Online Ultimate Texas Holdem útmutató – Ultimate Texas Holdem szabályok és játékok ingyenesen

Üdvözöljük Magyarország legjobb Ultimate Texas Holdem útmutatójában, ebben az Ultimate Texas Holdem útmutatóban megtanulhatod, hogyan játszd ezt a játékot a lehető legjobban. Az Ultimate Texas Holdem kártyajátékban minden arról szól, hogy legyőzd az osztót, vagyis a házat. A hagyományos pókerrel ellentétben itt nem az asztal körül ülő többi játékos ellen játszol, nem blöffölhetsz, és az egész a lehető legoptimálisabb stratégiáról szól. Sokan újak a játékban, és ezzel a Végső Texas Holdem Útmutatóval szeretnénk segíteni azoknak, akik többet szeretnének megtudni a játékról. Itt ezen az oldalon rengeteg stratégiát és tippet találsz, amelyek segítenek neked nyerni ebben a fantasztikus kaszinójátékban.

Ingyenes Ultimate Texas Holdem

Játsszon ingyenes Ultimate Texas Holdemet fent, teljesen ingyen. Itt nálunk megtanulhatod, hogyan kell ingyen Ultimate Texas Holdemet játszani. Ha meg akarod tanulni, hogyan kell Ultimate Texas Holdemet játszani, az egyik legokosabb dolog, amit tehetsz, hogy először ingyenes játékkal tanulod meg a játékot. Éppen ezért a játék ingyenes verzióját is feltöltöttük ide, ebbe az útmutatóba. Élvezd ezt az oldalt, játssz sok ingyenes leosztást ebből a nagyszerű játékból, és ismerd meg jól, mielőtt valódi pénzzel játszanál.

Az ingyenes Ultimate Texas Holdem játékot nem nehéz megérteni, valójában az egész arról szól, hogy jobb pókerkezeket készítsünk, mint amilyenek az osztó vagy a ház kezében vannak. Hosszú távon nem tudod legyőzni ezt a játékot, de legalább a lehető legoptimálisabban játszhatsz, hogy a lehető legmagasabb megtérülést (RTP) érd el. Ahhoz, hogy optimálisan játsszuk ezt a játékot, minden a helyes döntések meghozatalán múlik a flop előtt, a turnön és a riveren – a játék többi részéről az osztó gondoskodik. Olvass tovább, hogy megtudd, mit kell tenned a különböző utcákon az optimális játék érdekében.

Ultimate Texas Holdem útmutató banner

Ultimate Texas Holdem táblázat

Az Ultimate Texas Holdem chart szabályai nagyon egyszerűek, azoknak, akik ismerik a Texas Holdem pókerjátékot, ez gyerekjáték. Ha még soha nem játszottál pókert, érdemes megismerkedned a játék alapvető szabályaival, amelyeket az alábbiakban felsorolunk.

Minden játékosnak, beleértve az osztót is, két lapot osztanak ki (a hand), valamint öt közös lapot, amelyekből mindenki a legjobb 5 lapos pókerkezet (a table) készítheti el. A játékosoknak és az osztónak összesen 7 kártyája van, amelyeket felhasználhatnak (a Kéz és az Asztal), és a cél az, hogy ebből a 7 kártyából a legjobb 5 lapos pókerkezet hozzák létre. Ha nem vagy biztos benne, hogyan kell rangsorolni a kezeket a pókerben, alább megnézzük:

Kéz: Leírás:
Royal Flush A, K, Q, J és T egyazon fajtában (Pl.: AKQJT lóhere)
Soros flöss Öt egymást követő lap ugyanabból a színből (Pl.: 45678 treffben)
Négy egyforma Négy azonos értékű lap (Pl.: AAAA)
Full House Három egyforma + egy pár (pl.: AAAKK)
Flush Öt azonos színű lap (Pl.: AK752 treffben)
Sor Öt egymást követő lap bármelyik színből (Pl.: 56789)
Három egyforma Három azonos értékű kártya (Pl.: AAA)
Két pár Két azonos értékű kártyapár (pl.: AAKK)
Egy pár Egy pár azonos címletű kártya (pl.: AA)
Magas lap Ha senkinek sincs semmije, a legmagasabb kártya számít.

