Magyar online kaszinók, amelyek elfogadják az Apple Pay-t

Tudtad, hogy az Apple-nek saját fizetési módszere van minden iOS-eszközre? Igen, ezt a modern fizetési módot Apple Paynek hívják, és egyszerűen egy alkalmazásról van szó, amely lehetővé teszi, hogy az összes bankkártyádat közvetlenül a mobiltelefonodhoz vagy a táblagépedhez kösd. Sőt, az Apple Payt érintés nélküli fizetéssel is használhatod vagy fizethetsz, ha megérinted a telefonodat vagy a táblagépedet egy érintés nélküli fizetési terminálhoz. Mostanra több online kaszinó is elkezdte elfogadni a befizetéseket és a kifizetéseket is az Apple Pay segítségével, és itt a ofkd2020.hu-on összegyűjtöttünk minden szükséges információt az Apple Payről.

Mi az Apple Pay?

Az Apple Pay egy modern fizetési módszer, amely lehetővé teszi, hogy bankkártyáit vagy PayPal-fiókját egy és ugyanazon Apple Pay-fiókba integrálja, így mobiltelefonjával, táblagépével és Apple Pay-fiókjával bárhol fizethet. Az ApplePayt még 2014-ben indították el, és csak négy évvel később, 2018-ban jutottak hozzá a magyarok a fizetési módhoz. Az ApplePay segítségével úgy tudsz érintésmentes fizetést végezni, hogy a mobiltelefonodat „megérinted” az üzletben lévő fizetési terminálokhoz. Ha van Apple Watchod, akkor a fizetési módot az órádba is integrálhatod, és az órát a fizetési terminálokhoz érintve érintés nélkül fizethetsz.

Az Apple Pay használatához egy vagy több bankkártyát és/vagy PayPal-fiókot kell hozzáadni az Apple Pay alkalmazáshoz, hogy a fizetéskor az onnan származó pénzeszközöket használhassa. Más szóval, az ApplePay-fiókod közvetlenül a bankkártyádhoz vagy a PayPal-fiókodhoz kapcsolódik, így amikor fizetsz, az összeget a bankkártyádról vagy a PayPal-fiókodról vonják le. Az ApplePay biztonsága elsőrangú, hiszen a fizetések lebonyolításához be kell jelentkezned a mobiltelefonodon, az órádon vagy az ApplePay-fiókodon, és a technológiát természetesen a világ egyik legnagyobb vállalata indította útjára, és világszerte több millióan használják.

apple pay banner

ApplePay alkalmazás

Az ApplePay alkalmazás letöltése nem szükséges ahhoz, hogy az ApplePayt az üzletben vagy online használhassa. Valójában ez az alkalmazás már ott van a mobiltelefonján vagy táblagépén, ha Apple-termékkel rendelkezik. Mindössze annyit kell tenned, hogy megnyitod a „Tárcát” az Apple-termékeden, és hozzáadod a bankkártyáidat vagy csatlakoztatod a PayPal-fiókodat ehhez a tárcához. Ha nem találja a „Wallet” vagy a „Pocketbook” alkalmazást, javasoljuk, hogy próbálja meg frissíteni a szoftvert az Apple készülékén.

Természetesen az ApplePay alkalmazást manuálisan is le lehet tölteni az Apple Store-ból, de maga az alkalmazás neve „Wallet” vagy „Wallet”, attól függően, hogy melyik nyelven van az Apple készülékeden. Ez az ApplePay nevű tényleges fizetési technológia, nézd meg bátran az alábbi videót, mert ez többet fog magyarázni arról, hogyan működik az ApplePay alkalmazás, és hogyan használhatod ezt a csodálatos modern fizetési módot bárhol és az interneten:

Hogyan használhatod az Apple Payt egy online kaszinóban?

Az Apple Pay egyik legjobb tulajdonsága az egyszerű használat, kétségkívül az egyik legkönnyebben használható fizetési mód. Talán már kipróbálta az Apple Payt a mobilkészülékén? Ettől függetlenül lehet, hogy még nem próbálta ki az ApplePayt fizetési módként egy online kaszinóban? Ezért írtuk meg ezt az útmutatót, hogy elkezdhesd használni az ApplePay-fiókodat nem csak a bolti fizetésekhez. Így használhatod az Apple Payt az online kaszinókban:

 • 1. lépés: Regisztrálja bankkártyáját az iPhone vagy iPad „Wallet” vagy „Pocketbook” menüpontjában.

