Kérdőív eredménye

Kedves Résztvevők!

Szeretnénk Benneteket tájékoztatni a szavazás eredményéről. Az általunk készített kérdőívre 170 főtől érkezett válasz. A válaszadók 83,5 %-a dolgozattal jelentkezett a XVII. OFKD-ra, így a válaszok nagy részben a jelentkezett hallgatók, diákok véleményét tükrözik. Természetesen a kísérő tanárok véleménye is fontos volt számunkra, ezért őket sem hagytuk ki a megkérdezésből.

A kérdőív fő kérdése a konferencia további sorsáról való döntésről szólt. Ezúton is köszönjük minden kitöltő válaszát! Az alábbi diagramon láthatjátok a válaszok megoszlását, mely a következőképpen alakult. A válaszadók 62,9 %-a, az az 107 fő szavazott az írásbeli bírálatok alapján történő eredményhirdetésre, míg a hagyományos konferencia lehetőségét a válaszadók 27,1 %-a választotta, mely 46 főt jelent. Az online konferenciatartás lehetőségét csak kevés válaszadó tartotta reálisnak.

Tehát a beérkezett válaszok alapján a konferencia eredményhirdetését az írásbeli bírálatok alapján fogjuk megtenni, melyhez még kis türelmet kérünk, de hamarosan jelentkezni fogunk a helyezettek névsorával. A konferencia díjátadó ünnepségének időpontján és megvalósításán folyamatosan dolgozunk, türelmeteket kérjük ezzel kapcsolatban! Sajnos a kialakult helyzet miatt a mi kezünk is meg van kötve, de szeretnénk megadni a módját a díjátadó emelkedett hangvételű megtartásának és a helyezettek méltóképpen való megünneplésének.

Üdvözlettel,
a Szervezők