iSoftBet kaszinó

Az iSoftBet egy angol játékfejlesztő cég, amelyet 2010-ben alapítottak Londonban. Az iSoftBet azóta Európa-szerte irodákkal rendelkezik, többek között Máltán, Luxemburgban és Észtországban. Az IsoftBet virtuális asztali játékokat és nyerőgépeket egyaránt fejleszt, és alig több mint 10 év alatt több mint 400 különböző játékot fejlesztettek ki, amelyek közül 250 nyerőgép.

Nagy választék, de kevés megasiker

Sok magyar játékos számára valószínűleg egy viszonylag ismeretlen játékfejlesztő, annak ellenére, hogy Magyarországon rengeteg iSoftBet kaszinó van. Ennek oka valószínűleg inkább abban keresendő, hogy meglehetősen csendesek voltak, és a lenyűgöző önéletrajz ellenére még nem értek el olyan nagy kasszasikereket, mint például a NetEnt, Microgaming és a Play’n GO újra és újra megtették.

Nem sikerült új és innovatív megoldásokkal is előrukkolniuk, mint pl. Big Time Gaming a Megaways nyerőgépeivel. Ennek ellenére ez egy nagyon képzett játékfejlesztő, és a jó slotok listája hosszú. Garantáltan nagy választékot is kaphatsz, ha elmerülsz az egyre bővülő katalógusukban az alábbi weboldalon Swift Casino

iSoftBet nyerőgépek

Az iSoftBet legjobb nyerőgépei

Lehetetlen nem lenyűgözni attól a tempótól, amellyel ez a stúdió új nyerőgépeket fejleszt, és ha szereted a változatosságot és a világ témáit, akkor az iSoftBet portfóliójában olyan iSoftBet nyerőgépek vannak, amelyekbe hamar beleszeretsz. A nagyszámú asztali játék mellett, mint a baccarat, blackjack és póker, az elmúlt években olyan nyerőgépekkel örvendeztettek meg minket, mint a Pinata Fiesta, Vegas High Roller és Book of Immortals, amelyek a Hot Spins és a Stacks O’ Gold mellett mind nagyszerű példái annak a nagyszerű választéknak, amelyet az iSoftBet kaszinókban találhat.

Gladiators Go Wild

A Gladiators Go Wild ugyanarra a feltevésre épül, mint a Vegas High Roller, és mindkét nyerőgép mindössze néhány hét különbséggel indult 2019 májusában. Mindkét nyerőgép hat tárcsával és 10 sorral érkezik, ami sokak szerint túl kevés egy hat tárcsás nyerőgéphez, de meglepően jól működik. Közepes/magas volatilitással, 96%-os RTP-vel, nagyszerű grafikával és nagyon menő témával ez egy hihetetlenül szórakoztató nyerőgép, amelynek csúcsnyereménye 1600 x tét.

Jumbo Stampede

Ne legyen kétségünk afelől, hogy a stúdió a Microgaming és a Mega Moolah játékukból merített ihletet a Jumbo Stampede fejlesztése során, de ez teljesen rendben van, és egyáltalán nem egyedül vannak azzal, hogy minden idők egyik legnagyobb nyerőgépéből merítettek ihletet.

A Jumbo Stampede nem progresszív, de a hat tárcsával, 4096 sorral és a 330-szoros tétet elérő csúcsnyereményével a nyerőgép messze nem klón. Grafikai szempontból pontosan olyan jó, mint amilyenre számítottunk, és ebből a szempontból mérföldekkel jobb, mint a Mega Moolah. Ha szereted Afrika témáját, és már kicsit unod a Mega Moolha jackpotjának hajszolását, akkor ez egy remek alternatíva.

Morgana Megaways

2020-ban az iSoftbet licencet szerzett a Big Time Gamingtől a Megaways nyerőgépek fejlesztésére, és nem kellett sokáig várni, hogy elkészüljenek a Morgana Megaways és a Western Golden Megaways játékokkal, amelyeket 2020 nyár végén indítottak el.

A Western Gold Megaways nem volt azonnali siker, de a Morgana Megaways egy olyan Megaways nyerőgép, amit nem érdemes kihagyni. A nyerőgép egy „klasszikus” Megaways nyerőgép hat tárcsával, 117 649 vonallal, 96%-os RTP-vel, magas volatilitással és 10 000 x tétes csúcsnyereménnyel. Vajon olyan izgalmas, mint a Dead Or Alive a NetEnt-től vagy a Gunslinger a Play’n GO-tól? Nem, de ez az egyik legjobb vadnyugati témájú Megaways nyerőgép.

iSoftBet-Simply Play

Greta Goes Wild

Tekintve, hogy az olyan témákat, mint a Joker, Egyiptom és a Kelet annyira túlhasznált témák a nyerőgépeken, kicsit furcsa, hogy az Oktoberfest, a világ egyik leghíresebb fesztiválja nem kerül többször felhasználásra. Kivéve a NoLimit City nehéz olyan fejlesztőre gondolni, aki használta volna ezt a témát. Ezért nagy örömmel üdvözölhettük a Greta Goes Wild 2020-ban.

Az Oktoberfest a végső buli sörrel, kolbásszal, pereccel és népzenével. A Greta Goes Wild filmzenéjét leszámítva, ami egy kicsit túlságosan ompa-ompa, ez egy nagyon szórakoztató nyerőgép, amely kiemelkedik a többi közül. A nyerőgép öt tárcsával, 10 vonallal, magas volatilitással, 96,00%-os RTP-vel és egy kellemesen jó, 8000-szeres téttel rendelkező csúcsnyereménnyel rendelkezik.