Hogyan kell játszani az Ultimate Texas Holdemet

Mielőtt belemennénk abba, hogy mi az optimális stratégia az Ultimate Texas Holdemben, van néhány alapvető dolog, amit figyelembe kell venni. Először is, az asztalnál ülő játékosok csak az osztó vagy a ház ellen játszanak, egymás ellen nem. Ebben a játékban nincs blöffölés, az egyetlen döntésed az, hogy licitálsz-e, checkelsz-e, vagy a kör végén eldobod-e a lapjaidat.

Minden más döntést és akciót az Ön és az osztó kezében lévő lapok alapján hozunk meg Ön helyett. Ez természetesen az egyik oka annak, hogy ez a játék nagyon népszerű, a játék nem igényel semmilyen ügyességet, és bárki játszhatja ezt a játékot, és ugyanolyan valószínűséggel nyerhet, mint bárki más. Más szóval az asztali pozíció, az asztali kép, a blöffölési hajlam, a pot odds és hasonlók teljesen lényegtelenné válnak.

hvordan spille ultimate texas holdem banner

Hogyan kell játszani az Ultimate Texas Holdemet:

 1. A játékos az ante és a vak tétnek megfelelő tétet tesz.
 2. Öt közös lapot osztanak ki az asztal közepén (az asztal).
 3. Az osztó minden játékosnak, valamint saját magának is ad két-két lapot.
 4. A játékosoknak most választaniuk kell:
  Check (ne tegyenek semmit), vagy;
  Tegyen az ante 3x vagy 4x-es játéktétet.
 5. Az osztó ezután felnyitja az első három közös lapot az asztalon („Flop”).
 6. Azoknak a játékosoknak, akik még nem tettek „Play” tétet, most két választásuk van:
  Passzolnak, vagy;
  Tegyen egy Play tétet az Ante 2x-ével.
 7. Az osztó ezután megnyitja az utolsó két közös lapot az asztalon („Turn és River”).
 8. Azoknak a játékosoknak, akik még nem tettek „Play” tétet, most két lehetőségük van:
  Bedobják a kezüket, és feladják az ante és a vak téteket, vagy;
  Tegyen egy „Play” tétet az ante 1x-ére.
 9. Az osztó most feltárja két lapját, és bejelenti, hogy melyik pókerkezét játssza. Az osztónak egy párra vagy jobbra van szüksége a „kvalifikációhoz”.

Mi történik ezután? Nos, az osztó vagy kvalifikál, vagy nem. A játékos ezután megveri, döntetlenre hozza vagy veszít az osztóval szemben. Ha a játékos legyőzi az osztót, akkor a lap vagy elég jó ahhoz, hogy jogosult legyen a „vak” bónusz kifizetésre, vagy nem. Az alábbi táblázat mutatja a játék kifizetéseit:

Nyerő kéz: Az osztó jogosult: Az ante fizet: A játék kifizetődik: Vak fizet:
Játékos Igen 1:1 1:1 Nyeremény
Játékos Nem Push 1:1 Győzelem
Osztó Igen, igen Tap Tap Tap
Kereskedő Nem Push Tap Veszteségek
Döntetlen Független Push Push Push

A kifizetések utolsó része ebben a játékban ezután a „Vak” tét lesz, ahogy a fenti táblázatból kiderül, ha a játékos megnyeri a leosztást, függetlenül attól, hogy az osztó kvalifikál-e vagy sem, akkor a játékos „Vak” tétje a következő táblázat szerint kerül kifizetésre:

Kéz: „Blind” kifizetés:
Royal Flush 500:1 arányban fizet
Straight Flush 50:1 arányban fizet
Négy egyforma 10:1 arányban fizet
Full house 3:1 arányban fizet
Flush 3:2 arányban fizet
Sor 1:1 arányban fizet
Minden más nyerő kéz Push

Előnyök és hátrányok

Előnyök és hátrányok

👍 Előnyök

 • Magas megtérülés
 • Szórakoztató játék
 • Stratégiai/választási lehetőségek
 • Társas

👎 Hátrányok

 • Nehéz hosszú távon nyerni

Végső Texas Holdem esélyek

Összeállítottunk egy Ultimate Texas Holdem odds táblázatot, egy teljes kombinációs elemzést az Ultimate Texas Holdem odds összes kezéről. Ez a táblázat 169 különböző kezdő kezet mutat be, valamint a checkelés vagy a 4x „Pre Flop” emelés előnyét.

