Felhívás középiskolásoknak

Kedves Középiskolás Diákok!

A Szent István Egyetem rendezi jövőre hazánk legnagyobb környezettudományi diákkonferenciáját az OFKD_2020-at. A rendezvény hallgatóként és előadóként is örömmel fogadja a természet- és környezettudományok, a környezet- és természetvédelem, valamint a környezetünk fenntarthatósága és a klímaügyek iránt érdeklődő középiskolás diákokat.

Az OFKD_2020 lehetőséget biztosít arra, hogy középiskolás diákok tágabb szakmai közönség előtt is bemutassák munkájukat, természetvédelmi, környezettudományi területen végzett megfigyeléseiket.

A jelentkezés feltétele az önálló tudományos munka és annak valamilyen előzetes középfokú oktatási megméretése (pl. tanulmányi verseny, előadás). Kérjük a felkészítő tanár kollégákat, hogy kövessék az OFKD_2020 friss híreit a honlapon (www.ofkd2020.hu), és bátorítsák a természet- és környezettudományok iránt érdeklődő, a témában középiskolai szinten önálló kutatási munkát végző diákjaikat a rendezvényen való részvételre. Az OFKD_2020 jó lehetőséget biztosít arra, hogy a tanulók pályaorientációját támogassa, továbbá, hogy a természet- és környezettudományi felsőoktatás világába betekintést nyerjenek.

A középiskolások számára a regisztráció az egyetemistákkal azonos feltételek mellett történik (https://e-conf.com/ofkd2020/registration/).

Minden kedves középiskolást diákot szeretettel várunk Gödöllőre!

A Szervezők nevében,

 

Dr. Czóbel Szilárd                                                                  Prof. Dr. Heltai Miklós

OFKD_2020 Szervezőbizottság elnöke                                OFKD_2020 Szervezőbizottság társelnöke

 

Felhívás letöltése pdf fájlban: Ofkd_2020_kozepiskolasok.pdf