Kalamba Games kaszinó

A Kalamba Games egy ambiciózus játékfejlesztő cég, amelyet 2016-ban indított Steve Kutler és Alex Cohen, akik mindketten jelentős tapasztalattal rendelkeznek az iGaming területén, mivel dolgoztak a következő cégeknél Quickspin és az UniBetnél dolgoztak többek között. Mint mindenki más, ők is azt állítják, hogy az ő DNS-ük az, hogy egyedi játékokat fejlesszenek ki nyerőgépes játékok amelyek a játékosokat a Kalamba Games kaszinóiba csalogatják. A Kalamba eddig több mint 60 nyerőgépet fejlesztett ki mindössze hat év alatt, és nem kétséges, hogy a játékok jó fogadtatásra találtak. Több mint 350 online kaszinóban találhatod meg nyerőgépeiket!

Izgalmas újonc

A Kalamba Games eddig a nyerőgépek fejlesztésével foglalkozott, és semmi jel nem utal arra, hogy más típusú játékokat is szándékában állna fejleszteni. kaszinójátékok. Nem is baj, mert már sokszor láttuk, hogy azok hozzák a legjobb eredményeket, akik egy játéktípusra koncentrálnak.

A cikk írásakor a Kalamba valamivel több mint 60 nyerőgépet készített, amelyek mindegyike kiváló minőségű, nagyszerű grafikával és funkciókkal, amelyek órákon át lekötik a figyelmét. Ha szeretné kipróbálni őket, a következő címen találja meg őket Casino Friday

Kalamba Games-Banner

A Kalamba Games legjobb játékai

A Kalamba nyerőgépek túlnyomó többsége öt tárcsás videó nyerőgép, de jó választékkal rendelkeznek a három tárcsás klasszikusokból is, amelyekhez különösen a magyar játékosok kötődnek. Azzal, hogy licenszet kapott a Big Time Gaming ők is felugrottak a Megaways hullámra. Minden nyerőgépet gondosan terveztek, kiváló minőségű grafikával, animációkkal és hanghatásokkal, amelyek igazán magával ragadóak.

Duel of the Dead Megaways

Vadnyugati témájú nyerőgépekből nincs hiány, de a Kalamba ezzel a nyerőgéppel megmutatja, hogy még mindig lehet remek alternatívákkal előállni. A Jamie Foxx és Leonardo DiCaprio főszereplésével készült „Django Unchained” által lazán inspirált Duel of the Dead Megaways az egyik legegyedibb nyerőgép ebben a kategóriában. Nem tudni, miért kombinálják a cowboyokat és a zombikat, de ez meglepően jól működik egy nagyszerű Megaways játékon, akár 84 035 nyerővonallal és 20 000 x tétes maximális nyereménnyel.

Machina Reloaded Megaways

Amikor a Kalamba 2019-ben elindította első Megaways nyerőgépét, a Machina Megaways kicsit vegyes kritikát kapott. Egy jó nyerőgép, az biztos, de manapság a játékosok egyre többet várnak el a Megaways nyerőgépektől, és a Machina nem tudta felvenni a versenyt az osztály legjobbjaival. Három évvel később, négy másik Megaways gép kifejlesztése után ismét felkapták a Machinát, és megadták nekünk a Machina Reload Megaways-t. Egy frissített, újratöltött változatot, ahol a Kalamba közel marad az eredetihez, de továbbfejlesztett grafikával, funkciókkal és négy HyperBonus opcióval. A főnyeremény is frissítést kapott, 15 000 x tétre.

Kalamba Games-logo-banner

Goblinok és drágakövek

A Kalamba még mindig egy meglehetősen fiatal játékfejlesztő, és nem várhatjuk el tőlük, hogy minden alkalommal telitalálatot érjenek el, de folyamatosan fejlődnek, és a Goblins & Gemstones játékkal azt a kritikát is kezelték, hogy a nyerőgépeik főnyereménye gyakran kissé kiábrándító. A 38 890 x tét 38,890-es főnyereményével minden kritikát megszégyenítenek. A nyerőgépet egyértelműen a Harry Potter-könyvekből ismert Gringotts Bank ihlette, és gyönyörű grafikájával és számos izgalmas funkciójával remek nyerőgép a tapasztaltabb játékosok számára, akik szeretik a kihívásokat.

Joker Rainbows

A Kalamba számos nagyszerű klasszikust tartogat a tarsolyában, és az egyik legjobb kétségkívül a Joker Rainbows. A nyerőgép epikus fényjátékot és nagyszerű nyerési lehetőségeket kínál, olyan funkciókkal kombinálva, mint a Cashpot, a Buy funkció, az ingyenes pörgetések és a Hyperbet, ez a Kalamba Games nyerőgép a klasszikus és modern játékelemek hibátlan ötvözete, a csúcsnyeremény pedig 50 000 x tét!

