Magyar Google Pay kaszinó

A mai digitális korban egyre népszerűbbé váltak a mobil és e-pénztárcás fizetési módok. Ezen előremutató megoldások közé tartozik a Google Pay, egy népszerű fizetési mód, amely egyszerű és zökkenőmentes fizetést biztosít az online kaszinókban is. A Google Pay kaszinó Magyarországon még nem túl elterjedt, de egyre többen nyitnak az átutalások felé ezzel a népszerű fizetési formával.

Ebben a cikkben közelebbről megnézzük, hogy mi is az a Google Pay, hogyan működik és milyen előnyökkel járhat neked, mint kaszinójátékosnak. Akár online szeretne vásárolni, akár árukat és szolgáltatásokat szeretne fizetni az üzletekben, akár a legjobb kaszinókban szeretne játszani, a Google Pay lehet a legjobb megoldás az Ön számára.

Hogyan kezdjen bele a Google Pay használatába?

A Google Pay használatának megkezdéséhez mindenekelőtt Android telefonra vagy iPhone-ra van szüksége. Ha már rendelkezik ilyennel, csak töltse le a a Google Pay alkalmazást a Google Play alkalmazásból. Ezután hozzá kell adnia a fizetési kártyáit az alkalmazáshoz. Ez történhet a kártya fényképének elkészítésével vagy a kártya adatainak kézi megadásával. A Google Pay támogatja a különböző kibocsátók, például a Visa, a Mastercard és más kibocsátók számos elterjedt hitel- és betéti kártyáját.

A kártyák hozzáadása után már használhatja is a Google Payt a mindennapi használat során. Az üzletekben történő fizetésekhez egyszerűen oldja fel a telefonját, tartsa az érintés nélküli fizetési terminál közelébe, és engedélyezze a tranzakciót az ujjlenyomat-olvasóval vagy arcfelismeréssel.

A kártyaadatokat biztonságosan titkosítjuk, és nem osztjuk meg az áruházzal. A Google Pay az NFC (Near Field Communication) nevű technológiát használja a fizetési információk biztonságos és gyors átvitelére a telefon és a fizetési terminál között, ezért győződjön meg róla, hogy a telefonján engedélyezve van az NFC.

A Google Pay az üzletekben történő vásárlások mellett online és a fizetési megoldást támogató alkalmazásokban történő fizetésre is használható. Amikor a Google Payt választja fizetési lehetőségként, a rendszer megkéri, hogy az átutalást ujjlenyomatával, PIN-kódjával vagy mintazárral erősítse meg. Ez lehetővé teszi, hogy egyszerűen és biztonságosan vásárolhasson anélkül, hogy minden alkalommal meg kellene adnia a kártyaadatait.

A Google Pay egy másik hasznos funkciója, hogy közvetlenül pénzt küldhet barátainak és családtagjainak. Könnyedén utalhat pénzt másoknak, csupán a címzett telefonszámának vagy e-mail címének megadásával. A fizetés azonnali, és olyan egyszerű, mint egy üzenet elküldése.

Google Pay használata kaszinóban

A Google Pay még nem minden magyar online kaszinóban érhető el, de egyre többen bővítik ezt a fizetési módot, és hihetetlenül egyszerű a Google Pay kaszinókba történő átutalás.

 1. Keress egy jó online kaszinót, amelyik kínálja a Google Payt. További magyar kaszinókat találhatsz, amelyekben van Google Pay, ezen az oldalon feljebb, vagy olvasd el a következőkről szóló véleményünket ajánlott kaszinók
 2. Hozzon létre egy fiókot: Regisztráljon a kaszinóba egy fiók létrehozásával. Általában meg kell adnia néhány alapvető személyes adatot, és ellenőriznie kell a fiókját.
 3. Menjen a „Fiókom” menüpontra, és kattintson a Befizetés végrehajtása gombra.
 4. Válassza a Google Payt fizetési módként, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
 5. Miután a Google Payt választotta fizetési módként, átirányítjuk a Google Pay alkalmazáshoz az eszközén.
 6. A Google Pay alkalmazásban kiválaszthatja a kívánt fizetési kártyát, amelyet a befizetéshez használni szeretne. Különböző kártyák közül választhat, ha több kártyát is hozzáadott a Google Pay-fiókjához.
 7. A fizetési kártya kiválasztása után megkérjük, hogy engedélyezze a fizetést az Ön által beállított biztonsági módszerrel, például ujjlenyomat, PIN-kód vagy mintazár használatával.
 8. A fizetés jóváhagyása után a rendszer visszairányítja Önt a kaszinó weboldalára. A tranzakciót feldolgozzuk, és a pénzt másodperceken belül jóváírjuk a kaszinó számláján.
 9. Miután a befizetés befejeződött, elkezdheti felfedezni és játszani az Ön által választott Google Pay kaszinó által kínált kaszinójátékokat.

Visszavétel online kaszinóból a Google Pay segítségével

Mint láthatja, számos jó ok van arra, hogy a Google Pay kaszinóban játsszon, és a fizetési megoldás hihetetlenül könnyen használható. Az is nagy előny, hogy a Google Pay az Apple Paytől eltérően Android és iOS telefonokon egyaránt használható.

