Thunderkick kaszinó

A Thunderkick napjaink egyik legizgalmasabb és legkonvencionálisabb játékfejlesztője. A 2012-es stockholmi indulásuk óta a Thunderkick nyerőgépek az egész világon örömet okoznak az általuk „Kick Ass Machines”-nek nevezett gépekkel, amelyek egyszerre sokkolják és örvendeztetik meg a játékosokat. Elsőként a Fruit Warp című játékukkal hódították meg a világot, és bár az azóta elindított nyerőgépekkel nem voltak ilyen sikeresek, mégis olyan játékfejlesztőként alapozták meg magukat, akit érdemes keresni, ha teljesen egyedi, „őrültséggel” teli nyerőgépeket keresünk.

Az őrültek jól csinálják

Viszonylag kis játékfejlesztőként a Thunderkick némileg háttérbe szorult más nagyobb svéd fejlesztők, mint például a NetEnt, a Play’n GO és a NoLimit Cityde ez sosem zavarta őket. A stúdió évről évre folyamatosan növekszik, és a magas szórakozási faktorral rendelkező egyedi nyerőgépekkel egyre több kaszinó veszi fontolóra a Thunderkick kaszinót. A fenti listában áttekintést talál az ajánlott kaszinókról és nyerőgépeikről, vagy megspórolhatsz magadnak egy kis időt, és egyenesen a következő oldalra léphetsz Rapid Casino ahol nagyszerű választékot találsz.

Thunderkick-banner

A Thunderkick legjobb játékai

Kétségtelen, hogy a Thunderkicknek rengeteg olyan nyerőgépe van, amelyeket nem éppen a tömegek számára terveztek, és nem minden alkalommal maradnak el messze a belterülettől, de oda merészkednek, ahonnan más fejlesztők visszariadnak, és az eredmény egy páratlan nyerőgépekkel teli portfólió, amely ezt a stúdiót egy külön osztályba emeli. Soha nem törődtek azzal, hogy mainstream fejlesztők legyenek, és az őrületük minden egyes slotban átüt.

Roasty McFry és a Flame Busters

Aki nem ismeri a Thunderkick őrületét, annak itt egy gép, ami mindent elmond, amit az egyedi megközelítésükről és gondolkodásmódjukról tudni kell. 2017-et írtunk, és a stúdió, amely mindig is kiemelkedő grafikát nyújtott minden nyerőgépén, egy hatalmas lépést tett vissza az 1980-as évekbe, és a Roasty McFry and The Flame Busters-t adta nekünk, amelynek grafikája az 1984-es Donkey King-et idézi.

A nyerőgép egy nyerőgép és egy Nintendo Donkey Kong játék elragadó keveréke. Öt tárcsán és 243 nyerővonalon keresztül, sokak által hátborzongatónak nevezhető grafikával a stúdió megmutatja, hogy mennyire végtelenül jól érzik magukat, ha messze az iparág szélén állnak. Ez egy mesteri nyerőgép, amelyet bárki, aki szereti a rendkívüli nyerőgépeket, az első pörgetéstől kezdve imádni fog. Ne hagyd, hogy a grafika és a design megtévesszen, mert a Flame Busters rengeteg modern funkcióval és 5,280 x tétes csúcsnyereménnyel rendelkezik.

Esqueleto Explosivo 2

Az Esqueleto Explosivo 2 ott folytatja, ahol az Esqueleto Explosivo pár évvel korábban, 2018-ban abbahagyta. Az eredetihez hasonlóan a nyerőgépet is Mexikó és az ország hagyományos Mariachi zenéje ihlette. Ez talán kicsit unalmasan hangzik, de ne felejtsük el, hogy ez egy Thunderkick nyerőgép, és hűen a formához, ebben a nyerőgépben semmi hagyományos nincs. A nyerőgép egy kicsit a macabre oldalát képviseli, de közel sem olyan rossz, mint a Børk the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition.

A Maraca zenekar csontvázaival teli kaszkadáló tárcsák magas szintű szórakozást nyújtanak. A grafika és az animációk kiemelkedőek, és ha ehhez hozzáadjuk az ingyenes pörgetéseket, a szorzót és az 5000 x tétet elérő csúcsnyereményt, akkor órákig tartó szórakozásban lesz részünk asztali és mobileszközökön egyaránt.

Thunderkick-Esqueleto-Explosivo-slot

A vihar lovasai

A Riders of the Stormmal a Thunderkick egy jóval visszafogottabb, tömegeknek szánt slotot ad nekünk, de ez nem akadályozza meg őket abban, hogy a belső nézetűek közé csapjanak, így énekel. A játék pazar hangulatát a lenyűgöző zene és a kiváló minőségű grafika fokozza. Mindez együtt egy olyan eredeti audiovizuális élményt teremt, amit még sokáig keresni fogsz.

A Riders of the Storm nem a leginnovatívabb nyerőgép ettől az oldaltól, és sok szegmenst használnak fel korábbi nyerőgépekből, de mindezt gyönyörűen összerakva, ami egy magával ragadó játékélményt eredményez, nagyszerű funkciókkal és 26 426 x tétes csúcsnyereménnyel.

