Betsoft Gaming – Kaszinó a Betsoft játékaival

A mérnökökből, szoftverfejlesztőkből, játéktervezőkből, grafikusokból és 3D animációs szakemberekből álló tapasztalt csapatával a Betsoft 1999 óta nagyon jó hírnevet szerzett mind a játékosok, mind a kaszinóüzemeltetők körében világszerte. Az angol játékfejlesztő leginkább a Betsoft nyerőgépek fejlesztőjeként ismert, de asztali játékokat és videópókert is fejlesztenek.

A 3D-s nyerőgépek királya

A stúdió több mint 20 év alatt több mint 250 játékot fejlesztett ki, és több mint 300 különböző online kaszinóval kötött megállapodást, többek között a következő online kaszinókkal Casino Days. Ez azt jelenti, hogy könnyebb olyan kaszinót találni, ahol van Betsoft nyerőgép, mint olyat, ahol nincsenek a sokak által a 3D-s nyerőgépek királyának nevezett fejlesztő nyerőgépei.

A Betsoft az iparág egyik nagy neve, és a fenomenális Slot3 sorozatukkal, amely a legjobb 3D-s nyerőgépekből áll, bebizonyították, hogy könnyedén felveszik a versenyt mind a két játékossal. NetEnt és a Microgaminggel.

A cég az első naptól kezdve a nyerőgépekre koncentrált, és portfóliójuk jelenleg több mint 200 gépből áll. A cég általában évente 10-20 új nyerőgépet fejleszt ki, így mindig van valami új és izgalmas, amire minden rajongójuk számíthat.

Bár a fenomenális 3D-s grafikával rendelkező nyerőgépek állnak a középpontjukban, az évek során kifejlesztettek egy kisebb számú asztali játékot is rulettel, blackjackkel és baccarattal, valamint néhány videópóker játékot.

Betsoft Gaming - széles logó banner

A Betsoft legjobb játékai

A több mint 250 játékot és nyerőgépet tartalmazó portfóliójával a Betsoft minden típusú játékosnak megfelelő választékkal rendelkezik. Nem számít, hogy milyen témára vagy funkciókra vágyik a nyerőgéptőlA Betsoft biztosan rendelkezik számos olyan nyerőgéppel, amely megfelel Önnek.

Azonban a Slots3 sorozatuk az, ami igazán feltette a Betsoftot a térképre. Az olyan népszerű címekkel, mint a Frankenslot’s Monster, Fire and Steel, Alkemor’s Tower, A Christmas Carol, A Night in Paris és The Slotfather, a Betsoft olyan 3D-s grafikával rendelkező nyerőgépeket kínál, amelyeket egyébként csak a Disney-filmekben látnál.

A fenomenális Betsoft nyerőgépek listája hosszú, de vannak bizonyos nyerőgépek, amelyeket mindig meg kell említenünk, ha összeállítjuk a Betsoft legjobb nyerőgépeinek listáját.

A Christmas Carol

A nyerőgép lazán Charles Dickens A Christmas Carol című történetén alapul, amelyet sokan ismerünk. Ez nem egy hagyományos karácsonyi nyerőgép, és egész évben könnyedén játszható. Ez egy kissé más karácsonyi nyerőgép, sötét, komor hangulattal és fenomenális 3D grafikával, tele apró részletekkel, amelyek órákig szórakoztatnak majd.

Ez egy olyan karácsonyi nyerőgép, amelyet egész évben játszhatsz, és ha már unod a régi, vidám nyerőgépeket, amelyeket gyakran a karácsonyhoz kötünk, akkor ez a nyerőgép biztosan neked való. A nyerőgép olyan sötét, mint Dickens saját története, és a Betsoft remek munkát végzett egy jól ismert történet új és izgalmas formában történő elmesélésében.

The Slotfather 2

Amikor a Betsoft 2009-ben elindította a The Slotfather-t, ez volt az első igazán nagy sikerük. A nyerőgépet lazán inspirálta minden idők egyik legnagyobb filmje, az 1972-es „Keresztapa”, és a nyerőgép egy elragadó előadás, amely a mai napig megállja a helyét. Nem kellett sok idő, hogy a játékosok elkezdjenek kiabálni a folytatásért, és 2019-ben meg is hallgatták őket. Még jobb 3D-s grafikával, magával ragadó játékmenettel és a tét 3000-szeresét elérő csúcsnyereménnyel a Slotfather 2 az egyik legjobb folytatás.

Giovanni drágakövei

Rengeteg nagyszerű 3D-s nyerőgépet találhatsz bármelyik Betsoft kaszinóban, de a Giovanni’s Gems az egyik legjobban kinéző mind közül. Ez vitathatatlanul az egyik legjobb grafika, amit eddig ettől az oldaltól láttunk, és ez sokat mond. A hétszer hét szimbólumot számláló rácson kaszkádos tárcsákat és klaszteres fizetéseket is használnak, hogy nagyszerű játékélményt nyújtsanak asztali és mobil eszközökön egyaránt. Mindannyian tudjuk, hogy a Betsoft képes fantasztikus 3D-s grafikával rendelkező nyerőgépeket készíteni, de a Giovanni’s Gems valami egészen más.

A nyerőgép a stúdió „True Cinematic Gaming” vonalának része, és minél többet játszol, annál több részletet fogsz látni. Ha ehhez hozzáveszel számos nagyszerű funkciót, és a 15 000-szeres csúcsnyereményt, rengeteg okod lesz arra, hogy a Giovanni’s Gems vadászatát kezdd el.