Különösen érdemes megjegyezni az Ultimate Texas Holdem oddsról:

 • Az Ultimate Texas Holdem házi előnye 2,18497%.
 • A játékos az összes kéz 62,29261%-ánál checkel „Pre Flop”.
 • A játékos az összes kéz 37,70739%-ánál 4x emel „Pre Flop”.
 • A játékosnak SOHA nem szabad 3x „Pre Flop” emelnie a tétet.

Flop előtti stratégia Ultimate Texas Holdem esetén

Az alábbiakban áttekintést találsz az Ultimate Texas Holdemre vonatkozó Pre Flop-stratégiáról, amelyet a fenti szakaszban található táblázatból vettél:

 • Emeld meg a tétet 4x a következő kezeknél, akár azonos színűek, akár nem:
  A-2-től A-K-ig
  K-5-től K-Q-ig
  Q-8-tól Q-J-ig
  J-T
 • Emelje meg a tétet 4x a következő, azonos színű kezekre:
  K-2, K-3 és K-4
  Q-6 és Q-7
  J-8 és J-9
 • Emelje meg a tétet 4x minden 3-as vagy magasabb pár esetén.
 • Ellenőrizze az összes többi kezet.

Flop-stratégia az Ultimate Texas Holdemhez

Miután az osztó az első 3 lapot az asztalra tette, az úgynevezett „Flopot”, a játékosnak választania kell, ha „Pre Flop”, azaz a flop előtt checkelt. A játékos ezután választhat, hogy tovább checkel, és közvetlenül a Turn/Riverre megy, vagy a játékos 2x emelheti a tétet.

Hogy olvasóinknak egy egyszerű Flop-stratégiát adjunk az Ultimate Texas Holdem játékban – ami szinte optimális -, úgy döntöttünk, hogy Michael Shackleford Flop-stratégiai megközelítését használjuk erre a játékra.

A játékosnak két párral vagy annál jobbal, rejtett párral* (kivéve a 2-es párokat) vagy négyes flössre emelnie kell a tétet 2x, T vagy magasabb kickerrel.

 • Rejtett pár* = Bármely pár, amelyet a kezedben lévő lapok bármelyikével alkottál (így a pár rejtve van az osztó előtt).

Turn & River stratégia az Ultimate Texas Holdem játékban

Ha a játékos a flopon checkel, az osztó kiteríti az utolsó két közös lapot, az úgynevezett „Turn” és „River” lapokat, és a játékosnak most új döntést kell hoznia. A játékos eldöntheti, hogy eldobja a lapot, vagy játszhat, és 1x megemelheti a tétet.

Hogy olvasóinknak egy egyszerű „Turn” & „River” stratégiát adjunk az Ultimate Texas Holdem játékban – ami gyakorlatilag optimális -, úgy döntöttünk, hogy Michael Shackleford „Turn” & „River” stratégiáját használjuk ebben a játékban.

A játékosnak 1x kell emelnie a tétet, ha a játékosnak rejtett párja* vagy jobbja van, vagy 21-nél kevesebb osztó „out” veri a játékost, egyébként a játékosnak dobnia kell a kezét.

Ultimate Texas Holdem Trips melléktét

Az alapjátékban a fentiekben leírt összes tét mellett a játékosoknak lehetőségük van arra, hogy minden játék kezdetén az Ultimate Texas Holdem Trips mellékfogadásra tegyenek tétet. Ahogy a név is jelzi, a kifizetéshez olyan pókerkézzel kell rendelkeznie, amely egyenlő vagy jobb, mint a három egyforma, vagy annál. Az Ultimate Texas Holdem Trips mellékfogadás akkor is fizet, ha a játékos elveszíti a lapját.

Ugyanúgy, mint a Blackjacksenkinek sem ajánljuk az Ultimate Texas Holdem Trips mellékfogadást, ezt csak a kaszinó kínálja, hogy nagyobb „előnyre” tegyen szert Önnel mint játékossal szemben. Ennek ellenére, ha szerencsés vagy, természetesen nagy összegeket nyerhetsz ezekkel a mellékfogadásokkal.

