Yggdrasil kaszinók és nyerőgépek

Az Yggdrasil Gaming egy svéd játékfejlesztő cég, amelyet 2013-ban alapított Fredrik Elmqvist, aki korábban a NetEnt vezérigazgatója volt. Az Yggdrasil nevét az északi mitológiából, az Yggdrasil fáról kapta, amely a történet szerint az északi kozmológiában a kilenc világ központja volt. Az Yggdrasil Gaming gyakran merít ihletet skandináv gyökereiből, de újra és újra bebizonyította, hogy mindenféle témájú, nagyszerű nyerőgépeket tud fejleszteni. Jelenleg több mint 100 saját fejlesztésű nyerőgépük van, és partnerhálózatukon keresztül több száz további nyerőgépet és asztali játékot kínálnak.

Innováció a felső polcon

Az Yggdrasil Gaming egy izgalmas és innovatív játékfejlesztő, amely 2013-as indulása óta hullámokat vet az iGaming iparban. Rövid időn belül az iparág egyik leginnovatívabb fejlesztőjévé váltak, és ők voltak az első játékfejlesztő, akik négy egymást követő évben is elnyerték az IGA Awards innovációs díját!

Az Yggdrasilt olyan nagy nevek inspirálták, mint a Microgaming, és az elmúlt években lenyűgöző partnerhálózatot építettek ki kevésbé ismert játékfejlesztőkből. A hálózat összesen több mint 200 nyerőgépet és számos asztali játékot fejlesztett ki, köztük rulettet, baccaratot és blackjack játékokat.

Ha még nem ismeri az Yggdrasilt és a nyerőgépeit, akkor van mit várnia. A portfóliójuk a témák széles skáláját lefedi, innovatív funkciókkal és kiváló grafikával.

Yggdrasil Gaming - Logó banner

A legjobb nyerőgépek az Yggdrasil Gamingtől

Az Yggdrasil Gaming változatos játékportfólióval rendelkezik, amely több mint 700 kaszinóban érhető el, mint például a Betsson és sok más. Bár a stúdió előszeretettel használja az északi témákat, minden játékuk magas minőséget képvisel. Az Yggdrasil sok játékos számára a Vikings Go sorozatuk miatt lehet ismerős, de ennél sokkal többet kínálnak. Az Yggdrasil nyerőgépei közül érdemes kiemelni a következőket:

Yggdrasil - Superior Gaming

Baron Samedi

Az Yggdrasil gyakran használ sötét és okkult témákat, és nem sok játékfejlesztő van, aki ehhez hasonlóan sikeres lenne ezekben. A Thunderkick vezető szerepet tölt be az ilyen típusú nyerőgépek terén, amit a 2018-as Baron Samedi játékkal is bizonyítottak.

A Baron Samedi a voodoo misztikus világából merít ihletet, és kiváló grafikával, gyűjtőfunkcióval, vad szimbólumokkal, szorzókkal, nyereménypörgetésekkel, ingyenes pörgetésekkel, rejtélyes szimbólumokkal és egymásra épülő szimbólumokkal rendelkezik. Az 1200-szoros csúcsnyeremény kevésnek tűnhet, de a játék szórakoztatási értéke bőven kárpótol ezért.

Vikings Go

Sok játékfejlesztőt inspiráltak az ősi vikingek, és a téma különösen népszerűvé vált, miután a vikingek világszerte ellepték a tévéképernyőket. Bár a NetEnt készítette el a hivatalos Vikings nyerőgépet 2018-ban, az Yggdrasil már korábban is sikereket ért el a témával.

A Vikings Go sorozatukkal olyan nagyszerű nyerőgépeket alkottak, mint a Vikings Go Wild, a Vikings Go Berzerk és a Vikings Go To Hell. Ezek a játékok gyönyörű grafikával és izgalmas funkciókkal rendelkeznek, mint például ragadós vadak, bónuszjátékok, szorzók, újrapörgetések, kincsesláda és különféle szinteken elérhető ingyenes pörgetések. A Vikings Go sorozat akár 25 000-szeres csúcsnyereményt is kínál, és ezáltal az egyik legjobb nyerőgép-sorozat a piacon.

Yggdrasil Gaming - Nyerőgépek banner

Penguin City

Az Yggdrasil a Madagaszkár-filmek pingvinjeitől inspirálódva úgy döntött, hogy egy humoros nyerőgépet fejleszt, amely semmihez sem hasonlítható, amit eddig tőlük láttunk. Be kell vallanunk, hogy amikor először hallottunk a nyerőgépről, szkeptikusak voltunk, de az Yggdrasil ezúttal is meggyőző. A Penguin City öt tárcsával, 243 nyerővonallal, mindkét irányba történő nyeréssel és számos remek funkcióval érkezik. Grafikai szempontból a nyerőgépet akár a Disney is készíthette volna, és ha a szórakozást legalább annyira értékeled, mint a nagy nyereményeket, akkor ezt a nyerőgépet imádni fogod.

