Cashback bónusz

A cashback bónusz egy viszonylag jól ismert kaszinóbónusz forma, amivel a legtöbb játékos találkozott már, de annak ellenére, hogy az egyik legjobb bónusz, amit a magyar online kaszinókban találhatsz, háttérbe szorult más bónuszok, mint az üdvözlő bónusz és az ingyenes pörgetések mellett.

A cashback nem tévesztendő össze a rakeback-bónusszal, ami egyfajta kaszinóbónusz, amit pókerezéskor kapsz, de mint ebben a cikkben kiderül, a két bónusz sok hasonlóságot mutat. Maradj tehát velünk, és elmondunk mindent, amit a kaszinók cashback bónuszairól tudnod kell, és hogy miért érdemes mindig a cashbacket kínáló kaszinókat keresned.

Mi az a cashback bónusz?

Mi az a cashback bónusz?

Az első dolog, amit a cashback bónuszokról tudni kell a kaszinó kontextusában, hogy sokféle formában léteznek, és a kaszinók gyakran különböző kifejezéseket használnak a bónusz magyarázatára, de az elv mindig ugyanaz.

A cashback bónuszt az alapján számítják ki, hogy mennyit játszottál vagy vesztettél egy bizonyos időszak alatt. Általában egy hét vagy egy hónap.

A cashback a kaszinóban alapvetően úgy működik, mint a Coop-kártyád, vagy mint sok hitelkártya, amelyek kisebb százalékos cashbacket kínálnak minden olyan dologból, amit a kártyán vásároltál.

Tulajdonképpen azt is mondhatnánk, hogy a cashback bónusz egy fordított kaszinóbónusz. Ahelyett, hogy a befizetéskor kapnál egy százalékos bónuszt, ahelyett, hogy a játék befejezése után kapnál vissza egy százalékot.

Nagy különbség a következők között üdvözlő bónusz és a cashback bónusz között az, hogy a befizetések után sokkal magasabb százalékot kapsz, mint a cashback esetében. A befizetési bónuszok akár több száz százalékot is biztosíthatnak, míg a cashback általában 10 és 30 százalék között van.

A cashbacket kínáló kaszinók a cashback összegét az alapján számítják ki, hogy mennyiért játszottál az adott időszakban, és mennyi volt a teljes veszteséged az adott időszakban. Tegyük fel, hogy egy héten 2000 HUF-ot játszottál, és végül 500 HUF veszteséget szenvedtél el. Ha a készpénzvisszatérítés 20%, akkor a következő héten 4 000 HUF-ot kap vissza.

Mennyi cashbacket kaphat minden héten?

Az, hogy mennyi cashback bónuszt kaphatsz, kaszinónként nagyon változó. Egyes kaszinók akár 5 000 HUF készpénzvisszatérítést is adnak hetente, míg mások nagy hangsúlyt fektetnek a készpénzvisszatérítésre, és akár 50 000 HUF készpénzvisszatérítést is kínálnak minden héten.

Ahogyan a maximális cashback is nagymértékben változik, úgy a százalékos arány is nagymértékben változik. Találhatsz olyan kaszinókat, amelyek havonta mindössze 10% cashbacket kínálnak, míg mások mindent beleadnak, és minden egyes héten 30%-ot adnak!

happyspins-cashback

Cashback fogadási követelmények nélkül

A fogadási követelményeket mindannyian ismerjük a különböző kaszinóbónuszokból, és nem ritka, hogy a cashback bónuszoknak is vannak ilyen követelményei. Ismét fontos, hogy több általunk ajánlott kaszinót is megnézz, hogy megtaláld a legjobb cashback bónuszt a magyar online kaszinó

Egyeseknél a cashback bónuszodat akár 30-szor is meg kell forgatnod, míg mások olyan kaszinó cashback bónuszokat kínálnak, amelyeknél egyáltalán nincsenek megforgatási követelmények. A megforgatási követelmények nélküli cashback, mint például a Maria kaszinó cashback, nyilvánvalóan előnyösebb, mivel szigorúan véve már meg is fogadtad a pénzt, hogy megkapd a cashback bónuszt.

