Magyar online kaszinók, amelyek elfogadják a Pay N Play-t

A Pay N Play lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kaszinó-, póker- és bukmékeri oldalakon játszhassanak anélkül, hogy számlát regisztrálnának, egyszerűen a saját BankID-jükkel azonosíthatják magukat. Bizonyos értelemben a Pay N Play a kaszinóvilág válasza a Plug N Play-re, és ez olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Nincs szükség a számla regisztrációjának, a dokumentumok benyújtásának vagy a kifizetésekre való várakozásnak a folyamatára. A Pay N Play segítségével közvetlenül a saját bankszámlájára fizethet be és vehet ki pénzt, és minden dokumentumot automatikusan elfogadnak, ha azonosítja magát a BankID-vel. Olvasson tovább, hogy megtudjon mindent, amit a Pay N Play-ről tudnia kell!

Mi az a Pay N Play?

A Pay N Play egy modern fizetési mód, amelyet a svéd cég indított el. Trustly. A Pay N Play segítségével közvetlen befizetéseket és kifizetéseket végezhet bankszámlájáról és bankszámlájára online kaszinó, póker és bukmékeri oldalakon, kizárólag a BankID használatával. Nem kell regisztrálnia egy számlát, más szóval online kaszinókban játszhatsz számla nélkül. A kifizetésekhez sem kell dokumentumokat benyújtania az online kaszinónak, minden dokumentum és személyes adat automatikusan hitelesítésre kerül a BankID segítségével (KYC).

A Pay N Play a kaszinóvilág válasza a Plug N Play-re, de sajnos a szolgáltatás csak Svédországban indult el, és a magyarok egyelőre nem használhatják ezt a szolgáltatást az online kaszinó, póker és bukmékeri oldalakon történő befizetésekhez és kifizetésekhez. Ha egy Pay N Play kaszinóban játszik, akkor is tarthat szüneteket, vagy „kijelentkezhet”, majd visszatérhet az online kaszinóba, ha folytatni szeretné a játékot. Még ha nincs is hagyományos felhasználói fiókja felhasználónévvel és jelszóval, akkor is van egy játékfiókja, amely a BankID-hez kapcsolódik. Ezért a BankID-vel újra bejelentkezhet, és az egyenlege az Ön számláján lesz.

pay n play banner

Hogyan működik a Pay N Play?

A Pay N Play mint fizetési mód talán a legegyszerűbb és legintuitívabb online fizetési mód. Az egész nagyon egyszerű, és a BankID használatával könnyen, gyorsan, biztonságosan és egyszerűen tudsz be- és kifizetéseket eszközölni. Mint említettük, ez a szolgáltatás csak Svédországban indult el, de úgy gondoljuk, hogy ez idővel változni fog. Ha Magyarországon is bevezetnék a szerencsejátékok engedélyezési rendszerét, úgy gondoljuk, hogy a Pay N Play Magyarországon is elindulna. Így működik a Pay N Play a gyakorlatban:

 1. Keressen egy online kaszinót amely elfogadja a Pay N Play fizetési módot.
 2. Tegyen befizetést a BankID használatával.
 3. Minden dokumentum automatikusan jóváhagyásra kerül, mivel Önt a BankID használatával azonosítják.
 4. Vegyen ki pénzt a Pay N Play használatával, a pénz a BankID-hez kapcsolódó számlára kerül.

A Pay N Play talán az egyik legbiztonságosabb és legbiztonságosabb online fizetési mód, mivel minden befizetést és kifizetést a BankID használatával kell engedélyeznie. Reméljük, hogy ez a módszer minél hamarabb eljut Magyarországra is.

Pay N Play Magyarország

Sokan kíváncsiak arra, hogy használhatják-e a Pay N Play Hungary-t Magyarországon, és sajnos ez a szolgáltatás még nem elérhető a magyarok számára. Valójában a Pay N Play csak Svédországban és a svéd játékosok számára indult el fizetési módként. Ennek oka az, hogy Svédországban licencmodellt vezettek be az online szerencsejátékokra, míg Magyarországon még mindig fenntartják a kizárólagos jogok modelljét. Sőt, a magyar hatóságok odáig mentek, hogy számos magyar bankot arra kértek, hogy blokkolják az online szerencsejáték-oldalakra irányuló tranzakciókat.

