Magyar Zimpler Casino

A Zimpler egy fintech vállalat, amelyet 2012-ben alapítottak a svédországi Göteborgban. A megoldás nagyjából úgy működik, mint egy e-pénztárca, gyors és biztonságos átutalásokat kínál közvetlenül a mobiltelefonon keresztül. Mint például a Trustly A Zimpler BankID-t használ, ezért a megoldás nem használható a magyarországi kaszinókban a Zimplerrel. A Zimplert továbbra is használhatod Magyarországon, de nem online kaszinókba és online kaszinókból történő átutalásra.

Hogyan használd a Zimpler-t a kaszinóban

A magyar online kaszinók folyamatosan keresik a módját annak, hogy javítsák a kaszinóélményt, és természetes, hogy az elmúlt években jelentősen megnőtt a telefonos fizetést biztosító szolgáltatók és az e-pénztárcák száma. A svéd Zimpler cég napjaink egyik legismertebb és legelismertebb Pay By Phone szolgáltatása, amely néhány év alatt több mint 500.000 ügyfelet szerzett világszerte.

Annak ellenére, hogy Magyarországon nincs Zimpler kaszinó, a Zimpler úgy döntött, hogy Magyarországon is kínálja szolgáltatásait, és a megoldás nagyon népszerűvé vált, hiszen több száz online és fizikai üzletben lehet vele fizetni.

Azért nem tudsz Magyarországon kaszinóbefizetést tenni a Zimplerrel, mert a Zimpler közvetlenül a bankszámládhoz kapcsolódik, csakúgy, mint a Vipps és a Trustly is. A BankID segítségével könnyen létrehozhatsz egy számlát, de mint azt valószínűleg tudod, minden magyar bank köteles leállítani a magyar bankszámlákról külföldi online kaszinókba történő átutalásokat, ezért a Zimpler nem használható online kaszinókban.

zimpler kaszinó banner

Hogyan lehet számlát létrehozni a Zimplernél?

A Zimplerrel való kezdés nem is lehetne egyszerűbb. Ahogy a neve is mutatja, egyszerűnek kell lennie, és mindössze egy mobiltelefonra és egy BankID-re van szüksége.

 1. Menjen a Zimpler.com oldalra
 2. Kattintson a Regisztráció gombra
 3. Adja meg telefonszámát, és erősítse meg a BankID-vel.

A számla létrehozását követően könnyedén csatlakoztathatja a Visa-kártyákat, bankszámlákat, és beállíthatja saját limitjeit, például azt, hogy mennyit utalhat egy nap vagy egy hét alatt.

Hogyan kell befizetni a Zimplerrel

Ha már létrehozott egy számlát a Zimplernél, közvetlenül a telefonján keresztül fizethet bárkinél, aki elfogadja a Zimplert fizetési megoldásként. Nem kell külön Zimpler alkalmazást letöltenie, mindent a telefonján keresztül intézhet. Mint említettük, a magyarországi kaszinókban nem használhatod a Zimplert, ha magyar bankszámlával rendelkezel, de minden más fizetés nem is lehetne egyszerűbb.

 1. Válassza a Zimpler fizetési módot, és adja meg a mobilszámát.
 2. SMS-ben kap egy egyszeri kódot
 3. Erősítse meg a vásárlást/átutalást a kóddal

Hogyan lehet a Zimplerrel pénzt kivenni

A Zimpler kaszinóból történő kifizetés ugyanolyan egyszerű, mint a befizetés, ha a Zimplert olyan bankszámlán használja, amely nem magyar banknál van. Egyszerűen csak válassza a Zimplert fizetési módként, és a pénz perceken belül a számláján lesz.

 • Kattintson a kifizetés gombra és válassza a Zimpler-t, mint fizetési módot.
 • Add meg a mobilszámodat
 • Írja be az SMS-ben kapott egyszeri kódot
 • Válassza ki, hogy melyik számlára szeretne pénzt utalni
 • A pénz perceken belül a számládon van, miután a kaszinó jóváhagyta a kifizetést

zimpler

Miért érdemes fontolóra venni a Zimpler kaszinót

A Zimpler egy zseniális fizetési megoldás, amely az elmúlt években nagy sikert aratott a világ nagy részén. Ha gyors és egyszerű átutalásokat keres, a Zimpler kétségkívül az egyik legjobb megoldás a mai piacon. A fizetési megoldás Magyarországon is elérhető, de sajnos nem használható, ha pénzt szeretnél utalni egy Zimpler kaszinóba.

A Zimpler Magyarországot több száz webáruházban használhatod, de ha online kaszinókba szeretnél utalni, akkor egy olyan külföldi banknál kell számlát nyitnod, amelyik kínálja a Zimplert, mivel a magyar bankok leállítják az online kaszinókba történő utalásokat.

Előnyök és hátrányok

A Zimpler előnyei és hátrányai

A Zimpler a világ egyik vezető Pay By Mobile megoldása, és mindenkinek, aki villámgyors átutalásokat, nagy biztonságot és lehetőleg mobilon keresztül történő fizetést szeretne, a Zimpler egy zseniális megoldás. A megoldásnak nem sok hátránya van, kivéve, hogy a magyar Zimpler kaszinóban nem használható.