A cashback bónusz előnyei és hátrányai

A cashback bónusz előnyei és hátrányai

Mint most már rájöttél, számos előnye van annak, hogy cashback bónuszt kapsz az online kaszinókban, és különösen azok, akik sokat játszanak, gyakran előnyben részesítik az ilyen bónuszokat. Azonban az ilyen típusú bónusznak vannak bizonyos korlátai is.

Cashback bónuszokat így vagy úgy a legtöbb online kaszinóban találsz, hiszen ezek felhasználhatók kaszinó, élő kaszinó, odds és póker esetében is. A cashback bónuszoknak sokféle típusa létezik, de a legtöbb változatnak nagyjából ugyanazok a szabályai: Először a saját pénzedért játszol, és ha veszítesz, akkor a veszteséged bizonyos százalékát visszakapod.

👍 Előnyök

 • Könnyen érthető és érthető, sok szabály és feltétel nélkül
 • Úgy fizet, mint a valódi pénz
 • Ad egy második esélyt, ha vesztettél
 • Sokféleképpen használható kaszinóban, oddsban, élő kaszinóban és pókerben
 • Gyakran nincs fogadási követelmény

👎 Hátrányok

 • Van egy határ, hogy mennyi cashback bónuszt kaphatsz – többnyire 10% és 30% között.
 • Mivel a cashback többnyire a veszteségek alapján kerül kifizetésre, a bónuszhoz veszítenie kell.
 • A cashback bónusz egy adott nyerőgéphez vagy sportághoz/meccshez lehet kötve.
 • A cashbackhez fogadási követelmények is kapcsolódhatnak (ezt érdemes elkerülni).

100% cashback bónusz

A cashbacket kínáló kaszinók általában soha nem adnak 30%-nál több cashbacket, de vannak speciális kivételek is, és 100%-os cashback ajánlatokat is találhatsz. A 100%-os cashback bónuszokat egyes kaszinók is kínálnak, amelyek oddsokat is kínálnak.

A cashback bónuszt ingyenes fogadási bónusznak is nevezik, és azt jelenti, hogy elhelyezhetsz egy például 200 HUF odds szelvényt, és ha veszítesz, akkor lehetőséged nyílik egy újabb 200 HUF szelvényt teljesen ingyen elhelyezni.

Mire kaphat cashbacket?

A készpénzvisszatérítést először a online pókertermekben és ezt hívják rakebacknek, és azt jelenti, hogy bónuszt kapsz az alapján, hogy mennyi rake-et termeltél játék közben. Minél többet játszik, annál több rakeback bónuszt kap. Ma már lehetséges, hogy cashback bónuszt kapsz, amikor nyerőgépet, rulettet, baccaratot, videópókert stb. játszol, élő kaszinó és póker.

Egyes kaszinók nem biztos, hogy cashback bónuszt kínálnak az élő kaszinójátékokhoz, ezért a számla létrehozása előtt érdemes ellenőrizni, hogy az élő játék az-e, ahol a legtöbbet játszol.

Miért kínál Önnek a kaszinó cashbacket?

Egyes játékosok hajlamosak úgy tekinteni a cashbackre, mint a kaszinó alattomos módjára, hogy még többet játsszon, de ez nem igaz. Minden bónusz célja, hogy arra ösztönözze Önt, hogy többet játsszon, de amikor a cashback bónuszokról van szó, akkor a saját pénzével játszik, amit már elvesztett, és nincs olyan követelmény, hogy több pénzt kell befizetnie ahhoz, hogy cashbacket kapjon.

Ki kaphat cashbacket?

Minden játékos kaphat cashback bónuszt. Csak meg kell találnia egy olyan kaszinót, amely cashback bónuszokat kínál. Sok ilyen kaszinó van, de ne felejtsd el ellenőrizni, hogy az adott kaszinó mennyit kínál cashbackben, és ha teheted, természetesen a legjobb, ha elkerülöd azokat a kaszinókat, amelyeknél a cashback bónuszokra is vannak fogadási követelmények.

Vannak olyan kaszinók, amelyek csak a VIP programjukon keresztül adnak cashbacket, és akkor meg kell győződnöd arról, hogy a VIP program minden játékos számára nyitott, mert nem mindig egyenlő. Néha egy bizonyos összeget kell játszanod ahhoz, hogy hozzáférj, máskor pedig fizikailag kell regisztrálnod a VIP-programba az ügyfélszolgálathoz fordulva.