Betsoft nyerőgép - Giovanni drágakövei

Fruitbat őrült

Sokan reagálhatnak, amikor a Fruitbat Crazy-t modern klasszikusnak nevezzük, de a nyerőgépet egyértelműen egy másik korszak klasszikus nyerőgépei ihlették, és mi ezt szeretjük. A Fruitbat Crazy számos modern funkcióval rendelkezik, ami a nyerőgépet biztonsággal a modern klasszikusok kategóriájába helyezi.

A Fruitbat Crazy 243 nyerővonallal, kaszkádos tárcsákkal és egy vad szimbólummal rendelkezik, amellyel akár 200 ingyenes pörgetést is nyerhetsz egyetlen pörgetéssel. Ha hozzáadjuk a klasszikus dupla vagy dupla bónuszjátékot, valamint a Buy Feature-t, amellyel bármikor megvásárolhatja az ingyenes pörgetéseket, az eredmény egy kiváló nyerőgép, gyönyörű grafikával és 1,196-szoros téttel elérhető csúcsnyereménnyel.

Mi jellemez egy Betsoft nyerőgépet?

A legtöbb online játszó ember azonnal a Slots3 sorozatot említi, ha megkérdezed, hogy mi jellemez egy Betsoft nyerőgépet, és ez a legmegfelelőbb válasz. A játékfejlesztő mindig is a grafikát helyezte a lista élére, és az elmúlt években azt is kifejlesztették, amit True Cinematic Gamingnek neveznek, hogy megerősítsék, milyen magasra helyezik a listát. A nyers grafika és a 3D az, amire a nevüket építették, de számos olyan nagyszerű nyerőgépük is van, amelyek nem teljes 3D-ben játszanak.

Ha a grafikát magasra helyezed a listádon, és szereted a témák széles skáláját, a sok különböző funkciót és a Buy Feature-t, akkor ez biztosan egy olyan játékfejlesztő, amely minden igényedet kielégíti.

Betsoft nyerőgép- Wild Drops

A Betsoft nyerőgépek előnyei és hátrányai

A Betsoft nyerőgépek előnyei és hátrányai

A Betsoft egy igazán nagyszerű játékfejlesztő, de ha már egy kicsit kritikusak vagyunk, akkor van néhány dolog, amire mi is felhívhatjuk a figyelmet.

👍 Előnyök

 • 3D – Igazi filmszerű játék
 • Vásárlás funkció
 • Rengeteg ingyenes pörgetés
 • Jó változatosság a témában és a funkciókban

👎 Hátrányok

 • Nem rendelkezik progresszív nyerőgépekkel
 • Kevés a 10,000x-nél nagyobb nyereményt kínáló nyerőgép

Betsoft nyerőgépek mobilon

Mint minden más komoly játékfejlesztő, a Betsoft is átállt arra, hogy minden játékát és nyerőgépét HTML5-ben fejlessze, ami azt jelenti, hogy azok minden mobileszközön is játszhatók. A HTML5 bevezetése, 2012 óta kizárólag olyan nyerőgépeket fejlesztenek, amelyek minden eszközön egyformán jó játékélményt nyújtanak. Számos régebbi játékot és nyerőgépet is frissítettek html5-re, így a klasszikusokat mobilon is élvezheted.

Betsoft nyerőgépek mobilon

A Betsoftról

Máltai központjukból több mint 20 éve olyan nyerőgépeket fejlesztenek, amelyek a világ minden táján elnyerték a játékosok tetszését, és olyan rangos díjakat nyertek, mint például az Év RNG kaszinószolgáltatója, Az év játéka, Az év nyerőgépszolgáltatója, Az év legjobb kaszinószolgáltatója és a legjobb B2B digitális platform és megoldás, többek között.

A stúdió kiválóság iránti elkötelezettsége a piac egyik legjobb játékfejlesztőjévé tette őket, és mind Európában, mind Amerikában független tanúsítványokat és licenceket szereztek.

A céget mind a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA) és a Curacao eGaming

Gyakran ismételt kérdések és a Betsoft

 • Ki a Betsoft Gaming?

  Ők egy világhírű angol játékfejlesztő cég, amely nyerőgépeket és asztali játékokat egyaránt fejleszt. Legismertebbek a Slot3 sorozatukról és arról, hogy a 3D-s grafika és az animációk használatának legjavára összpontosítanak.

 • Magyarországon is elérhetőek a játékaik?

  Igen, elérhetőek. MGA licencük lehetővé teszi számukra, hogy magyar online kaszinóknak is kínáljanak játékokat.

 • Mi jellemzi a nyerőgépeiket?

  A 3D-s grafika és a fenomenális animációk jellemzik leginkább a Betsoft nyerőgépeit.

 • Melyik nyerőgépek a legjobbak?

  Végső soron rajtad múlik, hogy mit szeretsz a legjobban, de a legnépszerűbb nyerőgépek közé tartoznak a következők: Gemini Joker, Slot Father2 és Geovanni’s Gems.

 • Kipróbálhatom a Betsoft játékait ingyen?

  Igen, a legtöbb magyar online kaszinóban az összes nyerőgépükkel ingyen játszhatsz.

 • Kaphatok ingyenes pörgetéseket és bónuszokat a nyerőgépeikhez?

  Igen, de ez az egyes kaszinóktól függ. Minden kaszinónak vannak olyan nyerőgépei, amelyek nem játszhatók kaszinóbónusszal.