Rózsaszín elefántok

Ennél a nyerőgépnél, amely a Thunderkick első hat tárcsás nyerőgépe volt, minden az ingyenes pörgetésekről szól. A Pink Elephants vizuálisan nagyon tetszetős, a bónuszkör pedig rengeteg akciót kínál. A Pink Elephants az egyik legsikeresebb nyerőgépük, amit nem érdemes kihagyni. Kicsit fárasztó lehet várni, hogy az ingyenes pörgetések beinduljanak, de amikor beindulnak, rengeteg akciót és a tét 8,200-szorosának lehetséges főnyereményét élvezhetjük. Ha tetszett az eredeti Pink Elephants nyerőgép, érdemes kipróbálnod a díjnyertes folytatást, a 2020-ban megjelent Pink Elephants 2-t is.

Beat the Beast: Kraken’s Lair

Sok olyan játékfejlesztő van, akik nagy sikereket értek el a nyerőgépek sorozatainak kiadásával, és a Thunderkick természetesen nem lehet rosszabb. A Beat The Best sorozat első darabja a Beat the Beast volt: Kraken’s Lair. Ez egy elragadó nyerőgép, számos izgalmas funkcióval és olyan szórakozással, amit csak egy Thunderkick nyerőgép tud nyújtani.

A Beat The Beast sorozat magas volatilitású nyerőgépek sorozata, amelyek mindegyike egy-egy szörnyetegre épül. Az első a Kraken nevű tengeri szörny, amelyet többek között a Play’n GO is megihletett az Eye of the Kraken nyerőgépben. A Kraken volt a vikingek nagy réme, és bár játszhattak volna egy kicsit jobban a horror oldalára, az első pörgetéstől kezdve jól érezzük magunkat. A nyerőgép klasszikus felépítésű, öt tárcsával, kilenc vonallal, 96,13%-os RTP-vel és magas volatilitással rendelkezik, amit a 7,777 x tétes csúcsnyeremény követ.

Mik a Thunderkick nyerőgép jellemzői?

A Thunderkick játékgépet lehetetlen besorolni, és még a fenomenális grafika sem garantált. Minden elképzelhető témájú nyerőgépet fejlesztenek, és ügyesek abban, hogy egyedi funkciókat találjanak ki, ami azt jelenti, hogy sosem tudjuk pontosan, mire számíthatunk, amikor egy új nyerőgépet indítanak. Az a tény, hogy nem lehet besorolni, a Thunderkick legnagyobb fegyvere a játékosokért folytatott harcban. Mindig meglepetést okoznak, és nincs még egy játékfejlesztő, akinek több nyerőgépe lenne a „szeretem vagy utálom” kategóriában.

A Thunderkick előnyei és hátrányai

A Thunderkick előnyei és hátrányai

A Thunderkick előnye az innováció, a kiszámíthatatlanság és a humor. Ironikus módon ezek egyben a legnagyobb hátrányaik is. Ezt a játékkiadót vagy szereted, vagy utálod, és soha nem tudhatod, hogy mivel rukkolnak elő legközelebb.

👍 Előnyök

 • Egyedi nyerőgépek, amiket vagy szeretsz, vagy utálsz
 • Gyönyörű design és élénk animációk
 • Magas színvonalú minden nyerőgép

👎 Hátrányok

 • Nincsenek jackpot slotok
 • Kicsit túl nagy hangsúlyt fektetnek a bónusz körökre

Thunderkick nyerőgép mobilon

A Thunderkick mindig is a következőkre összpontosított mobil játékosokra az első helyen, és bár minden nyerőgépük PC-n is játszható, mindig a mobileszközök állnak az első helyen. Nem kell semmilyen szoftvert letöltened, és akár Android, akár iOS készüléked van, garantáltan nagyszerű játékélményben lesz részed.

Thunderkick-Slots-mobil

A Thunderkickről

A Thunderkicket egy mindössze öt fős kis csapat alapította, és több évbe telt, mire valóban elkezdtek embereket felvenni. A cikk írásakor még mindig csak körülbelül 70 alkalmazottjuk van, így az egyik legkisebb svéd játékfejlesztő cég. A Thunderkick boldogan kicsi, és különleges játékportfóliójuk gazdagabbá és sokkal izgalmasabbá tette az iGaming iparágat.

A stúdió Európa nagy részén kínál játékokat, és jelenleg mind a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA)UK Gambling Commission és Románia ONJN.

Gyakran ismételt kérdések a Thunderkickről

 • Ki az a Thunderkick?

  A Thunderkick egy svéd játékfejlesztő cég, amelynek székhelye Stockholmban és Máltán található.

 • Mi jellemzi a nyerőgépeiket?

  Innováció, kiemelkedő grafika, humor és olyan témák, amiket más stúdióknál nem találsz.

 • Melyik nyerőgépek a legjobbak?

  A legjobbak közé tartozik a Pink Elephants, Fruit Warp, Spectra, Esqueleto Explosivo, The Falcon Huntress, Flame Busters, Sword of Khans és Lava Lava.

 • A magyar játékosok játszhatnak a Thunderkick nyerőgépeken online?

  Igen, minden játékuk elérhető a magyar játékosok számára.

 • Hol találom a nyerőgépeiket?

  A legtöbb online kaszinóban elérhetőek. Sokukról olvashatsz a kaszinóértékelésekben.

 • Kipróbálhatom a nyerőgépeiket ingyenesen?

  Megteheted – minden online kaszinó, ahol vannak játékaik, ingyenesen kínálja őket demó módban.