Magyar Bitcoin kaszinó

A kriptovaluták kétségtelenül itt vannak, hogy maradjanak, és valószínűleg hallottál már a Bitcoinról, az Ethereumról, a Theterről és a DogeCoinról, hogy csak néhányat említsünk. A kriptovaluták közül mindig is a Bitcoin volt a legnagyobb, és ez volt a legelső kriptovaluta is, amit magyar kaszinókban is lehetett használni. Sokan még mindig kicsit bizonytalanok abban, hogy mi is az a kriptopénz és hogyan működik a kaszinókban, de ennek a cikknek az elolvasása után sokkal többet fogsz tudni, úgyhogy kezdjük is el.

Mi a Bitcoin?

A Bitcoin egy digitális valuta, amely egy decentralizált peer-to-peer hálózaton működik. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nincs egyetlen szervezet vagy intézmény a valuta mögött, mint ahogy a Magyar Nemzeti Bank áll a magyar forint mögött. A hálózatot maguk a felhasználók működtetik, a hagyományos bankok vagy pénzintézetek beavatkozása nélkül.

Talán kicsit ijesztően hangzik, de tény, hogy a Bitcoin-hálózat sokkal biztonságosabb, mint a hagyományos bankok, mivel a hálózat sok ezer, a világ minden táján szétszórt számítógépből áll. Ezért többé-kevésbé lehetetlen feltörni a hálózatot, és az online kaszinóba irányuló és onnan induló Bitcoin-átutalások ugyanolyan biztonságosak, mint a bankok, sőt, még biztonságosabbak is.

A hálózaton minden érvényes tranzakciót blokkokban tárolnak, amelyeket óránként többször frissítenek, és megosztanak a hálózat összes gépével. Minden blokk tartalmaz információt az előző blokkról, így minden blokk kapcsolatban áll egymással. Innen ered a „Blockchain” szó.

bitcoin kaszinó banner

Hogyan lehet kaszinóban játszani Bitcoin-nal?

Senki sem kételkedhet abban, hogy kriptovaluta itt van, hogy maradjon, és nem fog sokáig tartani, amíg Bitcoin-t vagy más kriptót fogsz használni, amikor online kaszinóban játszol, tankolsz vagy vásárolsz a Rema 1000-ben.

A hagyományos online kaszinók már korán lehetővé tették a játékosok számára, hogy Bitcoin segítségével utaljanak pénzt a kaszinóba, és ma már gyorsabban nyílnak új, tisztán Bitcoin kaszinók, mint a hagyományos kaszinók. Ha Bitcoin-t szeretne használni online szerencsejátékok során, csak annyit kell tennie, hogy keres egy olyan kaszinót, amely elfogadja a Bitcoint, létrehoz egy számlát, és Bitcoin-t utal.

Ez ilyen egyszerű, és mint láthatja, ugyanolyan egyszerű, mint magyar HUF vagy eurót utalni. Az egyetlen különbség az, hogy a Bitcoin átutalások gyakran még gyorsabbak, különösen, ha a kaszinóból történő kifizetésről van szó.

Hogyan juthatsz Bitcoinhoz a kaszinóban való játékhoz?

Ha egy úgynevezett Bitcoin kaszinóban szeretne játszani, akkor először ki kell halásznia egy kriptotárcát, majd fel kell keresnie egy Bitcoin tőzsdét, ahol FIAT valutával Bitcoin-t vásárolhat (FIAT valuta pl. a magyar HUF, euró, amerikai dollár stb.).

Amint megvásárolta a Bitcoinokat, azok átkerülnek a kriptotárcájába, amely nagyrészt ugyanúgy működik, mint a piacon lévő többi e-pénztárca. Amint megvan a Bitcoinod, csak keress egy kaszinót, és utalj át Bitcoinokat ugyanúgy, ahogyan a magyar HUF is átutalod.

Ha egy tisztán Bitcoin kaszinóban játszol, akkor gyakran közvetlenül a partnereiken keresztül is vásárolhatsz Bitcoint FIAT valutával. Azonban nem maga a kaszinó adja el neked a Bitcoint, mivel annak mindig egy Bitcoin Exchange-en keresztül kell mennie.

Bitcoin kaszinó VS hagyományos online kaszinó?

Természetesen sok játékos van, aki még mindig egy kicsit szkeptikus az úgynevezett Bitcoin Casinóval kapcsolatban, de erre semmi okuk. A kaszinó nagyjából úgy működik, mint bármelyik hagyományos magyar online kaszinó.