Sajnos, mivel a Pay N Play az Ön bankszámlájához és banki azonosítójához kapcsolódik, ez a megoldás nem kínálható Magyarországon, mivel a hatóságok arra kérték a magyar bankokat, hogy blokkolják az online szerencsejáték-oldalakra irányuló tranzakciókat. Ez annak ellenére van így, hogy a magyarok számára teljesen legális az online szerencsejáték-oldalakon való játék az EGT-megállapodás révén, amelyet Magyarország az összes uniós országgal kötött. Ez a megállapodás lehetővé teszi a külföldi cégek számára, hogy külföldről magyar ügyfelekkel szemben is működjenek, csak Magyarország határain belül nem engedik őket. Az online szerencsejáték továbbra is legálisan játszható, de alternatív fizetési módokat kell használni.

Ajánlott fizetési módok

Miután a magyar hatóságok elrendelték, hogy több magyar bank blokkolja az online szerencsejáték-oldalakon végzett tranzakciókat, a be- és kifizetések problémássá váltak azon magyarok számára, akik online szeretnék hobbijukat űzni. Azonban nem kell félni, még mindig van számos modern fizetési módok amelyek lehetővé teszik a biztonságos, egyszerű és biztonságos befizetéseket és kifizetéseket az online kaszinó, póker és bukmékeri oldalakon. Az alábbiakban felsoroljuk az általunk ajánlott fizetési módokat, amelyek még működnek a magyarok számára:

 • Revolut
  A Revolut egy nemzetközi banki szolgáltatás, amelyet eredetileg az Egyesült Királyságban alapítottak. Ez a banki megoldás lehetővé teszi, hogy egyetlen banki megoldáson/alkalmazáson belül több különböző pénznemben is tárolhass és bonyolíthass tranzakciókat. Amikor létrehozol egy Revolut számlát, ugyanúgy kapsz egy IBAN/BIC számlát, mint egy hagyományos magyar online bankban. Kap egy Revolut kártyát is, amellyel biztonságos befizetéseket és közvetlen kifizetéseket végezhet online kaszinó, póker és bukméker oldalakon. Ha ki szeretnéd venni a Revoluton lévő pénzedet, egyszerűen küldd át a pénzt a magyar számládra.
 • MuchBetter
  A MuchBetter egy modern online digitális pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy különböző valutákat tárolj és használj egy helyen. A MuchBetter számládra bejelentkezhetsz egy alkalmazáson keresztül vagy közvetlenül a böngésződből, eszköztől függetlenül. Postai úton kap egy MuchBetter MasterCardot, amelyet online kaszinó-, póker- és bukmékeri oldalakon történő be- és kifizetésekhez használhat. Vegyen ki pénzt és küldjön pénzt a világ minden tájára MuchBetter vagy IBAN/BIC átutalással. A MuchBetter a Revolut után a legmagasabb ajánlásunk!
 • AstroPay
  Az AstroPay egy modern online digitális pénztárca, amely lehetővé teszi számos különböző pénznem online tárolását és használatát. Tegyen biztonságos és védett befizetéseket és kifizetéseket az AstroPay fizetési módot kínáló kaszinó-, póker- és bukmékeroldalakon. Vegyen fel pénzt magyar bankszámlájára az AstroPay számlájáról IBAN/BIC banki átutalással.
 • MiFinity
  A MiFinity egy korszerű online digitális pénztárca, amely lehetővé teszi a különböző valuták tárolását és használatát egyetlen fizetési megoldásban. Fizessen be pénzt a MiFinity számlájára VISA/MasterCard kártyával vagy banki átutalással, vegyen ki pénzt a MiFinity számlájáról. Vegyen ki pénzt a MiFinity számláról IBAN/BIC banki átutalással. Tegyen biztonságos és védett befizetéseket és kifizetéseket online póker, kaszinó és bukmékeri oldalakon.
 • Bitcoin
  Talán van bitcoinja egy digitális tárcán, amely különböző kriptovalutákat tartalmaz? Számos online kaszinó van, amely elfogadja és küldi a Bitcoinban történő kifizetéseket. A Bitcoin segítségével biztonságos és védett befizetéseket végezhet Bitcoin küldésével egy címzett címre. A kifizetésekhez az online kaszinókból bitcoint vesz ki a címzett címére, és bitcoinban kapja meg a kifizetést.
 • Kriptovaluták
  Ha egy modern digitális pénztárca birtokában van, amely különböző kriptovalutákat tartalmaz, akkor ezeket az összegeket póker, kaszinó és online bukmékeri oldalakon való játékra használhatja. Fizessen be pénzt a különböző kriptovalutáknak az üzemeltetők címzett címére történő elküldésével, vegyen ki pénzt a saját címzett címére történő elküldéssel olyan kriptotárcákon, mint többek között a Binance, a Crypto(dot).com és a Coinbase.

