ELK Studios – Kaszinó az ELK nyerőgépekkel

Az ELK Studios egy svéd játékfejlesztő cég, amelyet 2013-ban alapítottak Stockholmban. Az ELK már az első naptól kezdve egyértelművé tette, hogy a mobilra fejlesztett nyerőgépekre fog koncentrálni, és nyugodtan mondhatjuk, hogy ez a törekvésük sikerült is. Grafikai szempontból az ELK Studios nyerőgépei gyönyörűen néznek ki, és egyedülálló képességük van arra, hogy olyan nyerőgépeket fejlesszenek, amelyek az első pörgetéstől kezdve mesélnek egy történetet. Ha új vagy az ELK játékokban, jó tudni, hogy a legtöbb magyar kaszinóban találsz ELK demo nyerőgépeket.

Siker a mobilra összpontosítva

Az ELK Studios óriási növekedést tapasztalt megalapítása óta, és mindössze néhány év alatt az évi maroknyi nyerőgép fejlesztésétől kezdve minden egyes hónapban új nyerőgépek piacra dobásához jutott. Az ELK irodáinak és stúdiójának megnövekedett aktivitása azonban semmiképpen sem csökkentette az ELK Studios-tól elvárt minőséget, és még mindig sikerül meglepniük mind az új témákkal, mind a menő funkciókkal.

ELK Studios-Wide logó

A legjobb autoamates az ELK Studios-tól

Az ELK Studios számos hasonlóságot mutat egy másik svéd játékfejlesztővel, amellyel a magyar játékosok jó kapcsolatot ápolnak. Csakúgy, mint NoLimit CityAz ELK képes olyan egyedi nyerőgépeket fejleszteni, amiket más fejlesztőknél egyszerűen nem látni. Jó példa erre a Buffalo Toro nyerőgép és az Avalon Gold, mindkettővel játszhatsz az alábbi weboldalon Rapid Casino

Az ELK Studios nyerőgépeit több száz online kaszinóban találhatod meg, és ha megnézed a minőséget, amit nyújtanak, könnyű megérteni, hogy miért.

ELK Studios videoautomater online

A Grand Galore

Évek óta nagy rajongói vagyunk az ELK Studiosnak, de bár a legtöbb dolgot szeretjük, amit csinálnak, van egy dolog, ami miatt újra és újra kritizálnunk kell őket. Túl kevés nagy főnyereményt kínáló nyerőgépük van, ami miatt lemaradtak más fejlesztők mögött. Ezt a problémát azonban megoldották a 2020-ban indított The Grand Galore játékukkal. A nyerőgép minden szempontból túlzásba viszi a játékokat, és egy elbűvölő art deco témával, az ELK egy bővülő tárcsákkal és akár 1 millió nyerővonallal rendelkező nyerőgépet ad, plusz rengeteg menő funkciót és egy nagyszerű, 10 000 x tétes csúcsnyereményt, ez az, amit évek óta hiányoltunk az ELK-tól.

Wild Toro

Az ELK Studios számos nagyszerű díjat begyűjtött már pályafutása során, de a legjobban talán a 2016-ban megjelent Wild Tore-ért kapott díj ragad meg bennünket. Az EGR Operators Awards-on a Wild Tore megérdemelten nyerte el az év legjobb nyerőgépének járó díjat. Ahogy az ELK-tól elvárható, a nyerőgép remek grafikával, számos szórakoztató animációval és magas volatilitással rendelkezik.

A Wild Toro emellett sétáló vadakkal, respinekkel és egy nagyon szórakoztató bónuszjátékkal is képes csábítani. Az RTP 96,4%, a legmagasabb nyeremény egy pörgetésen pedig a tét 2 250-szerese. A nyerőgép hatalmas sikert aratott az ELK Studios számára, és 2021-ben a Wild Tore 2-vel folytatták. Ez egy kissé továbbfejlesztett változat, amelynek csúcsnyereménye 10 000x tét.

Taco Brothers

Nyerőgépek A történetmesélés nagyon népszerűvé vált az utóbbi években, és kevés fejlesztő van, aki ezt jobban csinálja, mint az ELK. A cégnek számos ilyen típusú nyerőgépe van, de kétségtelen, hogy a Taco Brothers sorozat a legjobb. Az első nyerőgép hatalmas sikert aratott az ELK Studios számára, és eddig három olyan nyerőgépet adtak ki, amelyben a mexikói testvérek szerepelnek.

A grafika, mint mindig, most is kiemelkedő, és az olyan funkciók segítségével, mint a vad menekülés, a respin, a sétáló vadak és az interaktív bónuszjáték, a nyerőgép az egyik legjobb a kategóriájában. A főnyeremény egy kicsit szerény, mindössze 1500 x tét, de a nyerőgép mindenképpen megér egy pörgetést. Ha azonban nagyobb nyereményekre vágyik, próbálja ki a 2022-es Taco Brothers Derailed sorozat negyedik nyerőgépét, amely akár 10 000-szeres nyereményt is kínál.

Taco Brothers nyerőgép-ELK Studios

Bloopers

Nem szokatlan, hogy az ELK Studios rengeteg humorral és szórakozással teli nyerőgépet fejleszt, és ha szeretsz nevetni, akkor a Bloopers-t mindenképpen ki kell próbálnod. A nyerőgép egy filmforgatásból merít ihletet, ahol különböző Minyonok vezetik a műsort, és természetesen gondoskodnak arról, hogy minden balul süljön el. Öt tárcsával, 243 sorral és a téted 1850-szeresének megfelelő csúcsnyereménnyel a Bloopers egy egyszerű nyerőgép, de a játék szórakozására nem lehet panasz.