Minden Bitcoin kaszinónak rendelkeznie kell engedéllyel, és könnyen ellenőrizheted, hogy van-e ilyen. A játékválaszték nagyjából ugyanaz, mint bármely más online kaszinóban, azzal a különbséggel, hogy a kriptokaszinók gyakran hatalmas, több mint 10 000 játékot tartalmazó választékkal rendelkeznek.

Az sem fordulhat elő, hogy csak olyan játékokat kínálnak, amelyekről még sosem hallottál. Egy jó kriptokaszinóban mind a Play’n GO, mind a Play’n GO játékai megtalálhatóak, Microgaming, a Big Time Gaming, a NetEnt és az összes többi ismert játékfejlesztőtől. Élő kaszinó Élő kaszinó is van, és több közülük azt is kínálja, hogy esélyesekre játszhatsz.

Azonban nagy különbség van egy Bitcoin kaszinó és egy hagyományos kaszinó között. A hagyományos kaszinókban FIAT pénznemmel (HUF, dollár, euró stb.) és bitcoinnal is lehet játszani, míg a tiszta kriptokaszinókban csak bitcoinnal és más kriptovalutákkal lehet játszani.

Egyszerűbben fogalmazva ez azt jelenti, hogy amikor egy FIAT-kaszinóban Bitcoinnal játszik, a kaszinó átváltja a Bitcoint egy FIAT-pénzre, például magyar HUF vagy euróra, attól függően, hogy a kaszinó melyik pénznemet használja.

Ha azonban Bitcoin vagy kriptokaszinóban játszik, akkor vagy közvetlenül kriptoval játszik, vagy olyan tokenekkel, amelyeket a kaszinó egy bizonyos kriptoértéket hordoz. Ez Bitcoin-kaszinónként változik.

A Bitcoin előnyei az online kaszinókban

A Bitcoin előnyei az online kaszinókban

Sokan megkérdőjelezték a Bitcoint és a kriptopénz tényleges szükségességét, de a több mint 100 millió aktív kriptotárcával kétségtelen, hogy az emberek kriptokaszinót akarnak.

Számos előnye van a 100%-ban digitális valutáknak. A legjobb biztonságot, gyors tranzakciókat, anonimitást és kaszinóbónuszokat kínálnak, és ez csak néhány ok, amiért egyre többen keresik a bitcoint és más kriptovalutákat.

👍 Előnyök

 • Gyors befizetések és kifizetések
 • Kiváló biztonság
 • Névtelen tranzakciók
 • A Bitcoin értéke a használat során növekedhet

👎 Hátrányok

 • Olyan digitális pénztárcával kell rendelkeznie, amely elfogadja a kriptót
 • A Bitcoin, mint más kriptók, nagymértékben ingadozhat az értékében

Anonimitás

Amikor 2009-ben elindították a Bitcoint, az anonimitás és a decentralizáció volt a cél. A Bitcoin lett az első olyan valuta a világon, amely 100%-os anonimitást kínált egy decentralizált rendszerben, amelyet a bankok és kormányok nem tudnak befolyásolni.

Gyors tranzakciók

A Bitcoin-hálózaton végzett átutalások többnyire másodpercek alatt megtörténnek, és amikor eljön az ideje, hogy egy online kaszinóból kifizetést eszközöljön, csak azt fogja megmondani, hogy a kaszinó mennyi feldolgozási idővel dolgozik. Keressen egy jó kaszinót, és a bitcoinjai néhány percen belül a számláján lesznek.

Biztonság

A tiszta Bitcoin-kaszinók csak a Bitcoin-tárca és a kaszinó felhasználónevének adatait, valamint az e-mail címét kérik. Ez azt jelenti, hogy sokkal kisebb a kockázata annak, hogy személyes adatai elvesznek, ha Bitcoint és más kriptovalutákat használ.

Bitcoin bónuszok

Kétségtelen, hogy a Bitcoin egy nagyon változékony valuta, és sokan a Bitcoinba való befektetést szerencsejátéknak tekintik. Talán ezért vált a Bitcoin olyan népszerűvé a kaszinójátékosok körében világszerte? A Bitcoin elértéktelenedésének kockázataival mindenkinek tisztában kell lennie, aki Bitcoint használ, de bár a szórás nagyobb, mint a FIAT pénznemek esetében, az elv pontosan ugyanaz, mint amikor a magyar HUF az euróval és a dollárral szemben zuhan.

Biztonságos-e egy kaszinóban Bitcoin-nal játszani?

Az egyszerű válasz erre a kérdésre az, hogy igen. Ahogy már említettük, minden átutalást jóvá kell hagyni, mielőtt a hálózaton közzéteszik, és bár a technológia kissé bonyolultnak tűnhet, segít emlékezni arra, hogy a Bitcoin-hálózatot még soha nem hackelték meg, és soha nem állt le. Ez a legtöbb hagyományos bankról és fizetési megoldásról nem mondható el.

