp vannak kialakítva. Az amerikai rulett is ugyanazokat a szabályokat követi, de az amerikaiak egy plusz számot adtak hozzá dupla 0 formájában. Az extra szám megváltoztatja az esélyeket, és növeli a ház nyerési esélyét. Ha tehát online rulettezni akarsz, azt javasoljuk, hogy maradj a francia vagy az európai rulettnél.

Ha szeretsz rulettezni, de egy kicsit több változatosságra vágysz, kipróbálhatod a modern változatokat is, mint például a dupla golyós rulett, a dupla akció rulett, a rulett megadási szabály, a többkerekű rulett, a rulett pro, a 3D rulett, a rulett royale és a flipper rulett.

Élő rulett

A legjobb magyar online kaszinókban rengeteg különböző rulett változatot találsz, de ha minket kérdezel, van egy változat, ami mindet veri. Élő kaszinó rulett a legjobb módja annak, hogy online rulettezni és majdnem olyan izgalmas, mintha egy igazi kaszinóban játszanál.

Amikor élő rulettezel, a játék egy részét te irányítod PC-n vagy mobilon keresztül, míg a kaszinóban az osztó gondoskodik a többiről. Valós időben nézheted, ahogy az osztó pörgeti a kereket és a golyót, és hallhatod a csodálatos hangot, ahogy a golyó a kerék körül pattog a nyerő számot keresve.

Minden a

Hallottál már arról a férfiról, aki eladta mindenét, elment Las Vegasba – és 136 000 dollárt tett fel egy rulettpörgetésre? Ez egy gyakori stratégia, amelyet gyakran vezetnek be késő esténként a kaszinóban, vagy amikor egy kicsit túl sokat ittál. Erősen ajánljuk, hogy ne tegye ezt.

Mobil rulett

Ha egyszerűen nem tudsz betelni az ördögkerékkel, természetesen mobilon is játszhatsz rulettezni, amikor nincs nálad a számítógéped. A rulett minden típusát játszhatod mobilon, és a legjobb kaszinókban élő rulettet is játszhatsz mobilon.

Az online rulett alternatívája

Az online rulett teljes mértékben a szerencsén alapul, és ezzel nincs is semmi baj. Az egyszerű szabályok és a nagy izgalmak miatt a rulettjátékok világszerte népszerűek, de ha ez nem egészen az Ön ízlése, akkor kipróbálhatja helyette az online nyerőgépeket. A ruletthez hasonlóan a nyerőgépek is a szerencsén alapulnak, és a játékhoz nincs szükség semmilyen tudásra. Online még ingyenes nyerőgépeket is találhatsz.

Gyakran ismételt kérdések az online rulettről

 • Mi az online rulett?

  Ez egy kaszinó asztali játék, amelyet a szárazföldi kaszinókban és online élő kaszinókban is kínálnak.

 • Hogyan lehet nyerni?

  Az online rulettben való nyeréshez a zsetonjaidat arra a számra kell elhelyezned, amelyen szerinted a golyó meg fog állni. A számkombinációkra is fogadhatsz, de ennek az esélye alacsonyabb.

 • Lehet online játszani?

  Igen, az ezen az oldalon található összes online kaszinóban játszhatsz online rulettet. A játék számos különböző variációját megtalálod az interneten.

 • Mekkora a nyerési esélye az online ruletten?

  Az európai rulett esélye a piros/fekete játékra 48,6%, az amerikai rulett esélye a piros/fekete játékra 46,37%. Az európai rulett esélye a számokra 2,7%, az amerikai rulett esélye a számokra 2,63%.

 • Mennyi a ház előnye az online rulettben?

  A rulett ház előnye: Az európai rulett házelőnye 2,70%, az amerikai ruletté pedig 5,26%.