Lucky Neko Gigablox

Az Yggdrasil számos nagyszerű, innovatív nyerőgéppel örvendeztetett meg minket az évek során, és a Lucky Neko Gigablox tökéletesen illeszkedik a különleges és egyedi nyerőgépek gyorsan növekvő portfóliójába. Imádjuk, amikor bepillantást nyerhetünk az Yggdrasil innovatív gondolkodásmódjába, és az egyedülálló Gigablox funkciónak köszönhetően egy nagyon különleges játékélményt kapunk hat tárcsán, 40 és 85 közötti nyerővonallal, valamint 6,953-szoros téttel elérhető csúcsnyereménnyel. Nagyszerű nyerőgép mindenkinek, aki szereti az egyedi, izgalmas funkciókkal ellátott játékokat.

Neon Rush Splitz

A Neon Rush Splitz az Yggdrasil második nyerőgépe, amely a saját fejlesztésű Splitz mechanizmust használja. A Splitz funkció nagyszerű izgalmakat biztosít, és ha ehhez hozzáadjuk a helyi jackpotot és a 25,676-szoros csúcsnyereményt, a Neon Rush Splitz egy kiemelkedő nyerőgép, ahol az Yggdrasil klasszis innovációt és grafikát mutat. A Neon Rush Splitz játék olyan, mintha egy lila Trans Am-et vezetnél egy galaktikus ködbe. Lehet, hogy a téma nem mindenkinek szól, de ha a Mr. Robot, a Stranger Things vagy a Blade Runner rajongója vagy, akkor ez a nyerőgép neked való!

Mi jellemzi az Yggdrasil nyerőgépeket?

Ha megnézed az Yggdrasil Gaming teljes portfólióját, rögtön láthatod, hogy ez a fejlesztő mindenféle témában biztos kézzel rendelkezik. A portfólió a Dark Vortexhez hasonló sötét, komor hangulatú nyerőgépektől az olyan könnyed és humoros nyerőgépekig terjed, mint az Aldo’s Journey.

Kétségtelen, hogy az Yggdrasil és fejlesztői vonzódnak a misztikus és okkult dolgokhoz, amit olyan nyerőgépek példáznak, mint a Wolf Hunters, a Reptoids, a Hades és az Of Sabers and Monsters. Azonban a hangsúly mindig az innováción és a fenomenális grafikán van.

Az Yggdrasil Gaming előnyei és hátrányai

Az Yggdrasil Gaming egy hihetetlenül izgalmas játékfejlesztő, amely az évek során olyan változatos portfóliót épített ki, amely lehetővé teszi, hogy minden játékos megtalálja a saját kedvencét.

👍 Előnyök

 • Fenomenális grafika
 • Innovatív funkciók
 • Számos különféle téma
 • Díjnyertes fejlesztések

👎 Hátrányok

 • Kevés nagy progresszív jackpot játék
 • Az 5,000-szeres tétnél kisebb fődíjjal rendelkező nyerőgépek száma viszonylag magas

Yggdrasil nyerőgépek mobilon

Az Yggdrasil Gaming nem sokkal a HTML5 bevezetése után alakult, ezért mindig is úgy fejlesztette a nyerőgépeket, hogy azok PC-n és mobilon is játszhatóak legyenek. Mobilon is könnyen elérhetőek, függetlenül attól, hogy Android vagy iOS telefonod van. Azonban javasoljuk, hogy a legjobb nyerőgépeket PC-n vagy tableten próbáld ki, mivel a grafika és a részletek teljesebb élményt nyújtanak egy nagyobb képernyőn.

Yggdrasil Gaming - Az Origan banner

Az Yggdrasil Gamingről

Az Yggdrasil Gaminget 2013-ban alapították Svédországban, és jelenleg Máltán található a székhelye. Megalakulása óta óriási növekedést tapasztaltak: a cég létszáma 10-ről több mint 200-ra nőtt, és világszerte több mint 25 különböző joghatóság területén van jelen. A vállalat mindig is az innováció élvonalába tartozott, és a YG Masters programjukkal több mint 20 kisebb játékfejlesztővel kötöttek partnerséget. Az évek során több mint egy tucat rangos díjat is nyertek, köztük az Év RNG Szolgáltatója, az Év Nyerőgép-Szolgáltatója és többször az Év Innovációja díjat.

 • Honnan származik az Yggdrasil Gaming?

  Az Yggdrasil Gaming egy svéd játékfejlesztő cég, amelyet Stockholmban alapítottak. Jelenleg a vállalat székhelye Máltán található.

 • Milyen játékai vannak az Yggdrasilnak?

  Az Yggdrasil mindig is a nyerőgépekre koncentrált, de kisebb számú asztali játékot is fejlesztettek.

 • Hány nyerőgépet fejlesztett ki az Yggdrasil?

  2023-ra az Yggdrasil körülbelül 100 saját nyerőgépet fejlesztett ki, és rendszeresen új játékokat is piacra dob.

 • Vannak az Yggdrasilnak jackpot nyerőgépei?

  Igen, számos helyi jackpotos nyerőgépet fejlesztettek ki, de progresszív nyerőgépeik száma még mindig viszonylag alacsony.

 • Mi jellemzi az Yggdrasil nyerőgépeit?

  Az Yggdrasil nyerőgépeit az innováció, a kreatív funkciók és a kiemelkedő grafika jellemzik. Az Yggdrasil mindig az innováció élvonalában van, és számos díjat nyertek a nyerőgépek innovációjáért.