Playtech kaszinó

Az 1999-ben Észtországban alapított Playtech mára egyfajta iGaming óriássá nőtte ki magát, és ma már jóval több, mint egy játékfejlesztő. A vállalat a szolgáltatások széles skáláját nyújtja a kaszinóüzemeltetőknek a világ minden táján. Magyarországon a vállalat leginkább a következőkről ismert nyerőgépek amelyeket több száz online kaszinónak szállítanak, de Európában és az Egyesült Államokban is szállítanak játékokat és különböző szolgáltatásokat szárazföldi kaszinóknak. Az elmúlt években a vállalat számos felvásárlást hajtott végre, és jelenleg olyan stúdiókat irányít, mint például a Quickspin, Eyecon, BetBuddy, Yoyo Games, Psiclone Games, Aristocrat Lotteries, Pokerstrategy.com, Ash Gaming és a bingófejlesztő Virtue Fusion.

Játékok és szolgáltatások összes szállítója

A számos független játékstúdióval, amelyek mindegyike egy ernyő alatt fejleszti a saját egyedi módon a nyerőgépeket, a Playtech ma már lenyűgöző játékportfólióval rendelkezik, amely a klasszikus nyerőgépektől kezdve a modern 3D-s nyerőgépeken át a bingó, a lottó és a lottójátékokig terjed. Élő kaszinó.

Portfóliójuk több mint 600 játékot és nyerőgépet számlál, és nehéz elképzelni olyan témát, amelyhez a Playtech ne fejlesztett volna nyerőgépeket. A vállalat valószínűleg nem annyira ismert, mint a NetEnt és a Microgamingde ez nem jelenti azt, hogy ne tudnának versenyezni ezzel a két óriással, ha a minőségről és a szórakoztatásról van szó.

Playtech-logo-banner

A Playtech legjobb nyerőgépei

A Playtech számos kaszinóüzemeltetővel kötött megállapodást, és játékaikat több száz magyar online kaszinóban találhatod meg. A változatos nyerőgép-választéknak köszönhetően minden játékos biztos lehet benne, hogy találni fog több olyan nyerőgépet, amely tetszik neki. Ha még nem ismeri a Playtech-et és nyerőgépeiket, akkor azt javasoljuk, hogy kezdje a következő címek kipróbálásával, amelyekkel a következő helyen játszhat Casino Days.

Age of the Gods – Gods Of Storm

Nem vagyunk különösebben nagy rajongói a reskin nyerőgépeknek, mivel ezek alapvetően csak klónok, de van néhány kivétel. Mindkét Play’n GO, NetEnt és a Microgaming is sikereket ért el a reskinekkel, így nem hibáztathatjuk túlságosan a Playtechet.

Ebben az esetben ez a 2016-os Age Of The Gods játékkal kezdődött. Egy nagyszerű nyerőgép, amely megalapozta az Age Of The Gods – Gods Of Storm alapját. Egy nyerőgép, amit nem lehet másként magyarázni, mint egy remekműnek számító nyerőgép. Egy olyan témával, amit a játékosok imádnak, ez egy progresszív nagyszerűség, ami új magasságokba emeli a sokak szerint már régen letűnt témát. Ha rajongsz az olyan nyerőgépekért, mint a Mega Moolha és a Hall Of Gods, akkor ezt imádni fogod.

Dragon Champions

A sárkányok lenyűgöző lények, amelyek számtalan játékfejlesztőt megihlettek az évek során. Most azt kell mondanunk, hogy nem mindegyikük elég jó ahhoz, hogy megemlítsük őket, de akár rajongsz a témáért, akár nem, mindenképpen érdemes kipróbálnod a Playtech 2017-es Dragon Champions játékát. A nyerőgép hat tárcsával, 4096 vonallal érkezik, ingyenes pörgetések rengeteg ingyenes pörgetés, menő funkciók és 40 000 x tétes csúcsnyeremény.

Playtech-LIve kaszinó játékok

Jungle Giants

A Microgaming Mega Moolah-jával már egy éve próbáltak versenyre kelni a játékfejlesztők, de ez nem akadályozza meg a Playtech-et abban, hogy megtisztelő kísérletet tegyen. A nyerőgép sajnos nem progresszív, de ha tetszik a téma, és unod a Mega Moolha pocsék grafikáját, akkor érdemes kipróbálnod a Jungle Giants-et, ami kétségkívül az egyik legjobb ilyen témájú nyerőgép.

Az istenek kora – Az Olümposz királya

Az Age Of The Gods sorozat a Playtech egyik legnagyobb sikere, és ha a legjobb nyerőgépeikről beszélünk, akkor nem lehet megkerülni ezt a sorozatot. Négy progresszív jackpotjával, közepes volatilitásával és 18,000 x tétes csúcsnyereményével az Age Of The Gods – King of Olympus a Playtech legjobb nyerőgépeinek listáján nem hiányozhat.