Ez az alkalmazás már telepítve van a telefonodra vagy a táblagépedre, és minden Apple-eszközön megtalálod ezt az alkalmazást. Ha nem találja a „Wallet” vagy „Pocketbook” alkalmazást, javasoljuk, hogy frissítse a szoftvert az Apple készülékén, vagy töltse le az alkalmazást az Apple Store-ból. Az alkalmazás megnyitásakor felajánlja, hogy regisztrálja bankkártyáit. Vegye elő bankkártyáit, és töltse ki az összes szükséges információt, vagy hagyja, hogy a készülék kamerája automatikusan rögzítse az adatokat. Ezután egyszerűen erősítse meg, hogy bankkártyája szerepeljen az ApplePayben, és máris indulhat!

 • 2. lépés: Keress egy megfelelő online kaszinót, amely elfogadja az Apple Payt fizetési módként

Itt jön a képbe természetesen a ofkd2020.hu, hiszen a piacon lévő legjobb online kaszinókat folyamatosan szemmel tartjuk, és minden információval ellátjuk olvasóinkat. Ez egy listát tartalmaz az összes elérhető fizetési módról minden egyes online kaszinóban, amelyről írunk. Nézze meg a kaszinó értékelések vagy olvass tovább ezen az oldalon, hogy megtudd, mely szolgáltatók fogadják el az Apple Payt fizetési módként. Hozz létre egy játékfiókot az üzemeltetőnél, menj a „Befizetés” menüpontra, és válaszd az ApplePayt fizetési módként, és máris kezdhetsz játszani!

 • 3. lépés: Fizess be Apple Pay-jel, és igényelj nagy kaszinóbónuszt

Mint említettük, az Apple Pay nagyon könnyen használható befizetéskor, mindössze annyit kell tenned, hogy kiválasztod az ApplePayt befizetési módként, kiválasztod az összeget, és kétszer megnyomod a telefonod oldalsó gombját. Ezzel megerősíted a tranzakciót. Lehetőség van arra is, hogy jelszóval, ujjérintéssel vagy Face ID-vel erősítsd meg a tranzakciót, amennyiben ezek a szolgáltatások engedélyezve vannak. Ugyanakkor javasoljuk, hogy egyúttal igényeljen egy hatalmas kaszinóbónuszt is, így extra pénzhez juthat, amellyel játszhat, amikor az ApplePay segítségével először fizet be.

Apple Pay Magyarország

Sokan kíváncsiak arra, hogy Magyarországról is használhatod-e az Apple Pay Hungary-t. Mint már említettük, ez a szolgáltatás a magyarok számára is működik. Valójában számtalan magyar van, aki minden egyes nap használja ezt a fizetési módot a boltban, a benzinkúton és minden más olyan helyen, ahol elfogadják a kártyás fizetést. Ennek ellenére fontos megjegyezni, hogy egyes magyar bankokat arra kértek, hogy utasítsák el a szerencsejátékos weboldalaknak történő tranzakciókat, ezért előfordulhat, hogy az Apple Pay Hungary fizetését elutasítják egyes online kaszinókban.

Az egyetlen módja annak, hogy elkerüld ezeknek a tranzakcióknak a visszautasítását, ha a megfelelő bankot használod, vagy olyan online kaszinóhoz regisztrálsz, amelyet még nem blokkoltak egyes magyar bankok. A legjobb megoldás egyértelműen a Revolut bankkártya megrendelése, amely egy olyan angol banki megoldás, amely lehetővé teszi a nevetséges magyarországi fizetési tilalom megkerülését. Amint megjelenik a Revolut-kártyád, könnyedén regisztrálhatod az Apple Pay Hungary rendszerben, és minden online kaszinóban használhatod, mindenféle gond nélkül. Mi a ofkd2020.hu-nál már régóta ajánljuk a Revolutot, mint a legjobb modern fizetési módot, amellyel biztonságosan fizethet be és vehet ki pénzt az online póker, kaszinó és bukmékeri oldalakon.

applepay banner

Díjak és díjak

Az Apple-ügyfelek többek között azt értékelik a legjobban, hogy az ApplePay használatakor nincsenek díjak és illetékek. Az Apple nem számít fel semmilyen díjat vagy költséget a saját bankkártyával történő befizetésekért, így ez egyszerűen egy ingyenes szolgáltatás az Apple részéről. Ennek ellenére ne feledje, hogy a bankja díjakat számíthat fel, ha online fizetéseket teljesít. A kártyás fizetés általában teljesen ingyenes, mivel a különböző vállalatok között a háttérben minden díjat és költséget levonnak.