👍 Előnyök

 • BankID-vel védett
 • Engedélyezett és villámgyors átutalásokat kínál
 • Nincs díj a kaszinóba történő befizetéskor
 • Nincs díj a kaszinóból történő kifizetéseknél
 • Kiváló biztonság
 • Fizetés mobilon keresztül
 • Nincs szükség külön alkalmazásra

👎 Hátrányok

 • Magyarországi online kaszinókban nem használható
 • BankID-vel kell rendelkeznie

Zimpler biztonság

A Zimpler kétségtelenül egy rendkívül biztonságos fizetési megoldás, és mivel a BankID-vel hitelesítetted a számládat, nem kell minden vásárláskor vagy átutaláskor megosztanod a kártyád adatait. A Zimpler egyszerűen csak egy közvetítő a bankja és azok között, akiknek fizet, így ha úgy érzi, hogy a bankja biztonságos, akkor a Zimpler használatával is biztonságban érezheti magát.

A Zimpler használata kerül valamibe?

A fiók létrehozása nem kerül semmibe, és nincsenek használati díjak. A Zimpler a kereskedőknek, akikkel együttműködnek, díjat számít fel, így Ön menet közben fizethet anélkül, hogy aggódnia kellene a banki díjak és költségek miatt. Ez teszi ezt a fizetési módot kedvezővé mindenki számára, aki költségtudatos.

Kaszinóbónusz a Zimplerrel történő befizetéskor

A Zimpler szabadon használható az online kaszinókban, ha olyan külföldi banknál nyitottál számlát, amely együttműködik a Zimplerrel. Ha így teszel, akkor gyorsan és egyszerűen tudsz befizetni több száz online kaszinóban, amelyek mindegyike szintén Zimpler kaszinóbónuszokat kínálnak. Lehetnek olyan kaszinók, amelyek nem adnak bónuszt, ha Zimplerrel fizetsz be, de ezek biztosan kevesen vannak.

Mennyi a minimális befizetés, amit a Zimplerrel teljesíthetek?

A Zimpler nem rendelkezik minimális befizetési követelményekkel, vagy kifizetésekkel. Mivel közvetlenül a bankszámlájához kapcsolódik, olyan keveset vagy annyit utalhat, amennyit csak szeretne, ha a bankjának nincsenek saját limitjei. Azonban a Zimpler kaszinóval kell egyeztetnie, hogy milyen minimális befizetési követelményeik vannak. A legtöbb esetben a Zimpler kaszinó bónuszt kínáló kaszinó legalább 100 HUF befizetését írja elő.

Zimpler – A legjobb Pay By Phone megoldás

Egyre többen használjuk a mobiltelefonunkat az üzletekben való fizetésre és az online pénzátutalásra, és a Zimpler az egyik abszolút legjobb megoldás. A megoldás könnyen használható, és egy fillérjébe sem kerül. Amíg van BankID-je és mobiltelefonja, a Zimpler gondoskodik a többiről.

Zimpler ügyfélszolgálat

A Zimpler ügyfélszolgálata semmi különöset nem tud felmutatni, amivel dicsekedhetne. Kizárólag az alábbi elérhetőségeken keresztül veheti fel velük a kapcsolatot e-mail címen.és általában nem válaszolnak, amíg 48 óra el nem telik.

Magyar kaszinók Zimplerrel

Számos magyar Zimpler kaszinó létezik, de ha a Zimplert magyar bankszámlához kötötted, akkor nem fogod tudni használni a megoldást, mivel a magyar bankok leállítják az online kaszinókba történő átutalásokat.

Alternatív megoldások a Zimplerhez

A Zimpler egy nagyon jó fizetési megoldás, ez kétségtelen, de mivel magyar online kaszinókban nem használható, ha magyar bankszámlával rendelkezel, érdemes más megoldások után nézned, amelyek nagyobb szabadságot adnak abban, hogy oda utalj pénzt, ahova akarsz. Olvassa el a véleményeket az összes ajánlott fizetési módokrólvagy válassz egyet az alábbi listából.

Gyakran ismételt kérdések a Zimplerről

 • Mi az a Zimpler?

  A Zimpler egy modern Pay By Phone fizetési megoldás, amely közvetlenül a bankszámlájához kapcsolódik a BankID segítségével.

 • Használhatom a Zimplert a magyar online kaszinókban?

  Számos magyar kaszinó lehetővé teszi a Zimplerrel történő befizetést, de csak akkor, ha nem magyar banknál vezetett bankszámlával rendelkezik. A magyar bankok kötelesek leállítani az online kaszinókba történő átutalásokat, és a magyar bankhoz kapcsolódó Zimpler nem használható az online kaszinókban.

 • Biztonságos a Zimpler fizetési módként való használata?

  Igen, a Zimpler biztonsága az egekbe szökött, először is, minden fizetést BankID-vel kell jóváhagyni. Ezenkívül a Zimpler SSL titkosítást és HTTPS protokollt használ az interneten keresztüli biztonságos használat érdekében.

 • Ki tudok-e fizetni az online kaszinókból a Zimplerrel?

  Igen, a Zimplert fizetési módként kínáló online kaszinók lehetővé teszik a Zimplerrel történő kifizetést. A pénz ezután megjelenik a Zimpler számlájához kapcsolódó bankkártyán/bankszámlán.

 • Magyarországon is működik a Zimpler?

  Igen, a Zimpler kínálja a szolgáltatást a magyar ügyfeleknek, de online kaszinókba nem lehet pénzt utalni.

 • Vannak díjak és illetékek a Zimpler használatakor?

  Nem, a Zimpler használatakor nincsenek díjak és költségek, ez a szolgáltatás teljesen ingyenes az ügyfelek számára. A Zimpler úgy keresi a pénzét, hogy a Zimplert kínáló bankoknak és kereskedőknek díjakat és illetékeket számít fel.