Hogyan értékeljük a kaszinót

A ofkd2020.hu célja, hogy Magyarország legjobb kaszinókalauza legyen. Őszintén és közvetlenül értékeljük a magyar online kaszinókat és játékokat, olyan írók segítségével, akik mindannyian tapasztalt játékosok, sokéves tapasztalattal rendelkeznek. Szeretnénk megszüntetni a nyüzsgést, és gyors és egyszerű áttekintést adni a legjobb magyarországi online kaszinókról. A magyar online kaszinók száma folyamatosan növekszik, és a mi feladatunk, hogy könnyen megtaláld a legjobb magyar kaszinókat és bónuszokat.

Minden, amit a magyar online kaszinókról tudni kell

Minden, amit a magyar online kaszinókról tudni kell

A magyar online kaszinók túlnyomó többsége biztonságos, és komoly üzemeltetők működtetik, akik a játékosok biztonságára, a jó bónuszokra és a magyar játékosok által kedvelt legjobb játékfejlesztők játékainak jó választékára összpontosítanak. Minden kaszinót gondosan értékelünk, és bár végső soron a bónuszok és a játékválaszték a legfontosabbak számodra, mint játékos, olyan kritériumokat is figyelembe veszünk, mint pl.

 • Kaszinó biztonsága
 • A kaszinó engedélye(i)
 • A kaszinó felelős játékpolitikája
 • A tranzakciók és a fizetési megoldások biztonsága
 • Játékválaszték
 • Bónuszok és promóciók
 • A játékfejlesztők minősége
 • Webdesign és használhatóság
 • Milyen a játék mobilon
 • RTP és RNG technológia
 • Ügyfélszolgálat

Mindezek a pontok döntő fontosságúak számodra, mint játékos, és a mi feladatunk, hogy alaposan megvizsgáljuk a kaszinót, hogy egy jó és releváns kaszinó értékelést adhassunk, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan megtaláld a számodra legmegfelelőbb magyar online kaszinót.

Az első benyomások

Kaszinóértékeléseink az első benyomással kezdődnek, amit egy kaszinó nyújt. Hogy néz ki a weboldal, felhasználóbarát-e, jó a játékválaszték, és a kaszinó tulajdonosa komoly játékos, aki más általunk jól ismert kaszinók mögött áll? A jó első benyomás mindig pozitív, de ennél sokkal több kell ahhoz, hogy egy kaszinó a legjobb pontszámot kapja a csapatunktól.

Biztonság és engedélyek

Könnyű természetesnek venni, hogy egy magyar online kaszinó komolyan gondolja, és komolyan veszi az Ön biztonságát. A magyar online kaszinók többnyire biztonságosak, és jó hírű üzemeltetők működtetik őket, de számunkra a biztonság és az engedélyek olyan dolgok, amelyekre mindig odafigyelünk. Ha egy kaszinó nem rendelkezik engedéllyel olyan jó hírű üzemeltetők által, mint például a MGA, Curacao eGamingvagy az UK Gambling Commission, akkor mi sem fogjuk megemlíteni őket.

Az engedélyek és a biztonság olyan dolog, amivel kapcsolatban egyáltalán nem kötünk kompromisszumot. A ofkd2020.hu-nál biztos lehet benne, hogy az általunk ajánlott kaszinók mindegyike rendelkezik engedéllyel az online játékra. Minden elveszett, ha az online kaszinó nem tud hivatalos engedélyt felmutatni.

Alapvető fontosságú, hogy a kaszinót egy megbízható szerv, például a Máltai Szerencsejáték Hatóság (MGA), az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága (UKGC) vagy a Curaçao eGaming szabályozza és felügyeli. Tudnunk kell, hogy olvasóink biztonságban vannak, és nem kockáztatjuk, hogy szélhámos szolgáltatókat ajánlunk.

Az Ön személyes adatait védeni és biztonságban kell tartani, mivel az ilyen típusú információk elvesztése rendkívüli következményekkel járhat, ha rossz kezekbe kerülnek. Csapatunk mindig átnézi a kaszinó weboldalát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy komolyan veszik az adatbiztonságot.

Ha úgy érezzük, hogy olvasóink és játékosaink védelme nem a legmagasabb színvonalon történik, a kaszinó nem fog átjutni a tű fokán, és nem fog szerepelni nálunk.

A tranzakciók biztonsága

A tranzakciók biztonsága

A kaszinóba és a kaszinóból történő pénzátutalást olyan engedélyezett és jó hírű fizetési megoldásokkal kell végrehajtani, mint például a következők. Visa, MuchBetter, vagy Astropay. Ha a kaszinó nem kínál biztonságos fizetési megoldások jó választékát, akkor gyorsan messze le fog esni az ajánlott online kaszinók listáján.

Felelősségteljes játékpolitika

Az online kaszinójátékok elsősorban szórakoztatásra és szórakozásra szolgálnak, de mindannyiunknak tisztában kell lennünk azzal, hogy az ilyen jellegű szerencsejátékok sok játékos számára függőséget okozhatnak. A szerencsejáték-függőség a 2000-es évek eleje óta Magyarországon és Európában drámaian megnőtt, és egy kaszinónak bizonyítania kell számunkra, hogy komolyan veszi a problémát.

A legtöbb online kaszinó ma már különböző eszközöket kínál, amelyeket a játékosok használhatnak, ha segítséget szeretnének abban, hogy kezükbe vegyék a szerencsejátékok irányítását. Az MGA (Máltai Szerencsejáték Hatóság) engedéllyel rendelkező magyar online kaszinók mindig lehetővé teszik, hogy játékosként maga szabja meg a saját limitjeit.