A Google Pay egyetlen hátránya, hogy a cikk megírásának időpontjában a Google Pay segítségével nem lehet kifizetéseket eszközölni online kaszinókból. Nem tudjuk, hogy ez változni fog-e a jövőben, de ahogy a Google Pay kaszinók egyre népszerűbbé válnak, nem lennénk meglepve, ha ezek is lehetővé tennék a kifizetéseket.

googlepay banner

Előnyök és hátrányok

A Google Pay előnyei és hátrányai

👍 Előnyök

 • Elérhető Android és iOS eszközökön
 • Használata nem kerül semmibe
 • Online kaszinókban és üzletekben is használható
 • Magas fokú biztonság
 • Magas szintű használhatóság

👎 Hátrányok

 • Nem használható online kaszinó kifizetésekre
 • Kevés online kaszinó fogadja el a GooglePay-t

Kaszinó bónusz a Google Pay segítségével

Amikor új fizetési móddal fizetünk be online kaszinókba, sokan természetesen elbizonytalanodunk, hogy kapunk-e kaszinóbónuszt az adott fizetési móddal, de a Google Pay használatával nem kell aggódnunk emiatt. Eddig még nem találtunk egyetlen olyan magyar kaszinót sem, amelyik Google Pay-t használ, és nem hajlandó bónuszt adni.

Ez azt jelenti, hogy az összes leggyakoribb kaszinóbónuszra, mint például az üdvözlő bónusz, az ingyenes pörgetések és a befizetési bónusz, akkor is számíthatsz, ha Google Pay-jel fizetsz be.

Google Pay kaszinó biztonsága

A Google Pay komolyan veszi a biztonságot, és minden átutalás ugyanolyan biztonságos a Google Pay segítségével, mint a hagyományos banki átutalások esetében.

A fizetési információk titkosítása

Minden fizetési információ, beleértve a kártyaadatokat is, titkosítva van az átutalás során. Ez azt jelenti, hogy az érzékeny információkat olyan kóddá alakítjuk át, amelyet illetéktelenek többé-kevésbé lehetetlen megfejteni.

Tokenizálási technológia

Amikor a fizetési kártyáját hozzáadja a Google Payhez, egy egyedi digitális token jön létre, amely a kártyáját képviseli. Ezt a tokent használjuk a tranzakciók során ahelyett, hogy megosztanánk a tényleges kártyaadatait. Így a kártyaadatai soha nem kerülnek megosztásra, és csökken az adatok ellopásának kockázata.

Biztonsági módszerek

A Google Pay többféle biztonsági szintet használ a fizetések és átutalások ellenőrzésére. Ez lehet ujjlenyomat, PIN-kód, mintazár vagy arcfelismerés, az Ön által használt telefontól és a saját biztonsági beállításaitól függően.

Biometrikus hitelesítés

Ha a telefonja rendelkezik biometrikus hitelesítési funkciókkal, például ujjlenyomat- vagy arcfelismeréssel, akkor ezeket is használhatja a fizetések ellenőrzésére.

Felügyelet és csalásmegelőzés

A Google Pay fejlett algoritmusokat használ a csalások felismerésére és megelőzésére. Ha gyanús tevékenységet észlel a számláján, intézkedéseket teszünk az Ön és a pénzének védelme érdekében.

Alternatív fizetési módok

A Google Pay kétségtelenül nagyon jó fizetési mód az online kaszinójátékosok számára, és folyamatosan jelennek meg új magyar kaszinók, amelyekben a Google Payt használhatják. Ennek ellenére nem biztos, hogy a Google Pay a legjobb megoldás az Ön számára.

Szerencsére ma már egy csomó különböző fizetési megoldás létezik, amit a magyar kaszinókban használhatsz. Az általunk ajánlott megoldások között szerepelnek MuchBetter, AstroPay és MiFinityde még több. Olvassa el az összes ajánlott fizetési módokról itt.

Gyakran ismételt kérdések a Google Payről

 • Mi az a Google Pay?

  A Google Pay egy modern fizetési módszer, amely lehetővé teszi, hogy bankkártyáit és/vagy PayPal-fiókját egyetlen Google Pay-fiókba integrálja. Így Android- vagy iOS-készülékével online és az üzletekben egyaránt fizethet.

 • Használhatom a Google Payt az online kaszinókban?

  Igen, egyre több magyar online kaszinó teszi lehetővé a GooglePay használatát fizetési módként, de vegye figyelembe, hogy csak kifizetéseket tud végrehajtani. A cikk megírásának időpontjában az online kaszinókban nem lehetséges a Google Pay segítségével kifizetéseket eszközölni.

 • Biztonságos a Google Pay fizetési mód használata?

  Igen, a Google Pay használatának biztonsága az egekbe szökött, minden fizetést ellenőriznie kell a következőkkel: PIN-kód, minta, jelszó vagy ujjlenyomat. Más szóval, senki sem tud visszaélni a Google Pay-fiókjával, ha olyan szerencsétlenül jár, hogy elveszíti a mobiltelefonját.

 • Tudok-e kifizetéseket eszközölni online kaszinókból a Google Pay segítségével?

  Nem, nem tudsz. A cikk megírásának időpontjában csak befizetéseket lehet tenni, de ez változhat, ahogy a Google Pay egyre népszerűbbé válik.

 • Magyarországon is működik a Google Pay?

  Igen, a Google Pay a magyar ügyfeleknek is kínálja szolgáltatásait. Ha Android vagy iOS telefonnal rendelkezik, egyszerűen töltse le az alkalmazást a Google Play-ről.

 • Vannak-e díjak és illetékek a Google Pay használatakor?

  Nem, a GooglePay használatakor nincsenek díjak és költségek, a szolgáltatás teljesen ingyenes. Az online kaszinókban történő befizetéseknél előfordulhat némi díj, de ezeket a díjakat és költségeket a bankja határozza meg, nem a Google Pay.