Giropay kaszinó – Kaszinó Giropay-val

A Giropay kaszinó egy olyan fizetési mód, amely normál banki átutalásokat használ a kifizetésekhez. Ma már számos különböző online kaszinó, póker és bukméker oldal van, amelyek elfogadják a Giropay kaszinót fizetési módként. Sajnos ez a szolgáltatás jelenleg nem kapcsolódik a magyar bankokhoz, így egyelőre csak azok tudják használni, akik német vagy osztrák bankszámlával rendelkeznek. Ez persze idővel változhat, és érdemes lehet betekintést nyerni a szolgáltatás működésébe.

Mi az a Giropay?

A Giropay 2005-ben jött létre online fizetési módként, és a szolgáltatás az online fizetések lebonyolításához normál banki átutalásokat használ. Jelenleg több mint 500 szerencsejáték-oldal amely a Giropay-t kínálja fizetési módként. Sajnos a fizetési megoldás még nem kapcsolódik a magyar bankokhoz, így csak akkor használhatod ezt a szolgáltatást, ha német vagy osztrák bankszámlával rendelkezel. Olvass tovább ezen az oldalon, hogy megtaláld az összes olyan partnerünket, amely a Giroayt fizetési módként kínálja.

Ezen az oldalon lejjebb egy teljes áttekintést is találsz arról, hogyan tudsz be- és kifizetéseket eszközölni a Giropayt fizetési módként elfogadó kaszinó-, póker- és bukmékeroldalakon. Több mint 1500 önkormányzat és vállalkozás bízik ebben a fizetési módban, és használja online fizetésekre. A Giropay több mint 1500 bankkal alakított ki partnerséget Németországban, és a megoldást a németországi és ausztriai bankok 85%-a támogatja. Más szóval, ha van hozzáférése egy német vagy osztrák bankszámlához, akkor nagy valószínűséggel használhatja a szolgáltatást fizetési módként!

giropay kaszinó banner

Hogyan lehet Giropay befizetést végrehajtani

A Giropay nagyon jól használható online kaszinó, póker és bukmékeri oldalakon, és ahol elérhető, ott nagyon népszerű befizetési móddá vált. Ahhoz, hogy a szolgáltatást befizetésre használhassa, mindössze egy partnerbanknál vezetett bankszámlára van szüksége. Ha hozzáférsz egy Giropay által támogatott bankszámlához, akkor máris használhatod a szolgáltatást a biztonságos, biztonságos és gyors befizetésekhez. A szolgáltatás használatához nem kell számlát létrehoznia a Giro pay-nél, csak a bankszámlaadatait kell használnia.

Hogyan kell Giropay befizetéseket végrehajtani:

 1. Keressen egy olyan fogadási oldalt, ahol a Giro pay fizetési módként használható (a listát lejjebb találja).
 2. Menjen a pénztárhoz, és válassza a Giro pay-t fizetési módként.
 3. Ezután átirányítjuk a Giro pay fizetési oldalára, ahol kiválaszthatja a kapcsolódó bankot a listából.
 4. Most átirányítjuk a bankjához, ahol bejelentkezik a számlaadataival.
 5. Erősítse meg a tranzakciót a TAN-nal (egyszeri jelszó a tranzakció engedélyezéséhez).

Maga a befizetési folyamat nagyon egyszerű és gyors, és a Giro pay segítségével történő befizetések azonnal jóváíródnak a játékszámládon. A játékszámládon lévő egyenleget most már arra használhatod, hogy úgy játssz, ahogyan szeretnél, és ha kaszinóbónuszt szeretnél a befizetésedhez, nálunk bőven találsz belőle. Az új kaszinókról is van egy áttekintésünk, ha új online kaszinót keresel, ahol kipróbálhatod a szerencsédet!

Hogyan kell Giropay kifizetést végrehajtani

Nagyon egyszerű Giropay kifizetést végezni az online kaszinó, póker és bukméker oldalakról. Lépjen be a pénztárba azon az oldalon, ahol éppen játszik, és válassza a Giropay-t a kifizetési módként. Ha már befizetett a Giro pay segítségével, akkor a bankszámlája, amelyet a befizetésekhez használt, már kapcsolódik a játékoldalhoz, ha nem, akkor egyszerűen jelentkezzen be az online bankjába a szokásos módon. Válassza ki a fogadási oldalról kivenni kívánt összeget, és a pénz máris úton van a Giro pay kifizetéshez kapcsolódó bankszámlájára.

Hogyan kell Giropay kifizetést végrehajtani:

 1. Menjen a pénztárba azon a fogadási oldalon, ahol játszik, és válassza a Giro pay-t a kifizetés módjaként.
 2. Válassza ki a fogadási számlájáról kivenni kívánt összeget, és végezze el a kifizetést.
 3. Ezután átirányítjuk a Giro pay bejelentkezési oldalára, ahol kiválaszthatja a kapcsolódó bankot.
 4. Most átirányítjuk az online bankod bejelentkezési oldalára, töltsd ki a BankID adatait.
 5. Vipps! a pénz már úton van a Giro pay tranzakcióhoz kapcsolódó bankszámlára.