Voodoo Gold

A Voodoo Gold az egyik legjobb ELK Studios által valaha kifejlesztett játék. Ez a nyerőgép-sorozat számos díjat nyert az ELK-nak, és az Avalon Gold Elkhez hasonló nyerőgépeket világszerte szeretik. A Voodoo Gold hat tárcsával, kaszkádos tárcsákkal, akár 262.144 nyerővonallal és egy csomó klassz funkcióval rendelkezik, ez egy kiemelkedő nyerőgép magas volatilitással és 5000 x tétes csúcsnyereménnyel. A sorozat többi nyerőgépét, az Ecuador Goldot és a Tahiti Goldot is érdemes kipörgetni.

Mi jellemez egy ELK Studios nyerőgépet?

Minden játékfejlesztő azt állítja, hogy célja olyan egyedi nyerőgépek kifejlesztése, amelyekben Ön, a játékos az első helyen áll, de véleményünk szerint kevés olyan egyedi, mint az ELK Studios. Bár az évek során hatalmasat nőttek, megőrizték egyedi megközelítésüket, és ha értékeli a legjobb grafikával, menő funkciókkal és szavakkal nehezen megfogalmazható karakterrel rendelkező nyerőgépeket, akkor az ELK Studios egy olyan játékfejlesztő, amelybe nagyon bele fog szeretni.

ELK Studios Előnyök és hátrányok

Az ELK Studios előnyei és hátrányai

Játékfejlesztőként nem sok hibát tudunk felróni az ELK Studiosnak. Azt a néhány dolgot, amit „elrontanak”, bőven kárpótolnak olyan automatákkal, amiket sosem ununk meg.

👍 Előnyök

 • Kiváló játékok csúcsminőségű grafikával és hosszú távú játszhatósággal
 • Minden nagyobb üzemeltetőnél elérhető
 • Több nyerőgép 10,000-szeres csúcsnyereménnyel
 • Fókuszban a mobil játékosok

👎 Hátrányok

 • Nincsenek progresszív nyerőgépek
 • Csak nyerőgépek, nincsenek asztali játékok vagy egyéb kaszinójátékok

ELK Studios nyerőgépek mobilon

Az ELK mindig is a mobilra fókuszált, de ez nem jelenti azt, hogy nem játszhatsz PC-n is. Az ELK maga is világossá teszi, hogy a mobilra koncentrál, és egy olyan időszakban, amikor egyre többen szeretnek mobilon játszani, ez nem rossz stratégia.

ELK Studios mobilon

Az ELK Studiosról

Az ELK Studio kezdetben nem siette el az új gépek fejlesztését, ami azt jelentette, hogy eltartott néhány évig, mire a játékosok igazán felfigyeltek rájuk, de ahogy egyre gyorsabb ütemben fejlesztették az új gépeket, egyre többen kezdték észrevenni az egyedi matematikai modelljüket és a gyönyörű grafikájukat.

Ezzel párhuzamosan az ELK Studios kaszinók száma is drámaian megnőtt. Az ELK sok hasonlóságot mutat a Nolimit Cityvel, ha az egyedi témákról van szó, és ugyanúgy, ahogyan a NetEnt új funkciókkal feszegette a határokat, az ELK Studios a jó grafika és az animációk használatának határait feszegeti. A fejlesztő korántsem a legnagyobb, de a nyerőgépek fejlesztéséhez való egyedi hozzáállásukkal világszerte rajongókat szereztek maguknak.

Az ELK-t jelenleg mind a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az Egyesült Királyság Szerencsejáték Felügyelete.

Gyakran ismételt kérdések az ELK Studiosról

 • Ki az ELK Studios?

  Az ELK egy svéd szoftverfejlesztő cég, amely a következőkre specializálódott nyerőgépek nyers grafikával és a mobiljátékosokra összpontosítva.

 • Az ELK rendelkezik engedéllyel?

  Igen, az ELK a Máltai Szerencsejáték Hatóság és az UKGC által is engedélyezett.

 • Mi az X-iter?

  Ez egy olyan funkció, amely a bónuszjátékok izgalmas kiválasztásának rövidítését teszi lehetővé az Ön kénye-kedve szerint.

 • Hol találom a nyerőgépeit?

  A legtöbb vezető online kaszinóban megtalálhatóak az ELK nyerőgépek. Többet is találsz róluk kaszinóértékeléseink alatt.

 • Lehetőség van a nyerőgépeik ingyenes kipróbálására?

  A legtöbb online kaszinóban, ahol vannak ELK nyerőgépek, lehetőség van ingyenes játékra vagy demó módban.

 • Milyen magas az RTP?

  Az RTP játékgépenként változik. A legjobb ELK nyerőgépek RTP-je általában 96% vagy annál magasabb. A népszerű Wild Seas játék például 96,30%-os RTP-vel rendelkezik.

 • Az ELK Studios készít más kaszinójátékokat is?

  Nem – az ELK Studios teljes mértékben a nyerőgépekre összpontosít. Pontosan ezért képes az ELK Studios csúcsminőségű nyerőgépeket szállítani. Minden energiájukat a nyerőgépek fejlesztésére fordítják.