fizetési módok online kaszinó banner visa logo

PayNPlay – Díjak és díjak

A PayNPlay, mint fizetési mód, nem számít fel semmilyen díjat vagy költséget ügyfeleinek, amikor azt használja. Mint említettük, a Pay N Play mögött álló cég a Trustly, és ez a cég a pénzét azzal keresi, hogy szolgáltatásait különböző online szolgáltatóknak kínálja, illetve a bankokkal való együttműködésért. A PayNPlay használatakor bizonyos esetekben díjak merülhetnek fel: ha a játékszámlája euróban, míg a normál bankszámlája HUF-ban van, akkor a kifizetések és befizetések esetében átváltási díjak merülhetnek fel.

Egyes kaszinó-, póker- és bukméker-üzemeltetők díjakat és illetékeket számítanak fel a befizetések és kifizetések után, és ezek az alkalmazott fizetési módtól függetlenül felmerülnek. Ezt egyszerűen csak az oldallal kell megbeszélnie az élő csevegésen, ahol játszik, hogy megtudja.

Biztonság – Biztonságos a Pay N Play?

A Pay N Play minden szakaszban sziklaszilárd biztonsággal büszkélkedhet, a szolgáltatás mögött a Trustly cég áll. A Pay N Play-nél történő befizetések és kifizetések során többek között a következő biztonsági intézkedéseket kapja:

 • SSL titkosítás: Személyes és fizetési adatok titkosítása és védelme.
 • HTTPS protokollok: Minden fizetési ablak biztonságos a https biztonsággal.
 • Banki azonosító: BankID: Minden kifizetést és befizetést a BankID segítségével kell ellenőriznie, amely a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkezik.
 • Finansinspektionen: A Trustly és a Pay N Play felügyeletét a svéd pénzügyi felügyelet látja el.

A Trustly cég évente több milliárd HUF értékű tranzakciókat bonyolít le, és mint említettük, a cég rendelkezik a svédországi Finansinspektionen engedélyével. A biztonság extra szintjeként minden tranzakciót BankID-vel kell megerősíteni, jelszóval és kódchippel/SMS-szel egyaránt. Az ilyen biztonságot 3DS megoldásnak nevezik, és ez teszi a Trustly-t és a Pay N Play-t napjaink egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldásának.

pay n play banner bankid

Előnyök és hátrányok

Előnyök és hátrányok

A Pay N Play fizetési módként való használatának természetesen számos különböző előnye és hátránya van, akárcsak más online fizetési módok esetében. A Pay N Play egyik fő előnye, hogy közvetlenül a bankszámlájáról fizethet be, és amikor készen áll a kifizetésre, a pénz közvetlenül a BankID-hez kapcsolódó bankszámlájára érkezik vissza. Ha végül Magyarországon is bevezetik az engedélyezési rendszert, úgy gondoljuk, hogy a Pay N Play lesz a legszélesebb körben használt fizetési mód.

A Pay N Play fizetési módként való használatának másik egyértelmű előnye a szolgáltatás nyújtotta biztonság; ahogyan azt már korábban említettük, a PayNPlay szolgáltatás mögött a Trustly cég áll, és a Trustly rendelkezik a svéd pénzügyi felügyelet engedélyével. A Pay N Play segítségével végrehajtott minden fizetést a BankID-vel kell megerősíteni, és mivel mind a kódchip/SMS, mind a jelszó szükséges, gyakorlatilag lehetetlen, hogy a pénzed eltévedjen. Minden személyes és banki adat csak az Ön saját BankID-jéhez kapcsolódik, és senki sem tud visszaélni a számlájával pusztán a felhasználónév és a jelszó megismerésével.