Hogyan lehet igényelni a cashback bónuszt?

Ha egy kaszinó cashbacket kínál, általában a promóciós oldalukon találsz erről információt, de ne feledd, hogy figyelmesen olvasd el a feltételeket. Lehet, hogy automatikusan kap cashbacket, de az is előfordulhat, hogy tudatni kell velük, hogy szeretné megkapni a cashback bónuszt, vagy fel kell iratkoznia a VIP programra.

Ha már biztos vagy benne, hogy szeretnéd megkapni a cashback bónuszt, akkor a bónusz a kaszinó szabályaitól függően hetente vagy havonta automatikusan kifizetésre kerül.

QuickSlot Cashback

A kaszinó cashback megakadályozhatja, hogy más bónuszokat kapj?

Mint bizonyára tudod, a magyar kaszinókban gyakori, hogy nem engedik, hogy egyszerre egynél több aktív bónuszod legyen, de a cashback bónuszok esetében ez gyakran nem jelent problémát. Maga a kaszinó tartja rendben a dolgokat, és gondoskodik arról, hogy ne számoljon cashbacket, ha például aktív reload bónusszal játszol.

Cashback vagy üdvözlő bónusz?

Gyakran előfordul, hogy egy kaszinó üdvözlő bónuszt és cashbacket is kínál, de sok kaszinó lehetővé teszi, hogy Ön válasszon, amikor létrehozza a számláját. Szeretnél egyből egy szép bónuszt, de magas fogadási követelményekkel, vagy inkább minden egyes héten kisebb bónuszokat szeretnél kapni? Nos, nem vagyunk matekzsenik, de a mi könyvünkben a válasz nagyon egyszerű.

Gyakran ismételt kérdések a cashback bónuszról

 • Mi az a cashback bónusz az online kaszinó esetében?

  A cashback a kaszinóbónusz egy olyan formája, ahol az elvesztett összeg egy bizonyos százalékát kapod vissza, egy bizonyos időszak alatt.

 • Hogyan működik a cashback bónusz?

  A cashback definíciója a teljes tét mínusz a teljes nyeremény az adott promóciós időszakon belül. Más szóval általában csak a nettó veszteségek után kapsz cashback bónuszt, de vannak olyan kaszinók is, amelyek a teljes fogadási összeg alapján adnak cashbacket.

 • Vannak fogadási követelmények a cashbackhez?

  Az, hogy vannak-e fogadási követelmények a cashbackhez, kaszinónként változik, de nem nehéz olyan kaszinókat találni, ahol nincsenek fogadási követelmények a cashbackhez.

 • Mennyi cashbacket kaphatok?

  A cashbacket a nettó veszteségek százalékában adják, és általában egy bizonyos összegig terjed. Az összeg az ajánlattól függően változik, de jellemzően legfeljebb 1 000 HUF vagy 2 000 HUF lehet hetente vagy havonta.

 • Hány százalékos cashbacket kap?

  Ez az ajánlattól függően változik, de a nyerőgépeknél körülbelül 10-15%-os cashback bónuszra számíthat. Ez lehet magasabb is, és az élő kaszinó és póker esetében akár 25-30% is lehet.

 • Milyen előnyei vannak a cashback bónuszoknak?

  A cashback fő előnye, hogy valódi pénzként kapod meg a kifizetést, és gyakran nincsenek megforgatási követelmények.

 • Vannak-e hátrányai a cashback bónuszoknak?

  A cashback egyik hátránya, hogy általában csak akkor fizetik ki, ha Ön pénzt veszített. Nem is kapsz sokat vissza, mivel a cashback bónusz általában a nettó veszteségek 10-30%-a között van.

 • Hol kaphatok cashback bónuszt?

  A legtöbb online kaszinó kínál valamilyen formában cashback bónuszt, akár az üdvözlő bónusz, akár promóciók vagy hasonló ajánlatok révén a kiválasztott játékokra. Cashbacket adnak az oddsokra, az élő kaszinóra és a pókerre is.