Age of Huracan

Amikor a Kalamba az 50. nyerőgépét ünnepelte, az Age of Huracan játékkal történt. Ez az öt tárcsás, 1024 nyerővonalas nyerőgép, amelyet egyértelműen egy tapasztalt szállító fejlesztett ki és tervezett, egy gyönyörű dzsungelbe kalauzol el, tele buja növényekkel és mohával borított templomokkal. Az Age of Huracan fantasztikusan néz ki, és ha ki tudod tartani, amíg az ingyenes pörgetések beindulnak, akkor csak még jobb lesz. Az olyan funkciókkal, mint a Hold & Win, HyperBonus, Lock-in-Place, 3 K-Cash pörgetés és a 10,240-szeres tétet elérő csúcsnyeremény, a nyerőgép nagyszerű játékélményt nyújt asztali és mobileszközökön egyaránt. mobil.

Mi jellemzi a Kalamba Games nyerőgépeket?

A Kalamba nyerőgépek elsőre kissé feleslegesen bonyolultnak tűnhetnek, ami egyes játékosok számára visszatartó erő lehet. A Kalamba gyengéje, hogy sok funkciót használ a nyerőgépein, és bár mi szeretjük a sok funkciót, nem ártana, ha figyelembe vennék azt a tényt, hogy az egyszerű gyakran a legjobb. A Kalamba egy nagyon izgalmas játékfejlesztő, és könnyű beléjük szeretni, de ha viszonylag új vagy a nyerőgépek terén, vagy csak az egyszerű szórakozást kedveled, akkor nem ez a fejlesztő a neked való.

A Kalamba Games előnyei és hátrányai

A Kalamba Games előnyei és hátrányai

A Kalmaba nagy előnye, hogy kissé bonyolult nyerőgépeket fejlesztenek, rengeteg klassz funkcióval, amelyeket a tapasztaltabb játékosok imádni fognak. Sajnos ez egyben a legnagyobb hátrányuk is, mivel sok játék túl bonyolulttá válik sok játékos számára.

👍 Előnyök

 • Kiváló minőségű nyerőgépek
 • Rengeteg funkció és interaktív megoldás
 • Általában jó RTP a játékokban

👎 Hátrányok

 • Néhány nyerőgép túl bonyolult az új játékosok számára
 • Nincsenek progresszív nyerőgépek (anno 2024)

Kalamba Games nyerőgép mobilon

A Kalamba Games alapításakor már régen mindenki hozzászokott a mobilon vagy tableten való játékhoz, ezért a Kalamba Games összes nyerőgépét a mobilra való tekintettel fejlesztették ki. Minden eszközön játszhatsz, és nem számít, hogy Android vagy iOS telefonod van-e’.

Kalamba Játékok mobilon

A Kalamba Gamesről

A Kalamba Games-t két iparági veterán alapította 2016-ban, és a cég gyorsan hírnevet szerzett magának. A vállalat számára kulcsfontosságú pillanat volt, amikor 2017-ben partnerségre lépett az Oryx Gaminggel, és így több szabályozott piacon is meg tudta erősíteni pozícióját. Azóta a vállalat lenyűgöző nyerőgép-portfóliót épített ki, amelyet több mint 350 online kaszinónak szállít.

A Kalamba Games a Kalamba Games által engedélyezett Máltai Szerencsejáték Hatóság és a közelmúltban a vállalat a Görög Görög Szerencsejáték Bizottságtól is kapott beszállítói engedélyt.

Gyakran ismételt kérdések és a Kalamba Games

 • Milyen kaszinójátékokat készít a Kalamba Games?

  A Kalamba elsősorban online nyerőgépek fejlesztésével foglalkozik.

 • A Kalamba Games játékai játszhatók mobiltelefonon is?

  A Kalamba a többi fejlesztőhöz hasonlóan a HTML5 technológiát használja. Ez lehetővé teszi, hogy a játékok automatikusan alkalmazkodjanak a képernyőhöz, amelyen játszani szeretnél.

 • Ki az a Kalamba Games?

  A Kalamba egy fiatal, izgalmas játékfejlesztő, amely néhány év alatt több mint 60 nyerőgépet fejlesztett ki.

 • Mekkora a Kalamba Games játékainak RTP-je?

  A játékok RTP-je játékonként változik. Vannak olyan játékok, amelyeknek az RTP-je meghaladja a 97%-ot. Az átlagos RTP azonban 96% körül van.

 • Vannak más kaszinójátékok is a Kalamba Games nyerőgépeken kívül?

  Nem, nincsenek. Kalamba teljes mértékben a réseken (anno 2024)

 • Milyen gyakran vannak új játékok a Kalambától?

  A Kalamba egy olyan szolgáltató, amely a minőségre összpontosít a mennyiség helyett, és általában havonta egy nyerőgépet ad ki.

 • Lehet ingyenesen játszani a nyerőgépeikkel?

  A legtöbb online kaszinóban, ahová a Kalamba szállítja termékeit, lehetőség lesz a játékok ingyenes kipróbálására úgynevezett demó módban.