Maga a kifizetési folyamat nagyon gyors és egyszerű, de 2-5 munkanapot is igénybe vehet, amíg a pénz megjelenik a Giro pay tranzakcióhoz kapcsolódó bankszámlán. Ennek oka, hogy a Giro pay tranzakciók úgynevezett IBAN/SEPA átutalások, és ezek nem aznap érkeznek meg, hanem néhány napba telik, mire ezek a tranzakciók az Ön bankszámláján megjelennek.

kaszinó giropay kaszinó

Díjak és díjak

A Giropay mint befizetési és kifizetési módszer egyik fő előnye, hogy a szolgáltatás használata során nincsenek díjak és illetékek. Átváltási díjakat lehet felszámítani, ha olyan fogadási oldalra fizet be, amelynek pénzneme nem azonos a Giropay átutaláshoz kapcsolódó bankszámlával. Ez azonban egy olyan díj vagy költség, amelyet az online bankja fizet, és nem a Giro pay átutaláson keresztül kerül levonásra. Más szóval, ezt közvetlenül az online bankjával kell egyeztetnie.

Más szóval, ha hozzáférése van egy helyi német vagy osztrák bankszámlához, és a Giropay-t fizetési módként szeretné használni az online kaszinó, póker és bukméker oldalakon történő befizetésekhez, akkor jó ötlet lehet, ha a játékoldalon nyit egy számlát az adott pénznemben: EURO. Így elkerülheted a felesleges átváltási díjakat, amikor befizetéseket és kifizetéseket hajtasz végre a szerencsejáték oldal bankszámlájáról, ahol játszani szeretnél!

Előnyök és hátrányok

A Giropay kaszinó előnyei és hátrányai

Természetesen számos különböző előnye és hátránya van annak, ha a Giropay kaszinót használod fizetési módként az online póker, kaszinó és bukmékeri oldalakon. Az egyik legnagyobb előnye, hogy közvetlenül az online bankodból küldhetsz és fogadhatsz pénzt, mindössze néhány billentyűleütéssel. Nem kell számlát létrehoznia a Giro pay-nél, egyszerűen csak a szokásos bejelentkezési adatokat használja, amelyeket általában az online bankjában szokott használni. Amikor pénzt fizet be és vesz ki a Giro pay segítségével, csak a Giro pay jelenik meg a bankszámlakivonatán, ahelyett, hogy a szerencsejáték-oldalakról származó számos tranzakciót látna.

Egy másik egyértelmű előnye természetesen az, hogy a szolgáltatást teljesen díj- és költségmentesen veheti igénybe, amennyiben bankszámlája ugyanabban a pénznemben van, mint a játékszámlája. A Giropay kaszinó, mint fizetési mód messze legnagyobb hátránya, hogy csak azok számára érhető el, akiknek németországi vagy osztrák bankszámlájuk van. Persze ez idővel változhat, és reméljük, hogy a magyar bankok hamarosan partneri kapcsolatba lépnek a Giro pay-jel, így itthon is használhatjuk a szolgáltatást!

👍 Előnyök

 • Használható pénzfelvételre és befizetésre
 • Nagyfokú felhasználóbarát
 • Magas biztonság
 • Használata nem kerül semmibe
 • Közvetlenül az online banki szolgáltatásból befizethető
 • Közvetlenül az online bankban fogadhat pénzt
 • Nem kell Giro pay számlát létrehozni

👎 Hátrányok

 • Még nem mindenki fogadja el a Giro pay-t
 • Csak német és osztrák számlákkal működik
 • 2-5 munkanap a kifizetések számlájára történő megérkezése

Biztonságos a Giropay?

Ami a Giropay szolgáltatás használatának biztonságát illeti, az nyilvánvalóan elsőrangú, ezért itt a kérdés: Biztonságos a Giropay? Egyértelműen igent mondhatunk! A szolgáltatás használatához nem kell Giro pay-fiókot létrehoznia, így az csak közvetítőként működik Ön és bankja között. Más szóval, pontosan ugyanazt a biztonságot kínálja Önnek, mint amit a bankjától kap, csúcsbiztonságot! A legtöbb banki megoldás biztonsági szolgáltatásokat kínál, pl: SSL-titkosítást, BankID-t és tranzakciós garanciát.

Minden tranzakciót kétfaktoros hitelesítéssel kell megerősíteni, ami természetesen maximális biztonságot nyújt. Minden érzékeny információ csak Ön és bankja között halad át, és harmadik fél nem férhet hozzá személyes számla- vagy tranzakciós információkhoz. A Giro pay tranzakciókhoz használt webcím mindig „https” betűvel kezdődik, és a https protokoll rendkívül biztonságos. Mint említettük, minden Giro pay tranzakció SSL titkosítással és kiterjesztett biztonsági tanúsítványokkal rendelkezik.