Green Lantern

Ha hivatalos nyerőgépekről, vagy úgynevezett márkás nyerőgépekről beszélünk, a legtöbb játékosnak azonnal a NetEnt és a Microgaming jut eszébe. Ez a kettő kétségtelenül a márkás nyerőgépek királya, de a Playtech is számos hivatalos nyerőgépet fejlesztett már, és 2017-ben exkluzív megállapodást kötöttek a Warner Bros. vállalattal a Green Lantern hivatalos nyerőgépének kifejlesztéséről.

A nyerőgép sokak szerint a szuperhősök közül a legjobban alábecsült szuperhőssel foglalkozik, és a Playtech DC Super Hero Jackpot hálózatának részeként a nyerőgép nemcsak remek grafikát és rengeteg remek funkciót kínál, hanem egy szuperhőshöz méltóan nagyszerű jackpotot is.

Mi jellemez egy Playtech nyerőgépet?

Kétségtelen, hogy a Playtech egy kiváló játékfejlesztő, de a minőség és a grafika terén egy kicsit túl szeszélyesek. Ennek nagyrészt valószínűleg az az oka, hogy sok nyerőgépet is ők fejlesztenek a földi kaszinók számára. Az élő kaszinójuk egyre jobb és jobb, de ha csak a nyerőgépeiket nézzük, készüljünk fel arra, hogy azok a kiemelkedőtől a kiábrándítóig terjednek, mind a grafika, mind a téma, mind a funkciók tekintetében.

A Playtech előnyei és hátrányai

A Playtech előnyei és hátrányai

A Playtech egy díjnyertes játékfejlesztő, így ne legyen kétségünk afelől, hogy nagyszerű nyerőgépeket tudnak fejleszteni, csakhogy nem minden nyerőgépbe fektetnek ugyanannyi munkát.

👍 Előnyök

 • Nagyszámú játék és nyerőgép
 • Minden témát és funkciót lefed
 • Nagyszerű progresszív nyerőgépek
 • Több márkájú nyerőgépek
 • Az élő kaszinó egyre jobb és jobb

👎 Hátrányok

 • Instabil a minőség tekintetében
 • Sok nyerőgép alacsony csúcsnyereménnyel

Playtech mobil

Amikor a Playtech elkezdte a nyerőgépek fejlesztését, alig volt valakinek mobiltelefonja és mobilkaszinója. mobil kaszinó de amint megjelent a HTML5, gyorsan felzárkóztak, és 2013 óta kizárólag a mobiljátékosokat szem előtt tartva fejlesztik a nyerőgépeket. Azonban nem frissítették a teljes portfóliójukat, így még mindig vannak olyan régebbi nyerőgépek, amelyek csak PC-n játszhatók, mobilon nem.

Playtech mobil kaszinó

A Playtech-ről

A Playtech-et Teddy Sagi alapította 1999-ben az észtországi Tartuban. Több tapasztalt partner csatlakozott hozzá, és alig öt év elteltével a vállalatot 1 milliárd dollárra értékelték. A Playtech fontos szerepet játszott az iGaming új technológiáinak és megoldásainak fejlesztésében, és 6500 alkalmazottjuknak köszönhetően többször is díjakat kaptak munkájukért. A vállalatnak jól megtömött díjszekrénye van, olyan díjakkal, mint az év bingószolgáltatója, az év pókerhálózata, az év nyerőgép-szolgáltatója és az év bingóhálózata, hogy csak néhányat említsünk.

Gyakran ismételt kérdések a Playtech-ről

 • Honnan származik a Playtech?

  A vállalatot Észtországban alapították, de ma már a világ minden táján vannak irodái és 6500 alkalmazottja.

 • Csak nyerőgépeket fejlesztenek?

  Nem, a játékok széles skáláját fejlesztik, beleértve a nyerőgépeket, asztali játékokat, bingót, élő kaszinót és még sok mást.

 • Vannak progresszív nyerőgépeik?

  Igen, több progresszív nyerőgépet is kínál, de a leghíresebbek és legjobbak az Age Of The Gods sorozat részei.

 • Játszhatok a nyerőgépeikkel mobilon és táblagépen?

  Igen, a legtöbb esetben. A stúdió már jóval azelőtt fejlesztett játékokat, hogy a mobiljátékok szóba kerültek volna, így van néhány régebbi játékuk, amely nem játszható mobilon, de minden új nyerőgép és játék játszható iOS és Android készülékeken egyaránt.

 • Jó RTP-vel rendelkeznek a nyerőgépeik?

  A játékaik RTP-je természetesen némileg változik, mint mindenki másnál, de összességében 96% körül van, ami nagyjából az iparági szabványnak felel meg.