Majestic Megaways

Az első Megaways nyerőgépek, amelyeket az ISB indított, kissé változó minőségűek voltak, de hamar elnyerték az irányítást, és az Aztec Gold Megaways-szel igazán megmutatták klasszisukat. Azonban még mindig úgy érezzük, hogy a Majestic Megaways a legjobb Megaways nyerőgépük. Nem feszítik túlságosan a húrt, és sokak szerint nem is feszítik eléggé, ugyanakkor egy kőkemény Megaways-t adnak nekünk afrikai állatos témával, hat tárcsával, közepes/magas volatilitással, 117.649 vonallal, kaszkádos tárcsákkal, wildokkal, ingyenes pörgetésekkel és egy végtelen szorzóval, amellyel akár 35.000-szeres tétet is nyerhetsz.

Mi jellemzi az iSoftBet nyerőgépeket?

Ez egy tapasztalt játékfejlesztő, aki változatos és jó portfólióval rendelkezik mind a nyerőgépek, mind a virtuális asztali játékok terén. Ők egy olyan fejlesztő, akiket kicsit nehéz az egekig magasztalni, de ugyanakkor túl sokat kritizálni sem lehet őket. Az iSoftBet újabb nyerőgépein mindig jó grafikát kapunk, és a témák száma, amelyeket a nyerőgépeiken lefednek, lenyűgöző, de az innováció kevesebb. Ez egy olyan fejlesztő, aki szeret ragaszkodni ahhoz, amit ismer, és ez nagy kár, mert tudjuk, hogy sokkal, de sokkal többre képesek.

Az iSoftBet előnyei és hátrányai

Az IsoftBet előnyei és hátrányai

A stúdió az iGaming elismert szereplőjeként van jelen, és az iSoftBet online kaszinók jó választékát találod, de személy szerint azt kívánjuk, bárcsak kicsit magasabbra tennék a lécet, és kicsit jobban hajtanák magukat.

👍 Előnyök

 • Jó számú játék
 • Nyerőgépek és asztali játékok egyaránt
 • Témák széles választéka
 • Megaways licenccel rendelkezik

👎 Hátrányok

 • Nem rendelkezik élő játékokkal
 • A régebbi termékek nagyon egyszerű grafikával rendelkezhetnek
 • Kevés olyan nyerőgép van, ahol a nyeremény meghaladja a 10,000 x-et.

iSoftBet nyerőgépek mobilon

Az iSB gyorsan áttért a HTML5-re, hogy játékai és nyerőgépei mobilon is elérhetőek legyenek. 2013 óta csak a mobiljátékosokat szem előtt tartva fejlesztik a nyerőgépeket, de nem frissítették az összes régebbi nyerőgépüket, így a SoftBet nyerőgépek között még mindig vannak olyanok, amelyek csak PC-n játszhatók. Ez azonban nem igazán jelent problémát, mivel a régebbi nyerőgépek meglehetősen gyenge grafikával rendelkeznek.

IsoftBet mobilon

Az iSoftBetről

A céget 2010-ben alapították Londonban, és ma már számtalan online kaszinóban megtalálhatóak a játékaik. A világ 20 szabályozott országában van engedélyük arra, hogy játékaikat kínálják, többek között Máltán, Görögországban, Litvániában, az Egyesült Királyságban, Dániában, Svédországban és még sok más országban. Víziójuk egyszerű: csodálatos játékélményeket és termékeket létrehozni mind a játékosok, mind a kaszinóüzemeltetők számára.

A stúdiót jelenleg mindkettő licenceli:

Gyakran ismételt kérdések az iSoftBetről

 • Ki az iSoftBet?

  Az iSoftBet egy játékfejlesztő cég, amely online kaszinók számára gyárt és játszik.

 • Az iSoftBet szoftvere elérhető Magyarországon?

  Igen, az iSoftBet játékai számos népszerű online kaszinóban elérhetők.

 • Hol találhatok iSoftBet játékokat?

  Az iSoftBet játékokat számos ismert online kaszinóban találhatod meg. A legismertebbek közé tartozik a Leovegas.com, a comeon!, a NordicBet és a betsafe.

 • Érdemes kipróbálni az iSoftBet játékait?

  Az iSoftBet több száz eredeti és hagyományos játékkal rendelkezik. Mindenki számára van valami, és garantáltan találsz valamit, ami megfelel neked.

 • Melyek az iSoftBet legjobb játékai?

  Az iSoftBet olyan címekkel büszkélkedhet, mint a 24, a Rambo és a Beverly Hills 90210, de olyan nyerőgépekkel is, mint a Hot Spin, a Million Coins Respinn és a Moriarty Megaways.

 • Mi jellemzi az iSoftBet játékait?

  A stúdió nagy választékkal rendelkezik saját, eredeti nyerőgépeiből, de arról is ismertek, hogy egyedi csavart adnak a hagyományos kaszinójátékoknak.

 • Kipróbálhatod játékaikat ingyenesen?

  Igen, játékaik a legtöbb online kaszinóban ingyenesen kipróbálhatók.

 • Mennyit lehet nyerni a nyerőgépeiken?

  Ez játékonként változik, de számos bónusz és funkció drasztikusan növeli a nagy nyeremények és nyeremények esélyét.