Az Ultimate Texas Holdem Trips mellékfogadás az alábbi táblázat szerint fizet:

Kéz: „Vak” kifizetés: „Vak” kifizetés:
Royal Flush 50:1 arányban fizet
Straight Flush 40:1 arányban fizet
Négy egyforma 30:1 arányban fizet
Full house 9:1 arányban fizet
Flush 7:1 arányban fizet
Sor 4:1 arányban fizet
Három egyforma 3:1 arányban fizet
Minden más kéz Taper trips sidebet tét

online ultimate texas holdem banner

Ultimate Texas Holdem Online

Az Ultimate Texas Holdem Online egy szórakoztató játék, amelyet mindenkinek ajánlunk kipróbálni. A játék elsőre bonyolultnak tűnhet, de maga a játék nem igazán bonyolult. Ha szereted a játékokat – és intuitívan érted őket -, akkor gyorsan meg fogsz barátkozni az Ultimate Texas Holdem Online játékkal. Ami manapság nagyszerű, hogy nem kell igazi szárazföldi kaszinókba menned, hogy ezt a játékot játszhasd. A játékot bármelyik online kaszinókban i Élő kaszinó szekcióban, ahol ugyanúgy játszhatsz egy osztó ellen, mint egy igazi kaszinóban.

Ha az online élő kaszinójátékok egyik szolgáltatóját kellene ajánlanunk, az könnyen az Evolution Gaming lenne. Ez a szolgáltató ugyanolyan élő kaszinójátékokat kínál, mint amilyeneket egy valódi, szárazföldi kaszinóban kapnál. Ne feledd, az Ultimate Texas Holdem Online játékban a ház mindig „előnyben” lesz veled szemben – de ha szerencsés vagy – rövid idő alatt hatalmas nyereményeket nyerhetsz ebben a játékban. A játékban nagy a variancia, ezért érdemes feladni, ha sokat veszítesz.

Ha szeretnéd kipróbálni az Ultimate Texas Holdemet online, a játékot a világ szinte minden szárazföldi kaszinójában kínálják. Ha nincs hozzáférésed egy igazi helyi kaszinóhoz, ami természetesen minden magyarra vonatkozik, akkor azt ajánljuk, hogy nézd meg a következő oldalakat Rizk Casino. Ez a kaszinóüzemeltető az Evolution Gaminget kínálja, és itt biztonságban érezheti magát, amikor online játszik ezzel a játékkal.

Ez ugyanúgy zajlik majd, mint egy igazi, szárazföldi kaszinóban, egy igazi pókerasztalon osztó ellen játszol, aki a kártyákat osztja, mindent rögzít egy kamera, és természetesen cseveghetsz az osztóval és a többi játékossal, miközben pénzt gyűjthetsz az Ultimate Texas Holdem Online játékból.

Sok szerencsét a pókerasztalnál!

Gyakran ismételt kérdések

 • Mi az az Ultimate Texas Holdem?

  Az Ultimate Texas Holdem egy kaszinó kártyajáték, amelyet a szárazföldi kaszinókban és az online élő kaszinókban is kínálnak.

 • Hogyan lehet nyerni az Ultimate Texas Holdemben?

  Az Ultimate Texas Holdemben való nyeréshez jobb 5 lapos pókerlapot kell készítened, mint amilyen az osztó kezében van.

 • Játszhatok ingyen Ultimate Texas Holdemet?

  Igen, itt ezen az oldalon találsz egy ingyenes Ultimate Texas Holdemet. Itt megismerkedhetsz a játékkal, mielőtt valódi pénzt tennél rá.

 • Tudsz Ultimate Texas Holdemet online játszani?

  Igen, az Ultimate Texas Holdemet online játszhatod az ezen az oldalon található összes online kaszinóban. Ezt a játékot az online kaszinók „Élő kaszinó” szekciójában találod.

 • Milyenek az Ultimate Texas Holdem esélyei?

  Az Ultimate Texas Holdem esélyei a következők: 100% – 2,18497% (a ház előnye) = 97,81503%. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon 97,81503%-át kapod vissza annak a pénznek, amit erre a játékra teszel fel.

 • Mennyi az Ultimate Texas Holdem házi előnye?

  Az Ultimate Texas Holdem házelőnye 2,18497%.