 • Befizetési limit: Állítson be egy maximális összeget, amennyit egy adott időszak alatt átutalhat a kaszinóba. Pl. hetente vagy havonta.
 • Veszteséglimit: Állítson be egy maximális összeget arra vonatkozóan, hogy mennyit veszíthet egy adott időszakban.
 • Munkamenetlimit: Állítson be korlátokat arra vonatkozóan, hogy mennyi ideig lehet egyhuzamban bejelentkezve a számlájára.

A jó magyarországi online kaszinóknak arról is tájékoztatást kell adniuk, hogy a játékosok hol kérhetnek szakmai segítséget, ha szükségük van rá. Többet olvashat a következőkről a felelős játékról és arról, hogy hol kérhet segítséget, itt olvashat.

Változatos játékválaszték

Minden játékosnak megvannak a saját kedvenc játékai, és nem követeljük meg egy kaszinótól, hogy több ezer játékot kínáljon ahhoz, hogy szerepeljen nálunk, de természetesen megnézzük, hogy milyen változatos játékokat kínálnak. Ahhoz, hogy egy kaszinó top pontszámot kapjon tőlünk, asztali játékokkal is rendelkeznie kell, nyerőgépek, Élő kaszinó és lehetőleg odds.

Manapság számos kaszinó van, amely úgy dönt, hogy kizárólag pl. a nyerőgépekre koncentrál, és ezzel nincs is semmi baj. Mi ezután speciális kaszinóként értékeljük a kaszinót, és rögtön világossá tesszük, hogy ez a kaszinó azoknak szól, akik csak online nyerőgépekre vágynak.

Természetesen azt is megnézzük, hogy a kaszinó mennyire változatos a különböző típusú nyerőgépek formájában, és hogy mennyi játékfejlesztők játékfejlesztőkkel dolgoznak együtt. Egy jó magyar online kaszinónak legalább 50 különböző játékfejlesztőtől kell rendelkeznie játékokkal, amelyek lefedik a klasszikus nyerőgépeket, videó nyerőgépeket, 3D-s nyerőgépeket és a Megaways játékokat.

Bónuszok és promóciók

A bónuszokat és promóciókat mindannyian elvárjuk a kaszinótól, és ez egy fontos szempont, amikor egy online kaszinót választunk. A bónuszoknak nem kell hatalmasnak lenniük ahhoz, hogy jó pontszámot érjenek el, de változatosnak kell lenniük, és olyan követelményekkel és feltételekkel kell járniuk, amelyekkel Ön mint játékos együtt tud élni.

Az általunk keresett és figyelembe vett bónuszok a következők lehetnek:

Mobil szerencsejáték

A mobil szerencsejátékok nagyon népszerűvé váltak Magyarországon, sőt, feleink azt mondják, hogy inkább a mobiltelefonjukat használják, amikor online szerencsejátékot játszanak. Ma már nem kell saját alkalmazást letöltened ahhoz, hogy online játssz, hiszen ma már minden kaszinó HTML5-öt használ, ami azt jelenti, hogy minden weboldal automatikusan alkalmazkodik a telefonodhoz.

A legtöbb esetben minden kaszinó, amelynek jó a weboldala asztali gépen, mobilon is jól fog működni, de vannak kivételek, így ezt is ellenőrizheti csapatunk segítségével.

RTP és RNG

Az RTP és az RNG olyan rövidítések, amelyeket mindenkinek ismernie kell, aki online kaszinókban játszik. Az RTP a Return To Player rövidítése, és azt mondja meg, hogy egy nyerőgép várhatóan mennyi nyereményt fizet ki. Ha egy nyerőgép RTP-je 96,5%, akkor ez azt jelenti, hogy a gép az élettartama alatt várhatóan az összes bevétel 96,5%-át fizeti vissza nyeremény formájában a játékosnak.

Egyes játékfejlesztők, mint például a Play’n GO, lehetővé teszik, hogy a kaszinó maga döntse el, hogy bizonyos játékok RTP-je milyen legyen, így ezt is mindig külön meg kell vizsgálnunk.

Az RNG viszont a Random Number Generator (véletlenszám-generátor) rövidítése, és egy olyan technológia, amely biztosítja, hogy a játék kimenetele teljesen véletlenszerű legyen. Például az RNG az, ami azt ellenőrzi, hogy egy nyerőgép minden egyes pörgetése teljesen véletlenszerű eredményt adjon.

Sok más harmadik fél is van, amely ellenőrzi és elemzi az online kaszinójátékokat és azok tisztességességét. Néhány a legismertebbek közül:

 • eCOGRA
 • iTech Labs
 • Műszaki rendszerek tesztelése (TST)
 • Gaming Laboratories International (GLI)
 • BMM Testlabs

Ügyfélszolgálat

Ha magyar online kaszinókban játszol, ritkán fordul elő, hogy problémáid adódnak, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne szükséged időnként egy kis segítségre, ezért mindig ellenőrizzük egy-egy kaszinó ügyfélszolgálatát.

Többek között azt is megnézzük, hogyan tudsz kapcsolatba lépni velük, és előnyben részesítjük, hogy legyen Live Chat, e-mail és lehetőleg telefonos kapcsolat is. Az angol nyelvű ügyfélszolgálat mindig nagy előny, de nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában nyitva legyen, és hogy gyorsan válaszoljanak, amikor teszteljük őket.

Következtetés

Ha minden pontot alaposan megfontoltunk, akkor a kaszinó által kínált általános élmény alapján adunk egy végső pontszámot a kaszinónak. Nem fogunk úgy tenni, mintha Ön mint olvasó mindig egyetértene velünk, és ez teljesen rendben is van. Végső soron rajtad múlik, hogy eldöntsd, mi felel meg neked a legjobban. A mi feladatunk, hogy a lehető legtöbb releváns információt nyújtsuk Önnek gyorsan és hatékonyan.