Hol használhatja a Giropay kaszinót – Kaszinó a Giropay-jal

A Giropay kaszinót számos különböző online szerencsejáték oldalon használhatja, amelyek fizetési módként kínálják a szolgáltatást. Természetesen nem minden szerencsejáték oldal kínálja a Giro pay-t fizetési módként, és ahogy fentebb említettük, a Giro pay használatához hozzáférésre van szükséged egy helyi német vagy osztrák bankszámlához. Természetesen reméljük, hogy ez idővel változni fog, és nem szabad figyelmen kívül hagyni azt a tényt, hogy a magyar bankok hamarosan elkezdik használni a Giro pay-t az online tranzakciók lebonyolításához. Ha szeretnéd a szolgáltatást fizetési módként használni, számos partnerünk kínál Giropay kaszinót:

Alternatív fizetési módok

Itt a ofkd2020.hu-nál áttekintettünk számos modern és hagyományos online fizetési módszereketés bár a Giro pay még nem érhető el a magyar bankokkal együttműködve, még mindig számos nagyszerű fizetési módszer áll rendelkezésre, amelyekkel biztonságosan, egyszerűen és egyszerűen fizethet be és vehet ki pénzt online kaszinó, póker és bukméker oldalakon. Átfogó áttekintésünkben minden olyan információt megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy gyorsan és fájdalommentesen tudj befizetni és kivenni az online szerencsejáték oldalakon, nézd meg a következőket

 • Revolut– Egy nemzetközi banki megoldás, amely lehetővé teszi, hogy egy alkalmazásban küldj, tárolj és fogadj pénzt különböző pénznemekben. Emellett saját IBAN-számlát, saját MasterCardot is kapsz, és többek között közvetlenül az alkalmazásban kereskedhetsz részvényekkel/árucikkekkel és kriptovalutákkal!
 • MuchBetter – Elektronikus pénztárca, amely lehetővé teszi, hogy pénzt tároljon, küldjön és fogadjon különböző pénznemekben. Rendeljen MuchBetter MasterCard kártyát, amelyet a fizetési terminálokon és ATM-ekben használhat világszerte. Tegyen fájdalommentes és gyors befizetéseket és kifizetéseket a szerencsejáték-oldalakon.
 • AstroPay– Egy modern online elektronikus pénztárca, ahol számos különböző online szerencsejáték-oldalon végezhet be- és kifizetéseket. Az AstroPay pénztárcájában pénzt tárolhat, küldhet és fogadhat bankszámlákra világszerte, valamint más AstroPay felhasználóknak.
 • MiFinity– A legmodernebb online elektronikus pénztárca, ahol biztonságosan, gyorsan és hatékonyan tudsz be- és kifizetéseket eszközölni a különböző online szerencsejáték-oldalakon. A MiFinity online pénztárcájában pénzt tárolhat, küldhet és fogadhat. Ha feltöltötted a MiFinity online pénztárcádat nyereményekkel, egyszerűen átutalhatod a pénzt magyar bankszámládra!
 • Kriptovaluták– Hozzáférésed van a Bitcoin vagy más kriptovalutát egy online digitális pénztárcán? Valójában számos online kaszinó elfogadja a kriptopénz átutalásokat mind befizetési, mind kivételi módszerként, ha érdekli Önt.

Gyakran ismételt kérdések

 • Mi az a Giropay?

  A Giropay egy olyan online szolgáltatás, amely biztonságos, gyors és hatékony online banki tranzakciókat biztosít. Számos különböző online kaszinó, póker és bukmékeri oldal kínálja ezt a fizetési módot a befizetések és kifizetések lebonyolításához.

 • Használhatom a Giropayt Magyarországon?

  Igen, a Giropayt Magyarországon is használhatod, de a szolgáltatás jelenleg csak német és osztrák bankokhoz kapcsolódik. Ha van hozzáférése németországi vagy osztrák bankszámlához, akkor Magyarországról is használhatja a szolgáltatást.

 • Biztonságos a Giropay?

  Igen, a Giropay a legmagasabb szintű biztonsággal rendelkezik. A szolgáltatás használatához nem kell számlát létrehoznia a Giro pay-nél, a fizetési mód csak közvetítőként működik Ön és bankja között. Más szóval, az online bankja minden biztonságát megkapja: BankID, SSL titkosítás és https protokollok.

 • A Giropay segítségével kivehetek pénzt a szerencsejáték-oldalakról?

  Igen, a Giropay segítségével pénzt vehet ki szerencsejáték-oldalakról, és a pénzt a Giro pay tranzakcióhoz kapcsolt bankszámlájára küldjük.

 • Mennyi ideig kell várnom a Giropay segítségével történő kifizetésekre?

  Az online kaszinó-, póker- és bukmékeroldalakról a Giropay-t mint kifizetési módot használó bankszámlájára történő pénzfelvételek általában 2-5 munkanapot vesznek igénybe, amíg a pénz megjelenik a bankszámláján.

 • Vannak díjak és illetékek a Giropay használatakor?

  Nem, a Giropay szolgáltatás használata teljesen ingyenes, azonban átváltási díjakat számíthat fel, ha a bankszámláján lévő pénznemtől eltérő pénznemben fizet be egy szerencsejáték-oldalra.