Az egyetlen valódi kockázat a Bitcoin és más kriptovaluták esetében az, hogy az árfolyam nagyon változékony, és a valuták értéke gyakran hatalmas ingadozásokat mutat. Nem ritka, hogy néhány nap alatt akár 30%-os értékingadozás is előfordul.

Ezen túlmenően a Bitcoin biztonsága fenomenális, és soha nem kell megadnia olyan információkat, mint a neve, címe vagy e-mail címe, amikor egy Bitcoin-kaszinóban játszik. Az egyetlen nyilvános információ a kriptotárca számlaszáma, de a hálózatban vagy a kaszinóban senki sem tudja, hogy ki a számla tulajdonosa, így 100%-os anonimitás garantált.

Kap kaszinóbónuszokat a Bitcoin kaszinóban?

Amikor számlát nyitsz egy kaszinóban, természetes, hogy először is megnézed, mit kínálnak a következőkben bónuszok és promóciók. A bónuszok kaszinóról kaszinóra nagyon eltérőek, ezért érdemes egy kis időt tölteni azzal, hogy megnézze a mi kaszinó értékelésekígy a legtöbbet kaphatod a bitcoinjaidért.

Nem minden kaszinó kínál bónuszokat, ha Bitcoinnal fizet be, de nem nehéz jó Bitcoin-bónuszokat találni az interneten. Ha találsz egy olyan kaszinót, amely Bitcoin bónuszt kínál, az ugyanúgy működik, mintha HUF és euróval fizetnél be egy hagyományos online kaszinóban.

bitcoin kaszinó sikkerhet banner

A Bitcoin kaszinó a jövő?

Hogy a Bitcoin lesz-e a végső győztes a kriptopénzek terén, azt csak az idő fogja megmondani, de azt biztosan állíthatjuk, hogy a kripto azért jött, hogy maradjon, és egyre több olyan kriptokaszinó fog megnyílni, amelyek lehetővé teszik, hogy mind a Bitcoin Ethereummal, mind pedig az NTF-ekkel játsszon.

A magyar hatóságok mindig új utakat keresnek, hogy megakadályozzák az online kaszinókban való játékot, de amíg vannak olyan kriptovaluták, mint a Bitcoin, addig azt csinálnak, amit akarnak. A kriptót úgysem tudják megállítani.

Gyakran ismételt kérdések a Bitcoin kaszinóról

 • Mi az a Bitcoin?

  A Bitcoin egy digitális valuta, amely egy decentralizált peer-to-peer hálózaton működik. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy nincs egyetlen szervezet vagy intézmény a valuta mögött, mint ahogy a Magyar Nemzeti Bank áll a magyar forint mögött. A hálózatot maguk a felhasználók működtetik, a hagyományos bankok vagy pénzintézetek beavatkozása nélkül.

 • Használhatja a Bitcoint egy kaszinóban?

  Igen, egyre több online kaszinóban, pókeroldalon és fogadóirodában használhatja a Bitcoint. Az ezen az oldalon bemutatott összes online kaszinó elfogadja a Bitcoint.

 • Biztonságos a Bitcoin használata a kaszinókban?

  Igen, a Bitcoin használata a kaszinókban 100%-ban biztonságos. A legfontosabb, hogy engedéllyel rendelkező szolgáltatóknál játsszon, és az ezen az oldalon szereplő összes online kaszinó rendelkezik engedéllyel. Fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a Bitcoin érmét képviselő kód nem téved el.

 • Lehetséges Bitcoin-nal pénzt kivenni?

  Igen, a Bitcoin-nal történő kifizetéshez válassza a Bitcoin-t a kifizetési módként az online kaszinóban, ahol játszik. Ezután menjen a Bitcoint tartalmazó digitális pénztárcájához, keresse meg a címzett címét, és illessze be ezt a kódot a mezőbe, amikor a Bitcoint használja kifizetési módszerként.

 • Mely online kaszinók kínálnak Bitcoint befizetésre?

  Az ezen az oldalon található összes online kaszinó kínál Bitcoin befizetési módot, egyszerűen válassza ki a Bitcoin-t befizetési módként, és kap egy címzett címet.

 • Hol találok digitális pénztárcát a Bitcoin vásárlásához és tárolásához?

  Az interneten számos különböző digitális pénztárcát találhatsz Bitcoin vásárlásához, tárolásához, küldéséhez és fogadásához. A Bitcoin valójában rendelkezik egy hivatalos tárcával, ahol Bitcoin-t vásárolhat, tárolhat, küldhet és fogadhat.