Banki átutalás magyar online kaszinókba

Volt idő, amikor minden pénzátutalás a magyar játékosoktól a magyar online kaszinókba a bankon keresztül ment, de ez már nem így van. A magyar kaszinókba történő banki átutalások már nem lehetségesek, miután a magyar hatóságok még 2010-ben leállították azokat. Ez annak ellenére van így, hogy a magyar játékosok számára 100%-ban legális az úgynevezett külföldi online kaszinókban való játék.

Sok játékos úgy gondolja, hogy kár, hogy már nem lehet banki átutalással kaszinózni, de az igazság az, hogy ez nem igazán számít, mert a banki átutalások mindig is nevetségesen lassúak voltak. Akkor miért tiltják az ilyen átutalásokat, és milyen más fizetési megoldásokat érdemes választani? Maradj velünk, és mindent elmondunk, amit tudnod kell.

Jó kaszinók banki átutalással

Rengeteg olyan online kaszinó van, amely lehetővé teszi a banki átutalással történő befizetést, de ez nem lehet magyar bankból történő átutalás. A magyar hatóságok 2010-ben egy enyhén ellentmondásos tiltást vezettek be, amely előírja a magyar bankoknak, hogy állítsanak le minden olyan átutalást, amelyről úgy gondolják, hogy külföldi székhelyű online kaszinókba megy.

A kormány azt állítja, hogy ez az Ön, mint játékos védelmét szolgálja, és a szerencsejáték-függőséggel küzdőkön akar segíteni, de ez csak ostobaság. Azért teszik ezt, mert kontrollt akarnak gyakorolni, és biztosítani akarják, hogy minél többen játsszunk inkább a Norsk Tippingnél. Ez az egyetlen oka ennek a nagyon magyar tiltásnak.

A legfontosabb dolog, amit tudnod kell, hogy az online szerencsejáték még mindig teljesen legális, és rengeteg jó fizetési megoldás létezik, amelyek biztonságosabbak és sokkal gyorsabbak, mint a kaszinókba történő banki átutalás.

bankoverføring kaszinó banner

Működik a banki átutalás a magyar játékosok számára?

Sajnos a válasz erre a kérdésre nem! Annak ellenére, hogy Magyarországra nagymértékben vonatkoznak az EU/EGT-szabályok, vannak bizonyos kivételek, mivel nem vagyunk az EU tagjai. Az egyik legkülönösebb kivétel a szabad verseny alóli mentesség a szerencsejátékok esetében. Az állam ragaszkodik ahhoz, hogy a magyarországi szerencsejáték-monopóliumot meg kell védeni, ezért csak a Norsk Tipping kínálhat kaszinót és szerencsejátékot Magyarországon.

Annak ellenére, hogy a magyar hatóságok legálisan szabályozhatják, hogyan költi el a saját pénzét, teljesen legális, hogy bárki, aki Magyarországon él, külföldi online kaszinókban játsszon. Az államnak nincs lehetősége arra, hogy megakadályozza Önt az online játékban, és számos különböző fizetési megoldás létezik, amelyeket Ön, mint magyarországi játékos szabadon használhat az online kaszinókba történő pénzátutaláshoz és az onnan történő átutaláshoz.

Előnyök és hátrányok

Előnyök és hátrányok

Mint más fizetési módoknál, a kaszinóba történő banki átutalásnak is vannak egyértelmű előnyei és hátrányai.

👍 Előnyök

 • Biztonságos és biztonságos
 • Kifizetés közvetlenül a bankszámlájára

👎 Hátrányok

 • A magyarországi bankok átutalásai leállhatnak
 • Díjak és költségek (2-6%)
 • Hosszú befizetési idő (2-5 munkanap)
 • Hosszú kifizetési idő (2-5 munkanap)

Alternatívák a kaszinó banki átutaláshoz

Ha nem vagy biztos a modern e-pénztárcák és online banki megoldások, például a Revolut, az N26 és a MuchBetter használatában, fontos tudni, hogy ezek a fizetési szolgáltatások mindegyike rendelkezik engedéllyel fizetési megoldások nyújtására Európában és az Egyesült Királyságban. Ez azt jelenti, hogy ugyanazokat a szigorú előírásokat kell betartaniuk, mint a DNB-nek, a Nordeának és a Sparebank Gruppen-nek.

Vagy másképp fogalmazva, minden fizetési megoldás, amelyet a kaszinó banki átutalás alternatívájaként ajánlunk, 100%-ban biztonságos!

Visa és Mastercard

A Visa és a Mastercard jól ismert fizetési megoldások Magyarországon, és mindenki, akinek van bankkártyája, rendelkezik Visa vagy Mastercard kártyával. A Visa és Mastercard továbbra is használható a magyar online kaszinókba történő pénzátutalásra, de csak akkor, ha a pénzt egy olyan e-pénztárcán keresztül küldöd, mint a MiFinity vagy a MuchBetter.

A magyar bankok ugyanis leállítják az átutalást, ha az közvetlenül magyar bankszámláról megy. Akkor is rendelhetsz új kártyát, ha különböző e-pénztárcáknál vagy online bankoknál hozol létre számlát. A banki átutalásokról bővebben olvashat a Visa és Mastercarddal az online kaszinókba történő átutalásokról.

MiFinity

A MiFinity volt az egyik első úgynevezett e-pénztárca a piacon. A MiFinity még 2002-ben lépett a piacra, és azóta hatalmasat nőtt, és ma már a világ számos pontján vannak ügyfelei, köztük Magyarországon is. Összességében a MiFinitynek több mint 500 000 ügyfele van 170 országban. Számos kaszinó támogatja a Mifinity-t, és egyre többen veszik át a megoldást. Játékosként gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy olyan számlát, ahol a különböző pénznemek széles skáláját tárolhatja a számlán. Tudjon meg többet arról, hogyan működhet a MiFinity az Ön számára. 