A banknak és az online kaszinónak egy kis díjat kell fizetnie a VISA/MasterCard minden egyes tranzakció után, de ezek a díjak ritkán érintik Önt mint magánszemélyt; ezt a vállalat, azaz az online kaszinó fedezi. Ne feledje azonban, hogy egyes online kaszinók egy kis százalékos díjat számítanak fel, amikor kiveszi a nyereményét, de ez teljes mértékben attól függ, hogy melyik üzemeltetőnél játszik, és mekkora összeget szeretne kivenni. Ha egy online kaszinóból EURO-ban vesz ki pénzt, míg bankkártyája HUF-ban van, akkor a befizetések és a kifizetések során szintén felmerülhetnek átváltási díjak.

ApplePay – Biztonság

Ha biztonságról van szó, az ApplePay nagyon magas pontszámot ér el, valójában szinte nincs is ennél biztonságosabb fizetési módszer. Alapvetően egy hagyományos bankkártyáról van szó, amelyet a mobiltelefon „lemásol”, és online vagy üzletekben használhat. Magánjellegű adatai jól megmaradnak, és a titkosított szerverek lehetetlenné teszik, hogy feltörjék az ApplePayben tárolt kártyaadatokat.

További előnye természetesen, hogy az ApplePayhez jelszóra (vagy FaceID-re) van szükség, amikor fizetni szeretnél, így az ApplePayjel nem lehet visszaélni, ha olyan szerencsétlen vagy, hogy elveszíted a telefonodat. Azt is vegye figyelembe, hogy a bankkártya adatai el vannak rejtve a képernyőn, így valóban biztonságosabb az ApplePay használata, mint egy hagyományos fizikai bankkártyaé. Az érintés nélküli bankkártyákkal ellentétben FaceID vagy ujjlenyomat-hitelesítés nélkül senki sem tud érintés nélküli fizetést végezni a mobiltelefonoddal. Más szóval, erősen ajánlott, hogy minden kártyádat töltsd fel a mobiltelefonodra!

Előnyök és hátrányok

Előnyök és hátrányok

Az Apple Pay fizetési módként való használatának természetesen számos előnye és hátránya van, csakúgy, mint más online fizetési módok esetében. Ha van Apple-terméke, akkor ez a megoldás már telepítve van a telefonjára, csak regisztrálnia kell bankkártyáját vagy PayPal-fiókját a „Wallet” vagy „Pocketbook” alkalmazásba, és máris használhatja az ApplePayt a boltokban és online, szerte a világon!

Természetesen az Apple Pay fizetési módként való használatának vannak hátrányai is, kifejezetten az online kaszinókban, sőt, még nem sok szolgáltató vezette be ezt a fizetési módot, de úgy gondoljuk, hogy ez a közeljövőben változni fog. Az alábbiakban összefoglaltuk az ApplePay kaszinókban történő fizetési módként való használatának számos előnyét és hátrányát:

👍 Előnyök

 • Bárki számára elérhető, aki Apple készülékkel rendelkezik
 • Használata nem kerül semmibe
 • Online és fizetési terminálokon is használható
 • Befizetésre és kifizetésre egyaránt használható
 • Magas fokú biztonság
 • Nagyfokú könnyű használhatóság

👎 Hátrányok

 • Apple készülék megléte szükséges
 • A kifizetések hosszabb ideig tartanak
 • Kevés online kaszinó fogadja el az Apple Payt

Hol használhatja az Apple Payt?

Az Apple Payt természetesen online és minden olyan kiskereskedőnél használhatod, ahol van érintés nélküli fizetésre alkalmas fizetési terminál. Sajnos (még) nem minden online kaszinó fogadja el a befizetéseket és a kifizetéseket Apple Pay segítségével, de úgy gondoljuk, hogy ez hamarosan változni fog. A cikk írásakor a következő partnereinknél használhatod az Apple Payt, amelyek mindegyike magas szórakozási értékkel és csúcsbiztonsággal rendelkezik:

 • Casumo Casino
  Az egyik legjobb és legtöbb díjat nyert online kaszinó a skandináv régióban. A Casumo hatalmas üdvözlő bónuszt kínál minden új ügyfélnek, nagyszerű mobilbarátságot és a különböző online kaszinójátékok hatalmas választékát. Fizess be még ma az Apple Pay segítségével, és kapj 100%-os, akár 500 € kaszinóbónuszt + 100 freespint a Fire Joker játékon.
 • Vegasoo Casino
  A Vegasoo Casino egy csodálatos, korszerű online kaszinó, amely az új ügyfeleknek kaszinóbónuszt kínál az első négy befizetésükre. Új játékosként akár 15.000 € + 50 freespins kaszinóbónusz kifizetésére is számíthat. Itt több mint 2000+ különböző online kaszinójáték közül választhatsz több mint 20+ különböző játékszolgáltatótól.
 • Playerz Casino
  A Playerz Casino-t a Genesis Global Limited fejlesztette és szállítja a piacra, ugyanaz a cég, amely a Vegasoo Casino mögött áll. Itt a Playerz Casinónál új ügyfélként akár négy befizetésig kaszinóbónuszokat is kaphatsz, és összesen akár 15 000 € + 50 freespint is kifizethetsz kaszinóbónuszokban. Válogass több mint 1500+ különböző online kaszinójáték közül, amelyeket több mint 20+ különböző játékszolgáltatótól szállítanak.
 • Még több lesz – amint bevezetik az Apple Pay-t, további játékosokat fogunk ide felvenni.

Alternatív fizetési módok

Ha az Apple Pay fizetési módot kedveli, biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog a következő fizetési módok választéka is egyéb modern online fizetési módoktöbbek között:

 • Revolut – Modern banki megoldás / e-pénztárca (Befizetéseket és kifizetéseket is végezhet)
 • MuchBetter – Modern banki megoldás / e-pénztárca (Be- és kifizetéseket is végezhet)
 • MiFinity – Modern e-pénztárca (Befizetéseket és kifizetéseket tud végrehajtani)
 • AstroPay – Modern e-pénztárca (Befizetéseket és kifizetéseket tud végrehajtani)
 • Bitcoin – Modern kriptopénz / e-pénztárca (Befizetéseket és kifizetéseket tud végrehajtani)
 • Kriptovaluta – Modern kriptopénz / e-pénztárca (Befizetéseket és kifizetéseket tud végrehajtani)

Gyakran ismételt kérdések

 • Mi az Apple Pay?

  Az Apple Pay egy modern fizetési módszer, amely lehetővé teszi, hogy bankkártyáit és/vagy PayPal-fiókját egyetlen Apple Pay-fiókba integrálja, így Apple-termékével és/vagy Apple Pay-fiókjával bárhol fizethet.

 • Használhatom az ApplePay-t online kaszinókban?

  Igen, számos online kaszinó lehetővé teszi az ApplePay használatát fizetési módként. Az ApplePayt befizetésre és kifizetésre egyaránt használhatod, és a pénzt a bankkártyádról vagy a PayPal számládról vonják le, attól függően, hogy melyik módszert kötötted az ApplePay számládhoz.

 • Biztonságos az Apple Pay fizetési módként való használata?

  Igen, az Apple Pay biztonsága az egekbe szökött, használnia kell: FaceID-t, ujjlenyomatot vagy jelszót az Apple Pay segítségével történő fizetések engedélyezéséhez. Más szóval, senki sem tud visszaélni az Apple Pay-fiókjával, ha olyan szerencsétlen lenne, hogy elveszítené a mobiltelefonját.

 • Lehetséges az online kaszinókból Apple Pay segítségével kifizetéseket eszközölni?

  Igen, azok az online kaszinók, amelyek az Apple Payt fizetési módként kínálják, lehetővé teszik a kifizetéseket az Apple Pay segítségével. A pénz ezután megjelenik azon a bankkártyán vagy PayPal-fiókon, amelyet összekötöttél az Apple Pay-fiókoddal.

 • Magyarországon is működik az ApplePay?

  Igen, az ApplePay kínálja a szolgáltatást a magyar ügyfeleknek. Ha van egy Apple-terméke, akkor csak össze kell kapcsolnia bankkártyáit és/vagy PayPal-fiókját az ApplePay-fiókjával, az Apple-termékén a „Wallet” vagy a „Pocketbook” gombra koppintva.

 • Vannak-e díjak és költségek az ApplePay használatakor?

  Nem, az ApplePay használatakor nincsenek díjak és költségek, ez a szolgáltatás teljesen ingyenes. Az online kaszinókban történő befizetések és kifizetések esetén lehetnek díjak és költségek, de ezeket a díjakat és költségeket a bankodnak kell fizetnie, nem az ApplePay-nek.