BGaming kaszinó

A BGaming egy kreatív játékfejlesztő, amely a játékok iránti szenvedélyt széleskörű iparági ismeretekkel ötvözi. A stúdió 2018-ban vált ki a SoftSwissből, és önálló stúdióként olyan magával ragadó játékokkal szerzett nevet magának, mint például a a nyerőgépekvideó póker, lottó és különböző asztali játékok. Portfóliójuk jelenleg több mint 100 játékot tartalmaz, amelyek túlnyomó többsége PC-n és mobilon való játékra kifejlesztett full HD nyerőgép.

Úttörő a Crypo játékokban

A BGaming és csapata több éves tapasztalatával megtalálta a tökéletes egyensúlyt a grafika, a matematikai modellek és az izgalmas funkciók között. A vállalat az elsők között kezdte el a tiszta kaszinó kriptó játékok amelyek egyre több magyar online kaszinóban megtalálhatóak. A stúdió változatos és izgalmas játékkínálatával olyan portfóliót kínál, amely bármelyik online kaszinóban jól megállja a helyét, és könnyen érthető, hogy miért figyel fel rájuk egyre több magyar játékos. Ha szeretnéd jobban megismerni a játékaikat, a fenti listában további ajánlott kaszinókat találsz, vagy közvetlenül a Skol Casinoahol remek bónuszok várnak rád.

BGaming-Logo Banner

A BGaming legjobb autotomatái

Aki nem ismeri különösebben ezt a stúdiót, annak is van mit várnia. Portfóliójuk főleg nyerőgépekből áll, amelyek a témák túlnyomó többségét lefedik, és szinte lehetetlenné teszik a besorolást. A nagyszerű grafika rendszeres jellemzőjük, és általában kevés hibát lehet rájuk róni a funkciók és a nyeremények tekintetében. Akár a klasszikusokat, akár a modern 3D-s nyerőgépeket vagy a jackpot slotokat kedveli, a BGaming kínál valamit az Ön számára.

Book Of Pyramids

A Book of Pyramids a BGaming egyik legnagyobb sikere. A nyerőgép nagyon népszerű témával és őrületes, 97,1%-os RTP-vel rendelkezik, remek grafikát és nagyszerű funkciókat kínál, amelyeket mindenki elvár egy klasszikus BOOK nyerőgépen. A Book Of Pyramids fő attrakciója, ahogy az lenni szokott, a bónuszjáték, amely lehetőséget ad arra, hogy akár a tét 9,999-szeresét is megnyerjük.

BGaming Legjobb nyerőgépek

Fantasy Park

A Fantasy Park egy kissé szokatlan nyerőgép ettől a stúdiótól, mivel egyetlen ingyenes pörgetést sem kínál. Ez manapság eléggé megdöbbentő, de ez nem jelenti azt, hogy a Fantasy Parkból hiányozna az akció. A nyerőgép egy izgalmas Expanding Wild funkcióval rendelkezik, amely minden pörgetésnél aktív. Ha három vagy több wildot érsz el, akkor azok az egész tárcsára kiterjednek, így akár a téted 5000-szeresét is megnyerheted egyetlen pörgetéssel.

Lucky Ladys Clover

No játékfejlesztők’ portfóliója teljes egy-két „Luck of the Irish” nyerőgép nélkül. A Lucky Ladys Clover egy 5 tárcsás, 3 soros nyerőgép, amely mindössze kilenc nyerővonallal rendelkezik, és az elrendezés kissé unalmas, de a grafikát nehéz kifogásolni, és egy nagyon aktív scatterrel rengeteg ingyenes pörgetést lehet kiváltani szorzóval. Vannak jobb nyerőgépek is ezzel a témával, de nem sok olyan van, amely 10 000-szeres főnyereményt kínál.

Bátor viking

Nehéz olyan játékfejlesztőre gondolni, amelyik ne fejlesztett volna viking témájú nyerőgépeket az elmúlt években, és azt kell mondani, hogy nem mindegyik egyformán sikeres, de a BGaming zseniális munkát végez, és az egyik legszebb nyerőgépüket adja nekünk a Brave Vikinggel. A grafika kiváló, rengeteg remek apró részlettel. Két bónuszjáték, rengeteg ingyenes pörgetés és 97,1%-os RTP teszi ezt a nyerőgépet olyan nyerőgéppé, amit nem érdemes kihagyni.

Mi jellemzi a BGaming slotokat?

Nehéz a BG-t bármiféle beskatulyázni, mert mindenféle nyerőgépet fejlesztenek, és nem félnek új témákat és funkciókat kipróbálni. Grafikai szempontból nem mindig találják el a célt, de sosem rossz, és ha szereted a sok ingyenes pörgetést és a magas RTP-t, számos nagyszerű nyerőgépet kínálnak.

A BGaming előnyei és hátrányai

A BGaming előnyei és hátrányai

A BGaming egy olyan játékfejlesztő, akitől sokat várunk az elkövetkező években. A nagyszerű grafikára, a magas csúcsnyereményekre és a témák széles skálájára helyezik a hangsúlyt, az egyetlen hátránya a progresszív nyerőgépek hiánya.

👍 Előnyök

 • Nagyszerű grafika
 • Úttörő a kriptójátékok terén
 • Rengeteg ingyenes pörgetés
 • Jó csúcsnyeremények

👎 Hátrányok

 • Nincsenek progresszív címek (anno 2024)

BGaming nyerőgépek mobilon

Amikor a BGaming önálló stúdióként kivált, a szerencsejátékok a mobil kaszinó már az új szabvány lett, és az összes nyerőgépüket és egyéb játékukat Android, iOS és PC rendszereken való játékra fejlesztették ki.

BGAMING - LEGYEN NYERŐ BANNER

A BGamingről

A BGaming egy gyorsan növekvő iGaming szolgáltató, amely a szerencsejátékot játékká alakítja. Mióta 2018-ban önálló stúdióvá vált, a BGaming előremutató szereplőként alakult ki, és a gazdag játékmenetre és a magával ragadó funkciókra összpontosít. Az innovatív termékekkel és prémium játékokkal a BGaming ma már több mint 900 kaszinó és új kaszinó játékokat adnak hozzá folyamatosan.

Gyakran ismételt kérdések a BGamingről

 • Hány játékuk van?

  Amióta 2018-ban független stúdióvá váltak, körülbelül 100 játékot fejlesztettek ki (2023 nyara).

 • Vannak progresszív nyerőgépeik?

  Nem, sajnos még nem fejlesztettek progresszív nyerőgépeket (2023), de ez gyorsan változhat.

 • Jó RTP-vel rendelkeznek a nyerőgépeik?

  Igen, abszolút. Magas RTP-jükről ismertek, és több olyan nyerőgépük is van, amelyek RTP-je meghaladja a 97%-ot.

 • Csak nyerőgépeket fejlesztenek?

  A stúdió a nyerőgépekre összpontosít, de van egy kisebb választékuk videópóker, lottó és különböző asztali játékokból is.

 • Játszhatóak a játékaik mobilon és táblagépen is?

  Igen, játszhatsz. Minden játékukat a mobilos játékokra fejlesztették ki, legyen szó Androidról vagy iOS-ről.