👍 Előnyök

 • Legfőbb biztonság (BankID)
 • Használata nem kerül semmibe
 • Közvetlen befizetés/kivonás bankszámláról/bankszámlára
 • Nincs szükség dokumentumok benyújtására
 • Könnyű használat
 • Nincs szükség számla létrehozására

👎 Hátrányok

 • BankID-vel rendelkező banki chipre van szükséged
 • Magyarok számára még nem működik a kaszinóban
 • Díjakkal és költségekkel járhat

Pay N Play Casino

Az interneten már számos Pay N Play kaszinó található, de mint említettük, Magyarországon még nem indult el a szolgáltatás. Eddig csak Svédországban valósult meg a Pay N Play kaszinó a befizetések és kifizetések tekintetében, ennek oka, hogy kedves szomszédaink engedélyezési rendszert vezettek be az online szerencsejátékok tekintetében. Mi itt Magyarországon még mindig ragaszkodunk a kizárólagossági modellhez, ráadásul a magyar hatóságok több magyar bankot is arra kértek, hogy blokkolják az online kaszinó, póker és bukmékeri oldalakra irányuló tranzakciókat. A Pay N Play Casino nem érhető el Magyarországon, de a következő kaszinók kínálják a szolgáltatást:

Gyakran ismételt kérdések

 • Mi az a Pay N Play?

  A Pay N Play egy modern fizetési megoldás, és sok szempontból a kaszinóvilág válasza a Plug N Play-re. Ez a fizetési szolgáltatás lehetővé teszi, hogy közvetlen befizetéseket és kifizetéseket hajtson végre kizárólag a BankID használatával, és nem kell számlát regisztrálnia vagy dokumentumokat benyújtania, minden a BankID-hez kapcsolódik.

 • Használhatom a Pay N Play-t a kaszinóban?

  Igen, lehetőség van a Pay N Play használatára a kaszinókban, de sajnos Magyarországon még nem indult el a megoldás. A Magyarországról származó kaszinó, póker és bukmékeri oldalakon történő biztonságos, biztonságos és hatékony befizetésekhez és kifizetésekhez a következő fizetési módokat ajánljuk: Revolut, MuchBetter és AstroPay.

 • Biztonságos a Pay N Play fizetési mód használata?

  Igen, a Pay N Play használata esetén a biztonság az egekbe szökik, minden tranzakciót BankID-vel kell jóváhagyni. A Pay N Play mögött álló vállalat a Trustly, és a Trustly SSL titkosítást és HTTPS protokollt is használ az internet használatakor a maximális biztonság érdekében.

 • Lehetőség van a Pay N Play segítségével kaszinóból történő kifizetésre?

  Igen, amikor kifizetést hajt végre egy Pay N Play kaszinóban, a pénz közvetlenül arra a bankszámlára érkezik vissza, amelyet a befizetéshez használt. Más szóval, ez az a bankszámla, amelyik az Ön BankID-jéhez kapcsolódik.

 • Működik a Pay N Play Magyarországon?

  Nem, sajnos Magyarországon még nem indult el a Pay N Play, mert a magyar hatóságok ragaszkodnak a kizárólagos jogdíjas modellhez, és még nem sikerült bevezetni a licencrendszert. A BankID-vel történő befizetések és kifizetések ezért nem lehetségesek Magyarországról, ezért olyan módszereket ajánlunk, mint a Revolut és a MuchBetter.

 • Vannak díjak és illetékek a Pay N Play használatakor?

  Nem, magának a Pay N Play használatakor nincsenek díjak és költségek. A szolgáltatás mögött álló cég, a Trustly a szolgáltatás nyújtásáért a bankoktól és a szolgáltatóktól felszámított díjakból keresi a pénzét. Átváltási díjjal járhat, ha a számlája euróban, míg a bankszámlája HUF-ban van, ezért erre figyeljen.