MuchBetter

A MuchBetter egy angol e-pénztárca-szolgáltatás, amelyet az online kaszinókba és az onnan történő átutalások céljára fejlesztettek ki. A megoldás számos díjat nyert, többek között 2018-ban az EGR Awards Rising Star díjátadón, 2019-ben pedig a legjobb digitális fizetési programnak járó díjat. A MuchBetter ma már több mint 180 országban használható, és ha egyszer létrehoztál egy fiókot, azt könnyen összekapcsolhatod az Apple Pay, Google Play, Mastercard, Visa és más e-pénztárcákkal. Olvasson többet a MuchBetterről az online kaszinóban.

AstroPay

Az AstroPay egy olyan online fizetési mód, amely egy előre fizetett kártyát kínál, nem úgy, mint a PaysafeCard és a NeoSurf. Ezen kívül saját AstroPay-fiókot kap, amelyet számos különböző fizetési megoldáshoz, például Visa, Mastercard, Google Pay, Mifinity és más e-pénztárcákhoz csatlakoztathat. Ha úgy gondolja, hogy az AstroPay jó alternatíva a kaszinó banki átutalások helyett az Ön számára, akkor olvassa el a teljes értékelést. 

Revolut

A Revolut egy 2015-ben alapított online banki és fizetési megoldás. Sok más online banki megoldáshoz hasonlóan az ő céljuk is a díjak és költségek kiküszöbölése. Azok számára, akik online kaszinókban játszanak, a Revolut mindenképpen egy olyan fizetési mód, amiről tudniuk kell. A személyes Mastercarddal a Revolut minden bizonnyal az egyik legjobb helyettesítője a banki átutalással történő kaszinónak. Olvassa el a Revolut értékelését.

Ki tudok-e fizetni online kaszinóból banki átutalással?

Tekintettel arra, hogy teljesen legális a játék a online kaszinó Magyarországról és az a tény, hogy minden 10.000 feletti nyeremény után adót kell fizetni, enyhén szólva ironikus, hogy nem lehet átutalni pénzt banki átutalással egy magyar bankba. Nem lesz jobb a helyzet akkor sem, ha elmondjuk, hogy a magyar bankok is kötelesek leállítani a bankszámládra történő befizetéseket, ha úgy gondolják, hogy a pénz egy online kaszinóból származik.

Igen, a bankok is leállíthatják az online kaszinóból a magyar bankszámládra történő banki átutalásokat, de ne feledd, hogy ez csak akkor van így, ha közvetlen átutalásokról beszélünk. Ha először utalsz át nyereményeket a kaszinóból pl. a Revolut, MuchBetter vagy NeoSurf bankszámlára, akkor teljesen szabad vagy. Revolut, MuchBetter, vagy NeoSurf, akkor teljesen szabadon átutalhatod a nyereményt a saját bankszámládra.

Néha elgondolkodhatunk azon, hogy a magyar politikusok miért pazarolnak annyi időt szabályok és tiltások létrehozására, amikor rengeteg olyan megoldás van a magyar kaszinó banki átutalásokra, amit nem tudnak megállítani.

Gyakran ismételt kérdések a kaszinóba történő banki átutalással kapcsolatban

 • Használhatok banki átutalást kaszinóba befizetési módszerként?

  Igen, a toplistáinkban szereplő online kaszinók többségénél használhatsz banki átutalás kaszinó befizetési módszerként, de a magyar bankok kötelesek megakadályozni az ilyen átutalásokat, ezért külföldi bankot kell használnod.

 • Használhatod a banki átutalás kaszinót kifizetési módszerként?

  Igen, használhatod a banki átutalás kaszinót kifizetési módszerként, ha nem magyar bankot használsz.

 • Biztonságos a banki átutalásos kaszinó használata?

  Igen, az ezen az oldalon található összes online kaszinó biztonságos és engedélyezett online kaszinó. Emellett „SSL titkosítást” használnak a játékos számlájával kapcsolatos összes információ titkosítására.

 • Milyen gyors a banki átutalásos kaszinóval történő kifizetés?

  Nem, a banki átutalással történő kifizetéseknél 2-5 munkanapos időkerettel kell számolnia. Ha közvetlen kifizetést szeretne, akkor olyan modern fizetési módokat ajánlunk, mint például: Revolut és MuchBetter.

 • Mely online kaszinók kínálnak banki átutalásos kaszinót a ki- és befizetésekhez?

  Az összes online kaszinó, amelyet ezen az oldalon találsz, banki átutalást kínál kivételi és befizetési módszerként.

 • Vannak-e díjak a banki átutalásos kaszinóval történő befizetéseknél és kifizetéseknél?

  Igen, általában 2-5%-ot számítanak fel a befizetések után, és néha 2-3% extra díjat, ha különböző pénznemek között kell váltani. Az olyan modern fizetési módok, mint a Revolut nem tartalmaznak díjakat!

 • Kapok kaszinóbónuszt, ha banki átutalással fizetek be?

  Igen, minden online kaszinó, amely kaszinóbónuszt kínál, megadja a bónuszt, ha banki átutalással fizetsz be.

 • Vannak jobb fizetési módok, mint a banki átutalásos kaszinó?

  Igen, az új és modern fizetési módok, mint például a MuchBetter és a Revolut sokkal jobb fizetési módok, mint a banki átutalás. Itt közvetlen kifizetéseket kap, és nincsenek díjak vagy költségek. Ezeket ajánljuk!